Så fiffig jag är ibland!

Då började jag med ett nytt projekt idag då, fast det var ett mindre. Jag skruvade ner hyllorna i min klädkammare och flyttade dom till väggen där kläderna hänger för det var ju så jävla trångt. Jag ska måla därinne en annan gång men just nu tål jag inte ens se en färgpensel. Också testade jag en variant av skoupphängare, och ta mej sjutton funkade det ! Jag tog ett kompostgaller och satte upp så kan jag hänga klackeskor och sandaler på det och spara utrymme på golvet.

IMG_7612

Så tog jag hängen till duschdraperi och hängde upp strumpbyxorna på

IMG_7615

Ibland är jag så fiffig så det är inte klokt….

This entry was posted in Pyssel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)