Lite längre fram…

Har så mycket jag skulle vilja skriva om men jag är så trött så det skulle bara bli halvgjort, så jag väntar till piggnaden infinner sig, sen ska jag uttrycka mina åsikter. Då ska jag skriva om fenomenet att man går ut och hittar på att en specifik person är död för att man ska få klämma åt sin fiende och få folk att tro att den indirekt är skyldig till dödsfallet. Det är bland det mest sinnessjuka beteende jag sett faktiskt. Jag menar, nog måste det finnas andra sätt än att hitta på att en person är död och lägga skulden på någon för det fiktiva dödsfallet? Det är fan i mig så nära sinnessjukt beteende man kan komma.

Också ska jag skriva om fenomenet småpojksmammor som fasar för att deras söner ska växa upp och bli män, hur de uppmanar andra pojkföräldrar att “låsa in sin sons kuk” ?! Hur de förutspår att deras söner, även om de kommer att vara snälla och trevliga, ändå kommer att vara en del av det förtryckande patriarkatet. Föräldrar som gärna vill vara pedagogiska i andra sammanhang som tex ha ett genustänk och välja att inte tala om för sina barn att de är fina osv för att de ska lära sig att värdet inte sitter i utseendet eller kläderna utan i själen. Det känns som att det blir motsägelsefullt att å ena sidan mena att barnen ska ses som individer snarare än pojke/flicka, samtidigt som man hela tiden drar slutsatser och gör bedömningar om deras blivande person utifrån just deras kön.

Nåja det lär bli längre utlägg om dessa två fenomen längre fram…

Det här inlägget postades i Stollar på nätet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.