Hallen då och nu…

Så här såg vår hall ut när vi flyttade in. Har ni sett nå jävligare? Hur har människor ens stått ut med denna grönfärg?

SNC00063

Nå väl, det dröjde ju inte länge förrän jag köpte färg och målade panelen vit vilket gjorde en enorm skillnad, sedan blev det ju trappräcket som Tony och jag kämpade med, från furu till vitt.

IMG_7546

Och nu äntligen är de fula tapeterna väck och mina rosor är uppe. men då blev jag störd över de brunfula dörrarna (alltid är det något) som blev helt malplacerade till dom fina tapeterna. Så jag passade på att överraska sambon med att måla dörrarna nu när han var borta ett par dagar. Sju dörrar som målades 4 ggr, det kändes i armarna kan jag säga. IMG_7802

Nu ska jag bara komma på vad jag vill ha på väggarna. Tips vad jag kan ha ovanför trappen emottages, jag vill inte ha “familjefoton” där utan något annat. Jag har slitit som ett djur med denna jävla hall, panelen som var extremt svår att täcka grönfärgen, de bedrövligt jobbiga spjälorna på trappräcket, och nu dörrarna, thank god att målaren tapetserade. Men nu är jag så nöjd och glad, det blev superfint så det har varit värt allt slit!

Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hallen då och nu…

  1. Pingback: I min lalala-bubbla… | Cattasbubbla - Just read it !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.