Målomani och walk in closet

När målarmanin slår till finns det ingen hejd. Av samma dam jag fick det stora skåpet av fick jag också två stolar och ett bord. Bordet och stolen var förstört då hon använt något medel på det så hon tänkte kasta det vilket jag tyckte var dumt. Så jag tog hand om det istället och målade det igår. Som nytt (Bortse från Tequilas håravfall under ena stolsbenet).

IMG_9926

Men det bästa då. Äntligen har jag fått min walk in closet! Det är inte klart där än men det är i alla fall på gång. Mycket utrymme för både häng och att lägga in i garderober.

IMG_9929

Här gjorde jag så fiffigt att jag satte upp en gardinstång och hängde duschdraperi-ringar på den där jag kan hänga strumpbyxor och leggins på. Mycket praktiskt.

IMG_9930

Jag har ju funderat på alla möjliga lösningar hur jag ska bygga upp ett garderobssystem. Det hade ju varit lättsamt att köpa ett för tusentals kronor, men istället tog vi lösa garderober som fanns i huset redan och ställde dom med mellanrum, borrade hål i dom och hängde stänger mellan bara. Kostnaden för det blev två sopborst-skaft som stänger och lite mannakraft.

Det här inlägget postades i Livet hos oss, Pyssel och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.