Ja nog hänger jag kvar!

Dag 12 och jag börjar verkligen känna mig som människa igen. I går röjde jag bland lite papper på kontoret och fejade lite lätt på toaletten och vek lite tvätt. Sen åkte vi till ett par bekanta och drack kaffe. Det räckte dock för att jag skulle bli alldeles färdig så när vi satt där så blev jag tvärtrött och illamående. Men då vet jag ungefär vilken nivå jag är på för tillfället. I dag fortsätter jag på kontoret sen tror jag att jag ska pyssla på med något som gör mig mindre rastlös men som inte är så ansträngande. Jag har ju testat att göra lite decoupage och det är faktiskt ganska kul.

Här tog jag sambons gamla Whiskeytunna som stått i garaget en evighet. Målade den vit och gjorde decoupage på gavlarna. Nu ska jag ha den att ha dryck i under sommaren. Dels håller det sig svalt i tunnan och dels kommer inga kryp att flyga in i flaskan. Tyvärr verkar det som att hällanordningen blivit lite skadad så jag skulle egentligen behöva en ny sån där grej som man trycker på så det rinner ut.

bild 2

Här köpte jag en stol på loppis som jag gjorde decoupage på ryggstödet. Jag vet inte om jag ska göra på benen också, men det kan jag säga att det var ett jävla pillergöra att göra detta på en stol. Tanken är då att denna ska få stå ute i sommar också ska jag ha blommor i fatet jag ställt dit.

bild 1

Så nog ska jag kunna hitta något att roa mig med. Helst av allt skulle jag vilja skura golven men det ska jag låta bli hur mycket det än kliar i fingrarna. Jag fullkomligen hatar när det känns “dammigt” på golven. Men detta kanske är en tid när jag ska lära mig att släppa kontrollen och helt enkelt gilla läget, inse att det inte alltid kan bli som jag vill ha det…

Det här inlägget postades i Livet hos oss, Pyssel och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.