Trött och norrland-style

Har varit trött som en gnu sista dagarna, vet inte hur jag ska stå ut i tre dagar till innan jag får en sovmorgon. Fick en tid på sjukhuset i alla fall äntligen, skulle ju få den i Januari men givetvis infaller tiden precis under en dag i Februari när vi har hyrt oss en fjällstuga i stället. Är det inte så typiskt ? Jag hoppas det går att ändra utan att det ska dröja alltför länge innan jag får en ny.

Läste i en av norrlandstidningarnas pappersupplaga att ett par vaknat av att någon höll på att bryta sig in. Mannen i huset smäller upp altandörren och sliter samtidigt in den unga killen som tänkte bryta sig in, tar ifrån honom skruvmejseln och ringer polisen. Polisen fanns 50 minuter bort så de sätter killen på kökssoffan under tiden. Också tyckte de att eftersom kaffekannan stod redo så kunde de ju bjuda honom på kaffe medan de väntade på polisen, han såg ju lite frusen ut och de förstod ju att han hade problem. Således satte sig paret och inbrottstjuven och drack kaffe. Det är väl bara i Norrland sånt händer ?

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.