Utemöbelprojektet går framåt

I dag har vi grejat lite med lastpalls/kabeltrumme-projektet. Sambon har sågat lastpallar hej vilt. Det blev billiga utemöbler innan det var klart. Nu hade vi ju två sängbottnar som var lika breda som lastpallarna som bara stod så det var ju perfekt. Sen var vi på Jysk och köpte billiga kuddar, örngott och filtar i dag. Renskinnen hade vi ju också sen förut. Men allt som allt har detta kostat ca 500 kr, som hittat. Och jag bestämde mig för att inte måla pallarna heller, får se om jag ändrar mig sen, men just nu känns det helt okej att ha både bord och soffa som det är.  Och fatta hur skönt det ska bli att faktiskt kunna gå ut och lägga sig och sova där till sommaren om man har lust!

Utemöbler av lastpallar och kabeltrumma

Det här inlägget postades i Pyssel och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.