Är sexslavar halal?

Titta på detta klipp där en muslimsk kvinna är lite fundersam på om det är halal (tillåtet inom islam) att kidnappa kvinnor och använda som sexslavar.

En kvinna frågar om det är okej att ha sexslavar, hon frågar några “lärda män” som  säger att det är absolut något koranen förespråkar, och hon köper det, uppmuntrar det och känner ingen som helst samhörighet, medlidande eller annat med sina medsystrar. Allt går ut på att männen måste få sina lustar tillfredsställda så de inte ska behöva begå hor. Kvinnan önskar till och med att det ska skrivas in i lagen att man ska få använda sig av kvinnliga sexslavar, det säger ganska mycket om hur hjärntvättade de är. Hon har absolut noll medkänsla för vad de kvinnliga sexslavarna får gå igenom.

Det är precis detta som händer kvinnorna och barnen som tillfångatas av IS just nu. De tas som sexslavar, eller tvingas gifta sig med sina kidnappare. Frågan är var åldersgränsen går för att man ska kunna använda en flicka som sexslav. Åtta år, tretton? Vi vet ju att man i Saudiarabien använt sig av flickor så unga som fem år, så mest sannolikt är väl att det inte finns någon nedre åldersgräns för när dessa barbarer anser att det är okej att använda en person som sexslav.

Just nu strider kvinnor som inte är hjärntvättade av “lärda män”, för sin överlevnad. De beväpnar sig och finns i fronten. De är fast beslutna att skydda sig själva.  Fotfolket kämpar för att skydda sitt land. Samtidigt är andra kvinnor och barn i klorna på dessa barbarer, de våldtas, dödas, torteras och säljs. Kan vi ens förstå hur människorna lider? Kan vi ens sätta oss in i vilken skräck de måste leva i ?

Vilken extrem sorg när de ser sina barn föras iväg. En mamma eller pappa i Irak har ju trots allt samma känslor för sina barn som vi har. Tänk er att någon kommer, skär huvudet av er man och tar er dotter och springer iväg. Försök att tänka er in i det. Fatta ångesten.  När man följer med i detta är det än mer obegripligt hur svenska kvinnor har mage att sitta och kvida om hur förtryckta de är av den “vite heterosexuella mannen”. Inte ett ord dock från de vita medeklassfeministerna från vänstern om kvinnornas situation runt om i världen, hur de förtrycks av dessa män….

Det här inlägget postades i samhälle och politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.