Henrik och jag har boundat idag

Henrik och jag har boundat rejält idag. Jag har aldrig kommit honom så nära förut. Han brukar ju bli lite rädd när jag öppnar dörren men idag var han tuff. Kanske för att jag hade ost med mig till honom, det gillade han skarpt! Sen har han kommit tillbaka flera gånger och han går rätt mot mig där jag sitter på huk. Han har nog varit bara ett par meter bort. Men så fick jag fina bilder också.

Här kommer han rakt mot mig helt orädd

IMG_7196

IMG_7209

IMG_7212

Gapa stort kan han göra också

IMG_7218

Ost är gott!

IMG_7230

Jag är lite brydd på dom här flärparna på huvudet, det ser ut som öron faktiskt.

Det här inlägget postades i Foton, Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.