Kyla kanske kan va nåt…

I natt kunde jag ju inte sova som vanligt, det var varmt och det kändes som att jag hade en kroppstemperatur på 140 grader ungefär. Alltså klev jag upp och gick ut på altanen iförd trosor och t-shirt. Nu är det ju inte svinkallt längre, det var +1 så det var faktiskt riktigt skönt att sitta där och kyla ner sig ska jag säga. Men jag är glad att det inte är nån insyn på baksidan för skulle folk se att det sitter en halvt avklädd människa ute mitt i natten och mitt i vintern så skulle dom nog börja fundera vad det är för stoll. Jag tror fan jag ska sova i kylskåpet i natt.

Men egentligen skulle man ju faktiskt kunna sova på altanen nu när det är kring nollgradigt. Jag menar folk sover ju ute fast det är betydligt kallare än så. Vad tror ni om det? Jag menar allvar alltså om nu någon tror något annat. Jag lär ju vakna om det blir allt för kallt tänker jag. Jag tror jag skulle vara pigg som en lärka på morgonen om jag sov ute faktiskt! Det var ju trots allt ganska skönt när vi sov på ishotellet, och där var det 5 grader vill jag minnas. Skulle det smälla till och bli -20 så borde jag väl vakna av att jag fryser?

Ishotellet

Här kommer en extra vinterbild till dig som gjorde mig så glad idag, för jag vet att du gillar vinterbilder.  Tack! Du gjorde min dag!

Natur, Vinter, snö

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)