Ditt fnask, pedofilkramare, hundknullande alkishora

I kväll sänder Uppdrag Granskning ett program om kvinnohatet på nätet. Det är bra att det uppmärksammas för som det ser ut idag så finns inte mycket att göra oavsett om man förtalas eller hotas. Man kan anmäla men det leder ingen vart. Det jag önskat är dock att man granskat näthat generellt då detta är inte ett könsbundet problem, alla drabbas och alla drabbar. Men det är bra att det uppmärksammas vilket som. Tillägg: Nu när jag sett programmet förstår jag vinklingen, mäns hat och hot mot kvinnor ger sig ofta uttryck i hot om sexuellt våld och hat genom sexuella anspelningar. Kvinnors hat mot män är ofta mot person och det privata. Det är inte mer eller mindre allvarligt, men mäns hat skapar rädsla, kvinnors hat skapar personliga problem i vardagslivet. Det är alltså skillnad. Men jag skulle tycka det var intressant att visa även den andra sidan i ett eget program.

Efter 4 1/2 års bloggande kan jag säga att säkert 80% av det hat jag fått inte kommer från utslagna, marginaliserade, socialt missanpassade människor, utan journalister, författare, egenföretagare, chefer osv. Jag har fått veta att jag är propedofil, pedofilkramare .Jag har fått veta att jag är en fitta och ett fnask, man har frågat hur många avsugningar jag måste ge min sambo för att få lite pengar. Jag har utpekats för att ha drivit en mycket god vän i döden. Det finns liksom inga som helst gränser för hur lågt de sjunker.

I vilket förhållande stod du egentligen till din bror ? I vilket förhållande stod han till sina förre detta fruar och sina barn ? Drog han t ex på sig skulder för underhåll ? Och var han livsstil sådan att de flesta av oss andra inte hänger oss åt en sådan ?

Man skriver ofta på ett insinuant och fult sätt om min bror som mördades 2002, inte för att de vet vem han var, utan för att komma åt en öm punkt på mig, om det drabbar hans barn skiter dom i. Man har kopplat mitt namn till grov kriminalitet och gudarna vet allt.

Inte för att insinuera något men ser inte Catta ganska amfetaminspinkig ut när hon visar upp sig på sin hybris-blogg?

 

Man har hängt ut foton, adresser och namn på mig. Man har kontaktat försäkringskassan med syfte att stoppa min försörjning, dock är jag inte sjukskriven så det har inte lyckats. Det innebär dock att jag aldrig skulle kunna skriva vad jag arbetar med, för då skulle de ringa upp arbetsgivaren. Så sjukt är det. Det som är allra mest förvånande är att de personer som skrivit såna saker är de som skriker högst om att de är drabbade av näthat.

De ser inte att det är deras eget agerande som leder till reaktioner när det uppmärksammas. För något år sedan tog jag åt mig, helst vad gäller skriverier om min bror, men även när jag kallades både det ena och det andra. Jag var orolig att folk skulle tro på skiten, man hade nästan ont i magen varje morgon man slog igång datorn. Man tänkte “Vad har dom skrivit idag då”. I dag orkar jag inte ens bry mig för det mesta. Ibland brinner jag av rejält (dock mycket sällan), det brukar vara efter långvariga konstanta påhopp och lögner. Ibland gör jag humor av det. Jag har försökt med det mesta, men kan bara konstatera att det finns vissa individer som lever för att skapa problem, de kan vara tyst några veckor men sedan letar de upp någon ny person (eller gammal ”fiende”) de kan bete sig illa mot.

 Det handlar inte om mordhot men det  handlar om långvariga systematiska trakasserier av allehanda människor på nätet, och det kan vara minst lika jävligt som anonyma hot för de som fortfarande orkar bry sig. Det handlar alltså inte om reaktioner på ett särskilt inlägg, en ideologi, eller om reaktioner på personliga angrepp, utan det är rent och skärt hat som bara fortsätter och fortsätter.

