Stöld, lurendrejeri och martyrlook

Har ni sett hur en tjuv ser ut? Annars kan ni studera bilden nedan  noga. Sambon och jag hade lagt oss på soffan efter maten och höll på att slumra till när jag hörde något i köket. Smög upp och såg Tequila stå med tassarna på diskbänken i full färd med att stjäla pommesfrites från en plåt. Hon hade redan hunnit slafsa i sig två stycken baconhamburgare innan från stekpannan innan jag reagerade.

Makalöst fräck hund och jag fattar inte, så har hon inte gjort på en evighet. Hon har ju varit så duktig på det här att inte öppna dörrar och stjäla mat efter en hopplös valp-period, men nu slog det tydligen runt igen.

Tequila

Tony däremot är ju en ängel, det syns ju att han aldrig skulle göra något dumt. Titta bara på den bedjande försynta blicken han har. Den riktigt lyser oskuld.

Tony eld vinter

Tony kan verkligen kan konsten att se lidande, ynklig och försynt ut. Och jag tror han är så smart att han vet när han ska dra fram den där minen också. Typ om han anar att han snart ska få hoppa ner från knäet eller gå ut ur ett rum. Tequila är också finurlig, hon har börjat med att luras vid kvällskissen. Hon vill ju helst inte gå ut när hon är trött, men hon vet att vi inte går in förrän hon har kissat. Så nu sätter hon ner sig några sekunder så det ska se ut som hon kissar, sen kommer hon glatt springande.

I början lyckades hon innan vi kom på att det var lurendrejeri, men nu har vi sett att när hon luras så ligger svansen ner på backen, när hon kissar på riktigt så står den rätt ut, så nu är det färdiglurats. Men medge att det var en jävligt smart variant?

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.