Ja jag gillar krusiduller och glittrande saker

Jag kom på i går att jag hade en gammal ljuskrona i källaren så jag tog upp den och satte den ovanför köksbordet. Så rensade jag ett par fönsterlampor på prismor och satte dit och vips så fick jag mig en enklare variant av kristallkrona. Med tiden så ska de extremt fula tapeterna bort, hyllorna och alkoholen i bakgrunden likaså. Jag vete fan hur det kommit sig att alla flaskor hamnat i köket?

IMG_7258

Så har jag haft ett gammalt litet bord liggandes i åratal för det har varit trasigt, men nu tog jag fram och lagade det. Dock saknas skivan så jag ska köpa mig någon form av stor bricka och sätta dit tänkte jag. Men det är fint, jag köpte det på en loppis för säkert 25 år sedan. Tror det kostade 30 kronor.

IMG_7260

Jag är lite sur för jag såg en så fin utegrupp på Blocket som jag så gärna ville ha men givetvis var den redan borta. Den kostar 3000 kr ny men låg på annonsen för 900 kr.

Det finns ett lusthus till också för 6000 kr om man känner att man har en massa pengar över. Jag kan riktigt se mig själv sitta där med en blommig kaffekopp och sommarvinden i håret….Eller mer verklighetstroget är väl att jag sitter där och skriker för det kommer getingar och småkryp. Välter ut kaffekoppen med mina vilt fäktande armar, välter hela lusthuset när jag ska rusa därifrån. Men det lät ju gulligt det där med kaffekoppen och vinden i håret tycker jag.

This entry was posted in Livet hos oss, Pyssel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)