I spoilern finns lite av skiten man skrivit om och till mig, även vilka som skriver det för att visa att det inte bara handlar om obildade, marginaliserade slynglar, utan vuxna utbildade personer i de fall jag känner till identiteten. Och de flesta hatkommentarer kommer faktiskt från andra kvinnor i mitt fall.  Och jag kan garantera att så fort detta inlägg blivit läst så kommer det manglas in kommentarer på andra ställen om hur känslig och lättkränkt jag är, att jag är den värsta näthataren som internet skådat, hur jag har för vana att trakassera och förtala dessa stackare. För varje gång jag bemöter genom att visa upp vad de håller på med så tas det från deras sida som förtal. Då är jag en mobbare, en näthatare.

Detta är alltså en mycket liten del av min och många andra bloggares vardag. Det som är mest skrämmande är inte de anonyma hatkommentarerna, utan att vuxna utbildade människor uppenbarligen anser att det är fullt normalt att hålla på så här år ut och år in. De skäms inte ens. De tycker det är helt okej att kalla någon pedofilkramare eller fnask, det försvaras med att ” Ja men hon KAN ju vara det”. Det är helt okej att håna en person som varit död och begraven i 10 år. Den här typen av påhopp går inte bemöta. Hur fan ska jag kunna bevisa att jag inte älskar pedofiler? Hur ska jag kunna bevisa att jag inte är ett fnask, att jag inte suger av min sambo för en jävla lampskärm? Hur ska jag kunna bevisa att jag inte gjort något dataintrång? Hur ska jag kunna bevisa att jag inte knarkar?  Hur ska jag kunna bevisa att jag inte drev min vän i döden?

De anonyma hotkommentarerna talar för sig själv så de behöver jag inte bemöta. Det syns tydligt att det kommer från dårar. Men när en socialt anpassad utbildad person kommer med en massa vansinniga påhopp i eget namn, då kan trovärdigheten i påståendena bli betydligt större. Jag läste en kommentar på Flashback där det stod om en av kvinnorna jag pekar ut i spoilern att ” Jo men hon är nog trovärdig, hon är ju journalist”. Där har man problemet med de som beter sig så här öppet i eget namn. Det enda sättet att försvara sig är att gå in i deras konstanta krigande, vilket är precis vad de vill. Och jag har ingen lust att hamna i den sandlådan. Jag vill att rättsväsendet ska börja ta detta problem på allvar. Jag och andra ska inte behöva sitta och försvara oss år ut och år in mot en massa vansinniga påståenden. Ingen ska behöva hotas.  Rättsväsendet ska kliva in och säga att ”Det där är förtal/hot/trakasserier, det här får konsekvenser”.

[spoiler title=”KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA DYNGAN”]

På blogg tillhörande kvinna i övre medelåldern-Journalist/författare:

Dessa kommentarer kom efter att jag skrivit ett inlägg om näthat där jag beskrev hur det konstant var ett krig mellan lika grupperingar där anklagelser, lögner och förtal kastades omkring

Trodde inte att Catta var så himla korkad. Fattar hon inte att hon går pedofilernas väg? Hon accepterar och normaliserar pedofilernas agenda. Hade högre tankar om henne. Ledsamt att se att det dålde sig en propedofil i henne oxå.”

Catta stör sig på att Monica är “otrevlig”. Catta och andra stör sig på att MA, jag mfl “pekar ut” människor som pedofiler. Alternativt propedofiler. Det Catta och kompani väljer att ignorera, är att ingen av oss har “pekat ut” några av personerna som propedofiler, helt grundlöst. Det har nämligen personerna som “pekas ut” gjort själva.”

Tillsammans kan vi stoppa alla kvinnohatare. Anmäla alla svinen. De
förtjänar inte att leva de äckliga asen. Anmäl Pär Strömming, Pelle
Tangorabbat, (CENSUR)-Daddy, stalker-Yakida, Motborgare X,
Catta-Patta, Ann Helena (CENSUR)berg och allt vad kvinnohatarna heter.
Vi måste få bort pedofilerna från nätet. För alla barns skulle.
Tillsammans kan vi stoppa de. Hjälp till
.”

