Äntligen är skåpet klart!

Äntligen är skåpet klart efter mycket möda och besvär, men så fint det blev! Vilken skillnad det blir på alltihop när det blir ljusare. Nu ska jag bara måla ett par bord och ett par stolar sen tror jag att jag är klar med målningsprojekt på ett tag.

IMG_9913

Nu över till renar. I höstas såg jag den här fina renen. Men det var brunsttid så han var lite grinig och sur. Varje gång jag tog ett steg närmare så stannade han och blängde surt. Det var synd för jag hade gärna velat ha en närbild då han hade s¨pampiga horn.Ren med stora horn

Den här var lite trevligare dock så där fick jag en närbild.

Ren

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)