Ja jag målar på jag…

Det är dåligt med bloggande nu men fan, man kliver upp mellan 5 och halv 6 varje morgon, kommer hem vid halv 5 på eftermiddagen, sen ska det ätas, rastas hundar och allt annat som måste göras. Dygnet skulle behöva lite fler timmar faktiskt.

Men lite annat har jag hunnit med. Som vanligt har det ju målats hysteriskt, den här gången slitna utemöbler. Och jo jag hatar fortfarande att måla efter hallpanelen,köket och halldörrarna, men nöden har ingen lag.målande

Men när färgen väl har torkat och kroppen fått vila upp sig känner man sig så jäkla nöjd. Så i dag har jag äntligen kunnat lägga på stolsdynorna och vi har kunnat äta årets första middag ute på de nymålade möblerna.

altanen

Nu fattas bara lite småpyssel så man får till det som man vill ha det. Men jag kan mycket enkelt föreställa mig många långa sköna dagar här ute i vår, sommar och höst!

Det här inlägget postades i Livet hos oss, Pyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.