Bloggägarens kommentarer till ifrågasättande av denna typ av påståenden:

Läser man kommentarerna då står det faktiskt inte uttryckligen att Catta är pedofil. Det står heller inte att hon borde dö. Men på samma sätt som Tyckar-Catta missförstår innehållet i en debattartikel så visar hon återigen prov på sin bristande läsförståelse när hon läser dessa kommentarer.Det står däremot att att Catta är propedofil.
Och det får hon faktiskt hacka i sig med tanke på vilka hon omger sig med och hur hon agerar
.”

De förtjänar inte att leva de äckliga asen” är inget direkt olagligt hot. Det uttrycker bara en extrem åsikt kopplad till en uppmaning om anmälan (kanske till Yen och sådana gillar du väl. Och vem ÄR Catta-Patta som nämns i kommentarens uppräkning?”

Vad menar du?
Jag som är uthängd å det grövsta reagerar tycker inte att det där är så farligt.
Jag tvingas ju acceptera alla lögner Catta sprider omkring sig. Varför ska jag ifrågasätta Anonym 16.48. Han/hon kanske har rätt…..
Vi ÄR ju faktiskt omgivna av folk här som tycker att sex med småbarn är okej.
Det är läskigt och bör därför lyftas fram i ljuset. Skulle jag censurera det då, tycker du? Vill hon att jag ska ta bort något får hon väl höra av sig
.”

Du har helt rätt Anonym. Du har helt rätt i allt du skriver.
Hon surar för att någon i min blogg kallar henne propedofil. Hur ska jag veta att det inte är sant. Särskilt om hon mailr med IC. Vill hon ha bort det kan hon bara ringa
.”

Du blir INTE kallad pedofil.Du blir kallad propedofil.För att du har tagit någon eller snarare någons kommentarer i försvar.Stor skillnad.Du ljög alltså.”

Och så dyker det upp en som tycker att ett antal kvinnohatare inte förtjänar att leva.
Det låter ju för jäkligt. Men det är inte detsamma som att han/hon önskar att du ska dö.
Här får du allt hejda dig lite
. ”

Kvinnlig företagare i medelåldern:

Väldigt oklart varifrån hennes hat kommer då jag inte kan se någon direkt orsak, detta är bara en mycket liten del, men det är samma svammel varje gång.

Jag fattar inte heller varför alla är så sura när man kan polisanmäla fnaskskator som dig! 😀 Hoppas du slipper ge allt för många avsugningar för shoppingen idag ;-D

Visst är det roligt när falska männsikor försöker ge sken av att vara goda när de egentligen snackar skit bakom ryggen på hederliga människor som gubben humble dumble och blåsningen Catta! Tänk att ni inte vågar visa ansiktet när ni hänger ut andra hederliga männsikor! lilla Humble dumble kan nog inte läsa bara förtala andra kvinnor på riktigt Catta manér och slänga lite diagnoser som ni skator härinne är så duttiga på! Men då får ni lite fnaskpengar av jämställdistgubbarna istället..Vissa kvinnor kan bara fnaska men det hör väl till i den kriminella världen där psykopater som ni härjar Puss & Kram på er!”

Alla kanske inte finner tillfredställelse i att fnaska sig till till sin överlevnad genom kriminellt förtal som fnask Catta i blåsan! Det tycker jag var roligt ! 😀

Kvinna i medelåldern-Författare/journalist:

En dam som fick för sig att jag kopplat bilder på kvinnliga underliv till hennes namn och inte förstod att det var google som gjort den kopplingen. Mer om hennes skriverier här. Dessa galenskaper åtföljdes av ett antal inlägg i hennes blogg där hon målande beskriver sin nästa roman som ska handla om en kvinnlig seriemördare som brutalt mördar alla näthatare som skrivit om henne…

Är det din äckliga fitta som du lagt upp en bild på? …Du måste ju vara riktigt sjuk. En person som du hör ju hemma i en madrasserad cell på någon vårdinstitution. Tror faktiskt jag ska skriva en krönika om just dig. Det är ganska intressant med sjuka näthatare som dig. Kommer lämna ut dig totalt så sluta med din jävla skit din tragiska människa! ”

”…Vad polisen gör imorgon när jag anmäler dig är att ta reda på din ip adress, alltså får jag reda på vem du är, var du bor, vad du har för familj osv….”

