Nytt hopp om mänskligheten

Och för att få tillbaka hoppet om mänskligheten så visar vi lite film. Fan vad jag tycker det är underbart att se sånt här. Se människor med stort hjärta. Det ger liksom hopp när man tycker att världen börjar gå utför med alla elakheter, egoister,empatilösa människor, när man tänker att “Hur fan ska det bli när nästa generation  växer upp”. Också får man se detta, hur en massa sportgrabbar till och med är beredda att offra sitt eget lag för att vara glädja en förståndshandikappad kille. Hur hela publiken gläds åt hans glädje. Det är nästan gråtvarning på denna!

Det här inlägget postades i videos och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.