Målarpyssel

Solen skiner och ännu en tödag i sikte, men jag må säga att istapparna här i norr ser lite märkliga ut.

IMG_7080

När jag var hos min vän Nina så kastade vi oss över pysselprojekt. Vi har alltid pysslat genom åren, förr var det frigolitkransar och gipsgubbar, nu var det måleri. Så jag fick med mig en stol jag målade hem (som om vi inte hade fulla bilen ändå!). Men visst blev den fin? Från att ha varit en ful furustol till detta.

IMG_7083

Sen köpte jag en glasljusstake och ett glasfat på loppis och limmade fatet på staken och målade det vitt. Jo jag ska ha en massa vitt hemma nu tänkte jag. Fick en massa ny energi och inspiration när jag var hos Nina!

IMG_7091

Sen blev det till att måla ett par gamla fula lampor och annat pyssel. Har limmat ett gammalt runt bord jag ska ge mig på härnäst också.

målning

Så nu ska  det tapetseras och målas i kök och hall också snarast möjligt hoppas jag så det blir fint här. Sambon var ute med Ninas man i snickerboa och hennes make har kurser där dom tillverkar knivar så sambon fick testa att göra en kniv också. Den är inte riktigt klar än för den ska putsas osv, men visst blev den fin?

IMG_7096

This entry was posted in Pyssel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)