Lydiga hundar och tingeltangel

Hundarna får ju inte vara i vardagsrummet nu, men nog tar de chansen att smyga in. Helst då Tony som förmodligen känner sig förnärmad då han tror han är människa och inte hund. Nyss upptäckte jag att han plötsligt låg på fällen, han smälter in rätt bra, det är bara några fläckar som avslöjar honom. Har aldrig varit med om en hund som är så duktig att smyga obemärkt förbi en.

Tony på fällen

I natt sov jag på soffan då sambon inte var hemma. Vaknade av att Tequila klev upp och la sig PÅ mig! Hon ser verkligen inte problemet i att 55 kilo hund lägger sig PÅ 50 kilo matte. Förvirrad insåg jag att Tony också låg i fotänden så det var väl därför hon skulle trotsa. “Ni har väldigt lydiga hundar” sa grannen i går. Jo tjena…

Köpte mig en ny ljuslykta att hänga på väggen för ett tag sedan också, väldigt fin om jag får säga det själv. Jag gillar ju krusiduller jag. Men nu får det vara färdigshoppat, jag har liksom inte utrymme för något mer tingeltangel nu. Men så mycket jag vill ha ändå…

Ljuslykta

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.