Kyla kanske kan va nåt…

I natt kunde jag ju inte sova som vanligt, det var varmt och det kändes som att jag hade en kroppstemperatur på 140 grader ungefär. Alltså klev jag upp och gick ut på altanen iförd trosor och t-shirt. Nu är det ju inte svinkallt längre, det var +1 så det var faktiskt riktigt skönt att sitta där och kyla ner sig ska jag säga. Men jag är glad att det inte är nån insyn på baksidan för skulle folk se att det sitter en halvt avklädd människa ute mitt i natten och mitt i vintern så skulle dom nog börja fundera vad det är för stoll. Jag tror fan jag ska sova i kylskåpet i natt.

Men egentligen skulle man ju faktiskt kunna sova på altanen nu när det är kring nollgradigt. Jag menar folk sover ju ute fast det är betydligt kallare än så. Vad tror ni om det? Jag menar allvar alltså om nu någon tror något annat. Jag lär ju vakna om det blir allt för kallt tänker jag. Jag tror jag skulle vara pigg som en lärka på morgonen om jag sov ute faktiskt! Det var ju trots allt ganska skönt när vi sov på ishotellet, och där var det 5 grader vill jag minnas. Skulle det smälla till och bli -20 så borde jag väl vakna av att jag fryser?

Ishotellet

Här kommer en extra vinterbild till dig som gjorde mig så glad idag, för jag vet att du gillar vinterbilder.  Tack! Du gjorde min dag!

Natur, Vinter, snö

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , . Bookmark the permalink.
_______________________________________________________________________

15 Responses to Kyla kanske kan va nåt…

 1. Hmm says:

  Vem va, va, va, va?????

  *inte alls nyfiken* :roll:

 2. Viktoria says:

  Jag har inte ens en gång värmeslag och kan ändå inte sova.

  Du får fixa en säng ute helt enkelt. På sommaren händer det att jag sover ute, dock på ställen där det inte är mygg, och det är så skönt.

 3. Catta says:

  Hmm:Nej nyfikenhet är ju inte din starka sida :D
  Men tyvärr så är det hemligstämplat av säpo och hela fadderullan, Du förstår ju själv att man inte bara kan prata om glädjespridare hur som helst!

  Viktoria: Jag tror det mesta är värmen som är mitt problem, ditt är säkert stress, tror du inte?
  Jag har ju som en ofärdig lastpalls-soffa ute som jag kan ligga på, det enda är ju att vi hade det här oväntade besöket för att tag sedan och det gör ju att det känns lite si så där, man vill ju inte att det ska stå nån där rätt vad det är när man slår upp ögonen. Men det skulle vara förjävla skönt. På sommaren skulle jag inte sova ute utan stora skydd mot alla tänkbara kryp!

 4. Viktoria says:

  Catta: Säkert stress eftersom jag tom drömmer om jobbet. Trycket ökar igen om man säger så. Funderar på att ta ut all min flex så kan jag vara ledig en månad.

 5. Hmm says:

  Catta: Ha ha fast nej jag är inte så nyfiken av mig egetligen ;)

  Viktoria: Ta i alla fall ut en eftermiddag i veckan. Kanske fredagseftermiddag. Eller måndagsmorgon?

 6. Trollan says:

  "Jag lär ju vakna om det blir allt för kallt tänker jag."
  Är inte det som är problemet att man inte ska somna ute när det är kallt? För att risken är att man stilla fryser ihjäl? Det är jag uppväxt med att tro i alla fall. Fast det är kanske bara om det är kallt innan då.

 7. Viktoria says:

  Hmm: Brukar ta fredag em så lite tar jag hand om mig själv. :-)

 8. Catta: Kanske skulle det vara en ide att sova i ett rum med öppet fönster, till att börja med :cool:

 9. Catta says:

  Trollan: Ja kanske är det så? Att man vänjer sig vid kylan också vaknar man inte utan somnar in bara?

  Viktoria: Du kanske skulle kunna ta HELA fredag med tanke på att du inte jobbar några 8-timmars pass direkt?

  WL: Äsch då du är så våpligt du :D Jag hatar att sova med öppet fönster för jag tror att nån ska överraska mig och komma in. Sover jag ute så kan ju ingen komma in liksom...om du fattar...

 10. Catta: Aha! Ja, men det var ju fiffigt :roll: För så klart kan ju ingen överaska dig på verandan... Och inte skäller väl varken Tequila eller Tony om någon skulle komma in när du sover med öppet fönster... Ok, jag fattar :-) även om jag är våplig, vad nu det är.... :roll:

 11. Catta says:

  WL: Nej du tack, hundarna skäller inte på natten, då sover dom hårdare än oss kan jag säga! Däremot är det ett fasans liv på dagarna om de hör något. Men alltså om jag ligger på altanen så vet jag ju att jag är ute och kommer det nån då så blir jag ju inte så brydd liksom. Besökaren lär kanske bli brydd däremot :D
  Ja du...våpligt var ett ord jag kom på i just den stunden, men jag tror det betyder skitbra typ :D

 12. Catta: Ehhh...har du haft många som kommit in på natten, så du vet att de inte skäller? :roll: Men ok, teorin om att skrämma slag på eventuella besökare med att sova på verandan, den verkar bra tycker jag :-)
  Ok, då skriver vi in våpligt i ordlistan, fint ord tycker jag nog :mrgreen:

 13. Catta says:

  WL: Jo sambon har ju kommit hemrumlande efter nån partyafton utan att någon av hundarna öht lyft skallen från golvet. Han har haft folk med sig också utan reaktioner från hårbollarna. Tony har t.om släppt in folk när jag bodde i lägenhet och glömt att låsa, jag vaknade av att det stod nån nedanför sängen, tack och lov var det bara grannen...Så dom där litar jag icke på nattetid.
  Ja fatta när det ligger ett hårigt monster på altanen när de ska göra inbrott, lär ju skrämma slag på den tuffaste :D
  Våpligt är härmed inskrivet i den bubbliska ordlistan, man får väl använda vilken betydelse man vill då det inte är riktigt klarlagt än.

 14. kicki says:

  Takfläkt kan också fungera ganska bra.

 15. Catta says:

  Kicki: Fast jag blir som rinnig i ögonen när det blåser i rummet, hade ju en sån i sovrummet förut och det var skönt men man vaknade alltid kladdig i ögonen



-Håll en hövlig ton (i den mån det är möjligt!)
-Konstruktiv kritik är välkommet. Dock inte i form av "Du är dum i huvudet"...
-Tryck till på knappen vetja ---> bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>