Ny dag och nya möjligheter

Ny dag nya möjligheter. I dag siktar vi på att åka runt och kolla lite bara. Sambon har ont i sin axel efter att ha handgrävt fram skotern i går så han vill nog inte göra några större muskelansträngningar idag.

Såg onekligen grått ut när jag klev upp men rätt vad det var så såg jag att solen försökte komma fram.Jag tror att vi kan ha turen att få en solig dag idag också, åtminstone stundvis för det är väldigt vad molnen kommer och går här.

morgonsol

Det är svårt att visa snömängden på bild, man ser att det är mycket men inte hur mycket. Så jag tog ett par bilder från insidan så ni ser hur det är utanför fönstren. Om ni tittar på gropen i snön så är det sambon som var en riktig karlakarl i går och bastade och kastade sig i snön sedan…

balkongdörr

vardagsrummet

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.