Ett par dementier…

Åklagare har nu konstaterat att jag inte begått något brott som faller under allmänt åtal i samband med mitt inlägg om skillnaden mellan könsstympning i Afrika och intimkirurgi i Sverige. Det var alltså inget brottsligt att illustrera mitt inlägg med beskrivande bilder (precis som jag sa). Nu förväntar jag mig alltså att skriverier om att jag begått ett grovt brott i detta sammanhang upphör. Icke kriminell

Jag kan också dementera att jag ska ha legat bakom några ändringar och förvanskningar av någon Wikipediasida.

wikisida

En enkel kontroll visar att en administratör på Wikipedia raderade nämnda sida pga att den inte hade relevans. Jag har inte öht med den sidan att göra. Jag har inte ens ett användarkonto där. raderad

Vad meningen “Innehållet förklarade inte ämnets relevans” betyder går att läsa här.

relevans

Det står tydligt och klart att det är raderat på grund av att personen i fråga inte har tillräckligt stort allmänintresse.  Det skulle vara önskvärt att folk lärde sig att åtminstone försöka kontrollera saker i den mån det går innan man spyr ur sig anklagelser mot andra. Jag maskerade anklagarens namn då jag inte har för avsikt att krångla med den här människan mer, men nu vill jag inte se ett enda till lögnaktigt påstående om att jag är kriminell, att jag begått grovt brott mot personen, att jag sitter och förvanskar/raderar sidor eller liknande.

Tillägg: Jo jag börjar ruttna rejält på all jävla skit och alla lögner om allt som sprids. Är jag en idiot då räcker det att visa sanningen om mig, räcker inte den då kanske det inte är jag som är idioten helt enkelt. Då kanske man måste börja fundera över sitt eget agerande lite.

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.