Kabeltrummor, lastpallar och borrar

Äntligen har jag fått hem min kabeltrumma. Var den ska få sin plats är inte riktigt klart än. Oavsett var så ska den målas och det ska sättas dit hjul. Sen om den får bli ett vardagsrumsbord eller ett altanbord eller rent av trädgårdsbord vet jag inte än.

kabeltrumma

Nu ska jag bara fixa två lastpallar till också. Jag ska nämligen göra ett bord till min “hörnsoffa” som jag ställt på altanen. Så bara det blir varmt nog ute så ska jag måla soffan och fixa madrasser och kuddar, sen ska bordet dit med hjul på och ev en skiva på så det blir lättare att ställa glas osv där.

lastpallar

Också någon extrapall som ska förvandlas till hyllor att ha ovanför där som man kan ha tex tidningar, kortlek, korsord, ölburkar eller vad man nu vill på.

hylla lastpall 3163860299_e96bf3bf-8479-4a8f-9ae3-53b96db8a4fehylla lastpall 2

Nu när det snart börjar våras blir man pysselsugen igen. Bl.a köpte jag en diamantborr och några kakfatsstativ, så nu ska jag bara hitta lämpliga fat, skålar och koppar sen ska jag tillverka hej vilt. Märkligt att jag säger “snart vår” i slutet på februari förresten, men en så här varm vinter var det längesedan vi hade. Det känns faktiskt som vår nu. Till och med min blomma tycker det

kaktus

Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.