Henrik och jag har boundat idag

Henrik och jag har boundat rejält idag. Jag har aldrig kommit honom så nära förut. Han brukar ju bli lite rädd när jag öppnar dörren men idag var han tuff. Kanske för att jag hade ost med mig till honom, det gillade han skarpt! Sen har han kommit tillbaka flera gånger och han går rätt mot mig där jag sitter på huk. Han har nog varit bara ett par meter bort. Men så fick jag fina bilder också.

Här kommer han rakt mot mig helt orädd

IMG_7196

IMG_7209

IMG_7212

Gapa stort kan han göra också

IMG_7218

Ost är gott!

IMG_7230

Jag är lite brydd på dom här flärparna på huvudet, det ser ut som öron faktiskt.

This entry was posted in Foton, Livet hos oss and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)