Dagens humörrapport

Det blev tyst i bubblan i går, jag var i en diskussion på en annan blogg. Och gud så irriterande det är när folk hela tiden ska pådyvla en åsikter man inte har för att dom sett något mellan raderna som inte finns, ser dolda budskap, tror att man tycker något osv. Ibland undrar jag om folk vill göra sig till några slags martyrer genom att söka något, minsta lilla som kan tyda på att de minsann är utsatta för ett påhopp. Jävla trams. Det jag skriver är det jag menar, ingenting annat. Och ska det vara så förbannat svårt att bara bete sig som folk, svara hövligt, diskutera sansat?

Nå väl jag lär överleva det också även om det är omåttligt irriterande. Jag känner mig lite irriterad öht nu. Jag är ganska trött på mänskligheten känns det som. Jag brukar komma i såna perioder (ganska snabbt övergående dock) när jag på för kort tid stött på för många gaphalsar eller dumskallar. Då känns det som man tappar tron på mänskligheten för ett tag, att man känner att folk liksom bara kräver och ska ha men känner inte att de måste ge något själv. Jag menar jag kan inte kräva respekt av folk om jag beter mig som ett arsel själv. Jag kan inte kräva att folk ska lyssna om jag inte lyssnar själv. Och jag är omåttligt trött på allt jävla ljugande, påhitt, skitsnack, pådyvlande av åsikter. Det gör mig förbannad, på dåligt humör och irriterad vilket i sin tur gör mig till en människa jag inte har lust att vara. Men det ska jag inte skylla på någon annan, bara jag väljer hur jag i min tur vill bete mig.

Okej, det var dagens humörrapport. Återkommer när jag är mindre irriterad…

This entry was posted in Livet hos oss and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)