Lakansgardiner

Jag köpte ett gammalt lakan på Tradera som jag sydde ett par köksgardiner av idag. Jag delade det i två och sydde dit ett par hängen som jag kunde trä på stången och vips så var det ett par nya gardiner.

IMG_7634

Det är jättefin handgjord spets på dom också. Herregud vad dom orkade pyssla förr i tiden.

IMG_7632

Så köpte jag mig en gammal soffa på blocket för 350 kr som jag ska hämta i helgen. Den tänkte jag måla vit och lägga på något lurvigt på. Så är planen i alla fall. Så nu byter jag ut den soffa jag har, den får kanske sambon ha i garaget.

Möbler, vikskärm

Nu ska jag bara hitta mig några örngott i samma stuk som gardinerna, alltså med spetsar på, också ska jag ha ett gäng i soffan. Än är det liv i kärringen…..

Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.