En tur i gråvädret

I dag har vi bara tagit det lugnt. Varit och handlat lite, åkte efter vägarna och lallat på. Det har inte varit nå finväder utan mest grått och tråkigt. Men jag kan tänka mig att den väg vi åkte (mot Norge) är otroligt fin när solen skiner, och på sommaren måste den vara makalös med alla fjäll och vatten.

fjäll i farten

Ett tag blev det nästan lite läskigt när det var höga berg omkring en och det kändes som man var fast i nån gryta.

Mer fjäll efter vägen

Vad kvällen har att erbjuda lär visa sig, vi har då fixat ved så vi kan elda lite, får se om det blir eldning både inne och ute eller bara någotdera. Vi har då köpt mat så vi kan plocka fram muurikkan om andan faller på. Och en kortlek. Och yatzy…..

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.