Hallen så gott som klar nu

Vi var ju ute och shoppade häromdagen till hallen. Det blev nya krokar till hallen. Två rader med såna (5 krokar på varje rad ) så man kan hänga högt och lite lägre. Jättefina. Betydligt finare än den gamla fula gamla hatthyllan som hängde där.

IMG_7818

En…Ja jag vet inte vad det kan kallas, man ska förmodligen ha blommor och sånt på den men vi har skor på den, plats för lykta och nåt annat kanske på de två övre hyllorna. En spegel blev det också. Förut hängde ju fula gamla hatthyllan där och en Ikeahylla med en massa fack där vi hade skorna. Väggen var alltså täckt med jackor och skor. Så detta känns riktigt skönt, att komma in i huset och inte mötas av packat kaos det första man gör. Jackorna hänger till höger om dörren nu på en väggstump som inte utnyttjats förut.

Det blir ev en lång hylla över hela väggen sen där man bl.a kan ha “lådor” att stoppa mössor, halsdukar, sjalar och sånt i.  Fönsterbrädan är utbytt också, ni kanske minns att Tequila tuggade sönder den andra…

IMG_7819

En spegel ovanför trappen blev det också. Ska försöka hitta någon slags belysning dit sen. Det är tur sambon är lång och stor kan jag säga, annars hade vi fått problem att få upp den då det blir så högt upp.

IMG_7822

Och en till längst bort i hallen (likadan som ovanför trappen) så man har en helkroppsspegel att kolla i. Min klädskrubb ligger ju mittendörren till vänster så det är perfekt. Sen kan man ju se hur snygg man är varje gång man ska till toa, klädskrubb, sovrum, kontor osv Ler

IMG_7824

Och slutligen två lurviga mattor till långdelen i hallen.

IMG_7825

Så nu är jag alldeles snart nöjd. Det fattas en matta i lillhallen där man kommer in bara. Också måla elementet. Och förresten måste jag säga att nu när färgen “lagt sig” på dörrarna så ser de ut som de är målade av ett proffs. Inga ränder, flammor eller annat. Hade det inte varit för jantelagen hade jag sagt att “Fan vad jag är duktig!”…

Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hallen så gott som klar nu

 1. Therese skriver:

  Va fint! Vart har du köpt helkroppsspegeln? 🙂

 2. Catta skriver:

  Tack Therese 🙂
  Jag köpte spegeln på Dollarstore, men har sett att dom har liknande på Jysk också,de är inte så dyra heller

 3. linda isaksson skriver:

  Hej

  Undrar vad ni har köpt krokarna i hallen? Supersnygga!!!

   

 4. Catta skriver:

  Hej Linda!

  Om jag kunde komma ihåg! Men jag tror att det var på ett större sånt här coop-varuhus, dom var inte särskilt dyra heller. Ja jag älskar dom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.