Robin Williams-En lysande stjärna som slocknat

Vad sorgligt att slå upp tidningen för att upptäcka att Robin Williams är avliden 63 år gammal. Det spelar ingen roll om man älskas av hela världen eller av ingen alls, har man en svår depression så tar den över allt. Det räcker inte att hela världen älskar dig om du inte älskar dig själv. Men han hade också hjärtproblem och på något vis så skulle det kännas bättre om han inte valt att avsluta livet själv för det är alltid lika sorgligt att tänka på att människor faktiskt far så illa att de inte längre orkar leva. Kanske ännu mer när det är en person som alltid fått andra att må så bra på olika sätt. Men i nuläget misstänker man alltså att han själv valde att vandra vidare.

Hans fru Susan Schneider skriver bl.a i ett pressmeddelande:
Vi hoppas också på att människor inte kommer fokusera på hans död, utan på de oräkneliga tillfällen av glädje och skratt som han gav till miljoner människor”. Och visst kommer han att bli ihågkommen för det!

Vem satt inte klistrad framför Mork och Mindy? Jag fullkomligen älskade den serien! Good Morning Vietnam är en annan bra film som jag sett flera gånger. Will Hunting likaså. Han har gjort så många olika karaktärer som etsat sig fast hos folk.  151210__mork_lGood Morning

image04

Tänk så många människor han fått att skratta genom åren. Så många timmar som tillbringats i soffor världen över när folk slagit sig ner för att se ännu en bra film med honom.Så många chipsskålar som gått åt. Tänk så många människor han gjort på gott humör, så många människor som fått en grå vardagskväll att bli något extra just tack vare Robin. Tänk så många ungar som sprungit omkring och låtit som “Mork” och härmat hans stolligheter.

Det är verkligen en lysande stjärna som slocknat, en person som underhållit oss i nästan 40 år. En person som man bara behövt se smilet på för att bli glad. Och oavsett vad som hände så hoppas jag att han var han nu är, kan se att världen sörjer , att hans tid här verkligen satt spår i mångas hjärtan och medvetanden. Framför allt hoppas jag att han har det gott och känner ro….

Expressen, SvD

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.