”…Du är ju riktigt sjuk i huvudet! Jag skulle kunna göra exakt samma sak som dig. Tänker istället skiva en krönika där jag hänger ut dig och hela din familj. Tycker människor som dig – näthatare är riktigt sjuka….”

”…Tycker att det är grymt sorgligt med människor som dig. Du hör hemma i en madrasserad cell på någon vårdinstitution!…”

Kvinna i medelåldern-Försäljningschef:

Denna kvinna höll på i flera år att skriva om mig överallt på nätet, ända tills jag fick fram vem hon var, då ville hon inte vara med längre. Detta är lite hur hennes spel bakom kulisserna såg ut. Mer finns att läsa här om hennes agerande genom åren.Hämnden hon pratar om är att hon lastade mig för att hennes förre arbetsgivare gav henne sparken när han upptäckte hennes skriverier på nätet. Det var dock inte jag som uppmärksammat arbetsgivaren, utan hon skrev mycket under eget namn och i ett uppmärksammat ärende.

Har nu bestämt mig för att hämnas på Cattas. Bra läge då ja inte tror hon kommer misstänka mig. Ska samla ihop alla hennes ätkommentare o om näringsdryckerna o skicka till Försäkringskassan.Senaste inlägget klagade hon även på att hon fick för få .. o har gnällt på utbetalningar från F-kassan. Inte för sjuk att blogga tydligen o tror inte F-kassan kommer gilla hennes kritik.”

Jag tror han manipulerats av Trollan som e hans kompis .. Eller så är han rädd .. Catta har ju den förmågan att kunna hänga ut folk och ljuga .. Usch .. F.n va hon ska få nu .. Men håll tyst när det hamnar på hennes blogg. Du kommer vara den enda som vet vem som ligger bakom.Bra läge då hon kommer tro Monica o CO ligger bakom ..Såå LADDAD nu ..”

Okänd person:

Har ingen aning varför detta kom, det liksom bara ramlade in.

ha ha blocka på du ditt störda missfoster det är så skönt att din gravt störde bror fick vad han förtjände skit skall skit ha

jag skall hjälpa jb(Mördaren som också försökt leja folk att mörda mig/min anm) att hitta dej och dina få missfoster till anhöriga hej hej

Sanningen svider lilla catta att din menlöse bror blev mördad var det bästa som hänt hur käns det när din pedofil till pappa våldtog dej jävla incestvåldtäktsoffer hela din djävla familj förtjänar att bli torterade och vi har dej snart djävla misslyckade missfoster sug av din fule brors kuk som din morsa gjorde

du skall ner adjö ha ha

Okänd person:

Denna dök upp efter en diskussion om två ungdomar som farit illa  i åratal, varav den ene minderårige varit på rymmen i 1 1/2 år utan att någon vuxen visste var hon var. I ett års tid har denna anonyme person på olika sätt skrivit om mig och andra som diskuterade fallet. Otaliga hot och vidriga anklagelser har lagts ut överallt på nätet. Twitterkonton har skapats osv osv. Dessa kommentarer fick jag på julafton.

(Om min bror)

Han ser ut som en knarkare, jag hatar dessa parasiterande svin. Hade inte någon annan tagit honom hade jag säkert gjort det om jag fick tillfälle, leja någon är ganska enkelt och billigt idag, det kan vi tacka svartingarna för.
Jag hatar dessa kräk, jag vet att det inte är PK att tycka, så frågar du mig vad jag tycker skulle jag ljuga, men på Internet kan jag kosta på mig att vara ärlig
.”

(Om mig)

Allvar nu Catta, du ser ut som en hundknullande alkishora. Du har förlorat den lilla respekt du haft. Lennart är en kramgo nalle som du bör be om förlåtelse till.
Slidskum, har du prövat det eller hänger dina blygdläppar och dinglar hela dagen? Du har väl knullat med alla som pockat din äckliga sinnessjuka hora
.”

[/spoiler]

Här är ett bra tips från Lady Dahmer!

 

Det här inlägget postades i Lite av varje, Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.