Använda kullager mot polishästar…

Först: Jag föraktar SvPs politik, jag föraktar deras anhängare som ger sig på oskyldiga människor pga etnecitet, tro för all del inget annat. Men jag föraktar lika mycket det pack som extremvänstern utgör, framför allt föraktar jag media, politiker, svenssons och kändisar som hela tiden bortser från deras våldsamma aktioner och istället lägger all skuld på de poliser som försöker göra sitt jobb.

Förstår ni öht vad dessa människor är beredda att göra för att göra SIN röst hörd? Detta hittade jag i Facebookgruppen “Ta tillbaka välfärden”.

Kullager

Man uppmuntrar alltså till att skada djuren med kullager, och man anser sig ha rätt att göra det. Sidans administratör anser också att det är helt okej metod då h*n inte ifrågasätter utan bara “nickar med”. Man är alltså i de kretsarna “liberal” om man anser att det är fel. Fattar ni hur jävla våldsbenägna dessa människor är? Fattar ni att de är lika hatiska och våldsamma som vilken nazist som helst, skillnaden är att nazism är föraktat hos de allra flesta i samhället, medan extremvänsterns våldsmetoder uppmuntras och försvaras av kändisar, politiker, media och svenssons. Och kom inte med nåt snicksnack om att vänstern inte ger sig på oskyldiga så som nazister gör, för polishundar och polishästar är oskyldiga, anhöriga till högerpolitiker är oskyldiga. Oskyldiga som drabbas av deras upplopp (Husby, Malmö mm) är oskyldiga. För övrigt så tror jag att deras aktioner handlar föga om att “bekämpa rasism” , dom är nog bara jävligt kåta på våld. Att få använda våld.

Fattar ni vad poliserna möter när det är några hundra människor av denna sort som samlas, skriker mördare, kastar sten, ammoniak, gatstenar, eldar bilar? Fattar ni att extremvänstern (stöttad av många från “vanliga” vänstern, radikalfeminister osv) faktiskt anser att de ska få bryta mot lagar och regler för att de är så jävla goda som hatar rasister, och om polisen försöker stoppa dom då ska de ha rätt att ge sig på både poliser, hundar och hästar. Tänk er för i helvete för innan ni uppmuntrar dessa människor, innan ni tar dom i försvar för att de gråter ut i media om sina “fredliga demonstrationer där den fascistiska polisen använder övervåld”.

Efter mina senaste blogginlägg kan man ju få intrycket att jag vurmar för extremhögern och försöker kasta all skit mot extremvänstern. Men det handlar helt enkelt om att extremhögern inte har något som helst stöd från media, politiker, folket (förutom anhängarna då) eller kändisar, medan våldsvänstern av någon för mig obegriplig anledning alltid försvaras och uppmuntras av desamma. Jag behöver inte visa upp vad extremhögern går för, det vet alla sedan årtionden. Dock tycks få ha fattat vilka brutala metoder våldsvänstern använder sig av.

Det är inte heller så att jag i alla lägen tycker polisen agerar rätt. Däremot kan jag tycka att det är jävligt lätt för folk att dra snabba slutsatser kring vad som hänt och hänga polisen. Att många är snabba att tala om hur de borde göra. Media har under lång tid hetsat mot polisen med sina vinklade artiklar och filmer.
Men inte ens poliser är felfria, de tar felbeslut emellanåt. Vissa är svin. Men innan ni skriker fascister, försök att sätta er in i vad de möter också. Försök att fatta att de inte kan utföra sitt arbete utifrån egen personlig ideologi. Att de inte kan neka att skydda nazister hur mycket de än må hata dom.

Det man gör när man kastar all skit på polisen utan att vara minsta kritisk mot extremvänstern är att ge extremvänstern sitt stöd. Ge dom uppmuntran, tala om att de inte haft någon del i det som sker, inget ansvar. Ni som inte kritiserar deras agerande ställer er också bakom deras metoder, som tex att kullager ska användas mot polishästar. Att man ska beväpna sig med pikar för då vill inga hästar springa emot en osv. Kritisera gärna polisen om de gör fel. Men vänta tills ni har alla fakta. Och framför allt, visa att ni tar avstånd från extremvänstern också, som är de som alltid drar igång upplopp och skit. Allt är inte svart eller vitt, man kan hata nazism samtidigt som man tar avstånd från extremvänstern.

Läs gärna Rickard Söderbergs blogginlägg också

Det här inlägget postades i samhälle och politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.