Vinterbild

Jag älskar när solen börjar komma fram ! Nu är det alldeles fluffig snö och –27 men man ser att solen skiner vid trädtopparna i alla fall. Fast den försvinner innan den hinner stiga så man ser den helt. Men snart så….

vinterbild 4

This entry was posted in Lite av varje. Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

6 Responses to Vinterbild

 1. Svart-Malin says:

  Jag avundas dig inte kylan men däremot snön. Det var full snöstorm här i fredags men av snön är det inte mycket kvar. Jag älskar snö, så där intensivt att jag gärna haft vinter fem månader om året om det bara varit snö. Men bara någon minusgrad tack.

  Jag läste att det väntas bli ner mot -42 grader i Norrland snart. Hu!
  Men bilden är jäkligt grann! Lite Tomten av Rydberg över det.

 2. Catta says:

  SM: Jag tycker det är mysigt när det snöar stora flingor och är så här fluffigt, men jag skulle vara nöjd med 1 månads snö sen kan det vara vår och sommar resten :D

 3. A-L says:

  Hihi här har det varit kring -30 som kallast men då vi har en bil med vissa attitydsproblem så har fanskapet frusit ihop helt så man inte kan komma in i den helt enkelt för att slippa bli körd i kylan :)
  Det ställde dock till lite problem när det var -20 och vi skulle på BVC för koll men tack vare att ena svägerskan gjort en superfin och bra filt till lille man så kunde vi täcka över liggdelen i barnvagnen med den och bege oss ändå, vid framkomst var pojken sval i ansiktet men inte kall=bra betyg till filten :D

 4. Svart-Malin says:

  A-L. Bilen är alltså bortskämd ;-) Sådana fasoner! Du har inte funderat på uppfostringsanstalt? :)

 5. Catta says:

  A-L; Ja och småungar ligger ju så nerbyltad och skyddad i en vagn så det blir ju liksom inte lika kallt för dom där nere. Bilar är mest ett elände!

 6. A-L says:

  Svart-malin: Nja bortskämd är den inte, snare välplågad men den är tonåring med sina 15 år :P En bra bil men ytterst speciell så man får sig ett gott skratt åt den när man inte är vansinnig på den :)

  Catta: Jo men man vill ju inte ta onödiga risker heller med småttingar :)
  Jo när de krånglar på nått vis är de ett elände.-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>