Att se framåt

I går satt jag och bävade för ännu fem dagar då man måste kliva upp tidigt. Sover man som en kratta så är sömn nästan det enda man kan tänka på. Således blev det mycket “åh vad jobbigt, jag vill vara ledig en dag till” i går. Men så kom jag på att jag har flera saker att se fram emot nu här inom kort, roliga saker som gör att tröttheten plötsligt inte känns lika jobbig.

Först ska vi åka till fjälls några dagar och det ska ju bli otroligt mysigt att vara i fina omgivningar,ha lugn och ro, bara slappa, åka skoter, kanske fiska. Ett tag efter det kommer syrran och hennes dotter och hälsar på, det var ju ett år sedan vi träffades nu så det ska bli kul som bara den. Vi ska gå på spa, chilla på hotellet, grilla, förmodligen titta på gamla kort och skratta hysteriskt (Vi skrattar alltid massor!).

Efter det så kommer att par andra vänner som vi också ser fram emot att se igen och som vi inte träffat sen i somras. Min gamla goda väninna som jag haft så otroligt mycket roligt med, och hennes man. Dom är så lättsamma, snälla och roliga att ha att göra med så man blir glad bara av att tänka på det.

Och sen är vi ju mitt i våren! Så de här sista grismånaderna av vintern kommer gå snabbt. Förhoppningsvis kommer sonen (och kanske ev flickvän) på besök här nånstans emellan också. Han har jag inte träffat sen i oktober, och det är ju en evighet! Så med tanke på vad som komma skall så är sömnlöshet inte en så big deal faktiskt. Och avslutningsvis så var jag på ren-jakt häromdagen också, synd bara att det var skymning och att kameran var felinställd på manuellt fokus, annars hade ni kunnat få en bättre bild. Tänkte jag skulle fota några fina djurbilder åt en person, man blir alltid glad av djur, men det gick ju lite åt pipan. Men tanken var god. Tjing!

_MG_0252

_MG_0258

This entry was posted in Livet hos oss. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)