Kakan Hermansson ogillar polisen

Det här gör mig förbannad. Riktigt förbannad. Kakan får vara i tv och radio, stå som någon slags förebild för unga människor, homosexuella och feminister. Människan är 33 år gammal och snackar “ACAB” (All Cops Are Bastards). Är det något SVT och Sveriges radio står upp för också må tro?

 
Kakan

Framför allt hoppas jag att Kakan aldrig ringer polisen och ber om hjälp om hon skulle bli rånad, våldtagen, hotad, för hon förtjänar inte deras hjälp. Men….Vänta ska vi se vem som kastade sig på telefonen och ringde just the bastards när hon blev hotad:

Hon vill visa att man kan vara mångfacetterad, man kan vara radikalfeminist, ha en alldeles egen sorts humor och ändå jobba med »Idol«. Men hon gör inte som hon gör utan motstånd, hon har blivit hotad och har precis gjort sin första polisanmälan.”

Varför Kakan? Dom hjälper ju ändå inte såna som dig säger du? Också är dom ju svin? Hur kan du sjunka så lågt att du ringer polisen? För du säger väl inte att du hatar snuten för att vara cool, du är ju ändå 33 år menar jag så det borde du vuxit ifrån….

Oh my god….

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)