Söndagsutflykt

Vi har varit ute på söndagsfärd, det innebär alltså att man åker miltals på okända vägar och hoppas att man ska se något kul. Och minsann såg jag inte ett gäng rådjur!

rådjur 1

Men med min tur så sprang alla iväg innan jag hann ta något fint kort.

rådjur 2

Men turen var ju inte slut där, vi såg några renar nere på isen också. Så ut ur bilen, traska i snön ut på isen.

Renar på isen

Men det är något med mig som tydligen får alla djur att springa fast jag smyger så fint….

renar på isen 2

Nåja, jag fotade hej vilt i vanlig ordning så jag fick lite andra bilder. Och som vanligt så fotade jag i farten från bilen, därav kvalitén. Ett litet hus vid vattnet…

ett hus vid vattnet

Stora vida vidder…

vita vyer

Och till sist ett gammalt hus

gammalt hus

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , . Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

9 Responses to Söndagsutflykt

 1. Hmm says:

  Ser ut som att ni fått lite ljus idag också. Skönt! :cool:

 2. Catta says:

  Hmm : Ja i dag har det varit riktigt soligt, och vilken skillnad det blir när solen kommer fram. Jag var ju på lite renjakt men dom jag lyckades se var ju jävligt skygga så dom stack ju i vanlig ordning :)
  Pratade en same-pojke som lovade mig att jag skulle få komma till ett hägn där han har tama renar, så skulle jag få klappa och fota dom. När vi väl lyckades hitta dit så var han inte där givetvis...

 3. Svart-Malin says:

  För att vara fotade i farten så är det superkvalité. Så där ser inte mina foton ut när jag fotar från tågfönster ialf. Det sista huset hade jag gärna firat jullov i, så mysigt det ser ut med skogen omkring!

  Det låter som en härlig dag. Att åka omkring planlöst är ingen dum idé alls :-)
  Jag gillar rådjursbilderna, ffa nummer två.

 4. Catta says:

  SM: Ja det är konstigt att dom inte blir suddigare faktiskt, men vi kör ju inte rallyfart på skogsvägarna förstås.
  Jag har sett så många såna här gamla fina hus när vi varit ute och åkt, de flesta står tomma också. Jag älskar gamla hus.
  Lite kul är det också, ibland är man mitt ute i ingenstans (norrländska skogarna du vet) och har inte sett ett hus på flera mil så dyker ett hus upp. På bron står nån gamling som ser ut att vara 120 år och vinkar glatt :)

 5. Viktoria says:

  Det är naturligtvis renar med en släng av den ovanliga åkomman Cattafobi.

  Skönt att ljuset börjar återvända, önskar jag fick leva björnliv under vintern.

 6. Catta says:

  Viktoria: Ja dom måste ju ha någon slags fobi för mig, jag stod ju skitlångt bort och ändå sprang dom. Jo jag verkligen hatar vintern också. Man är bara trött och det är mörkt dygnet runt, det blir en plåga att kliva upp på morgonen

 7. Viktoria says:

  Och ändå är man vaken nu.

 8. Catta says:

  Viktoria: Haha ja det tycks som vi har samma dygnsrytm, dvs en mycket obalanserad och upp-o-ner-rytm

 9. Viktoria says:

  Catta: Stämmer. Nu kaffe!-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>