Klockrent ex på vänsteranhängares synsätt

Detta är ett så jävla klockrent exempel på det vänsterbeteende jag brukar hänvisa till i diskussioner. Ingen behöver ta ansvar för sina handlingar utan samhället ska liksom tugga i sig att människor är upprörda, frustrerade, känner sig kränkta eller vad det nu må vara. Och att det i sin tur gör det acceptabelt att bete sig precis hur man vill. De är ju för allt i världen offer och måste därmed ha rätt att göra uppror.

[media url=”https://www.youtube.com/watch?v=vboB-LExs-Y” width=”600″ height=”400″]

Här är alltså en kille som inte gillar SD. Han snor deras flagga och försöker springa. Det är i varje normalt funtad människas ögon en stöld. Även om man snor något från någon man inte gillar så är det stöld. Några SD:are (får jag förmoda) tar fast honom, det kallas envarsingripande, vilket betyder att allmänheten har rätt att gripa och kvarhålla en person som begått brott, tills polisen kommer. De gör alltså inget fel, tvärtom helt rätt.

Tjuven blir förstås upprörd att de håller fast honom, och han vill ju inte synas så han behåller sin scarf över mun och näsa. Samtidigt står nån bredvid och hojar om att “Han kan ju inte andas”. Kanske går bättre om han tar av näsduken då? Men inte nog med näsduken, någon självutnämnd försvarare drar jackan över ansiktet på honom också så det ska bli ännu mindre luft.
Nån annan skriker “Det där är olaga frihetsberövade, släpp honom!”. Varför ska folk öht yttra sig när de inte ens har koll på de mest grundläggande lagar ? Nån annan fåntratt tycker att killen ska göra motstånd trots att han bör se att det filmas och alltså kommer användas som bevis, det tyder ju på omåttlig dumhet. Tjuven riskerar ju då att förutom att åka på stöld även åka på misshandel.

Sen kommer Fi-anhängaren, med Fi-ballongen i högsta hugg. “Han har ju bara tagit en flagga, det är ju en symbolisk handling, inte stöld!!” Så då är vandaliseringen av Fi´s valstugor också att se som en symbolisk handling då får jag anta?
Men allvarligt, hur jävla dumma i huvudet är folk? Detta är så otroligt typiskt för vänstern och för Fi! Ingen ska ta ansvar för sina handlingar, de behöver inte följa samma lagar och regler som alla andra i samhället. Idioti, mordhot, stöld, vandalisering, allt ska ursäktas med frustration, ungdom eller något annat trams. Ska vi ha ett samhälle där alla lever efter de måttstockarna så blir det kaos.

Alltså sånt här gör mig fullständigt vansinnig. Lär för bövelen ungdomarna att de ska ge fan i att vandalisera och stjäla och lära sig argumentera istället för att försvara och uppmuntra beteendet. Få dom att fatta att alla handlingar har konsekvenser.
Det är så vidrigt att se att vuxna människor står och uppmuntrar och försvarar det här. Vad fan har det tagit åt folk??

Det här inlägget postades i samhälle och politik och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.