Shoppingdjävulen slog till igen

Jag har gått och tittat på en matta länge och väl nu så igår slog jag till och köpte den. Visst är det fin färg? matta

Och jag har varit så spyless på vårt porslin också, det är gammalt som gatan och såna här skålar istället för djuptallrikar, vilket gör att det knappt får plats nåt i diskmaskinen. Så då köpte jag nytt porslin också.IMG_0148

Nu ska jag hitta mig turkosa kuddöverdrag och ett snyggt vardagsrumsbord, sen så tror jag att jag är hyfsad nöjd (för den här gången…)

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , . Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

4 Responses to Shoppingdjävulen slog till igen

 1. Svart-Malin says:

  Mycket fin färg Catta. Är den så "metallig" som den ser ut på bilden?

 2. Catta says:

  SM: Nä det är nog pga blixten, men den är liksom lite lysig på något vis. Skitfin, och jag har suktat efter den där bra länge nu men fegat för jag tyckte det var så stark färg, men nu har jag så mycket vitt så det funkar

 3. Kulan borde göra sig bra på den mattan :-) Är det porslinet på bilden du köpt, eller gjort dig av med? Jag får köpa nytt porslin ofta, för guben slår sönder det mesta i den vägen när han diskar :roll: Finservisen får bara jag diska :evil:

 4. Catta says:

  WL: Ja jag tror hon skulle synas bra men det kommer icke att testas!
  Tony är ju mer att han vill gnugga näsan mot alla mattor, det kliar och då far han som en plog på mattorna. Han är svårare att hålla borta också då han tar sig genom alla barriärer :D
  Det på bilden är det jag köpte, enkelt och vitt bara. Billigt som bara den också. Haha han gör det säkert medvetet för att du ska ta hand om disken :D-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>