Pelarbord och lampa

Projekt nummer 1017 är klart nu. Jag hade ett gammalt pelarbord (tror jag det heter) som var smutsgrått och så fult att jag haft en lång duk på, så det fick bli vitt. Likaså lampfoten som var äckel-grön innan. Men jag hade ingen skärm så jag tråcklade ihop en av ett par gamla gardiner som låg i skåpet. Inte snyggast men det får duga tills jag hittar en fin skärm. Men bordet och lampfoten blev jag nöjd med.

IMG_7134

Lite roligt var det med en grej. I går satt jag på bron i solen och tänkte på mamma, så skulle jag testa om dom döda är med på något vis så jag satt och tittade mellan två träd länge och väl. Så tänkte jag att “Mamma om du är här så låt en fågel flyga mellan träden” , och ta mej sjutton kom inte en fågel ett par sekunder efteråt och flög precis mellan de två träden. Så i dag berättade jag det för min syster, och sa något om att “jag får väl hoppas att inte mamma ser den här lampskärmen”.

Hon var ju så duktig att sy och sånt så hon skulle storkna om hon såg mitt slarv. Så sa jag åt syrran att jag skulle testa igen. “Mamma om du tycker lampskärmen ser rent förjävlig ut så skicka en fågel ovanför skogsdungen”. Inte kom det en fågel men väl en helikopter, så jag kanske ska tolka det som att den är så bedrövlig att det inte räckte med en fågel utan hon skickade en hel helikopter…

Ps till Hmm: Ja jag ska byta sladden Skrattar

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)