Stollehund och föräldraskap

Som jag har gnisslat tänder här ett tag! Förutom att jag får ont så väcker jag ju sambon varenda natt också. Så i går låg han på soffan. Då passade hundarna på att hoppa upp i sängen med mig. Tequila är ju taskig som vanligt. Hon hoppade upp och la sig, men varje gång Tony försökte hoppa upp så kastade hon fram huvudet precis när han var på kanten och liksom daskade till honom så han for ner på golvet igen. Han var helt förtvivlad så till slut fick jag hålla fast huvudet hennes så han kunde komma upp.  Dom håller ihop när det är jävelskaper, men annars så är hon ofta taskig med han på det viset. Snor leksakerna genom att tackla till honom, lägger sig på hans plats, stjäl maten hans om hon får en chans, jagar in han under bordet osv.

Tony o Tequila

I morgon kommer i alla fall sonen på besök och det ska bli så himla kul att få hem han ett tag. Skulle tro att han tycker det är rätt skönt också. Då slipper han ju den förhatliga disken också är kylskåpet fullt dessutom. Och jag slipper oroa mig när jag läser om elände i tidningarna. Alltså ska det vara så hela livet att man är konstant orolig för sina barn? Är man det när dom är 30 år också ? Det låter ju skitjobbigt i så fall. Nu förstår jag mamma betydligt bättre. Jag minns en gång att hon sa att “Hade jag vetat hur mycket man oroar sig när man har barn, då vet jag inte om jag skaffat några!” Då tyckte jag mest hon var töntig, det fanns väl inget att oroa sig för. Men när man blir förälder själv så blir det lite tydligare vad hon menade. Så nu ska det bli skönt att få ha han hemma ett tag, får se hur länge han står ut med mitt tjat.

Hur är det med er som har barn, är ni ofta oroliga eller har det gått över när dom uppnått en viss ålder? Vad är ni mest oroliga för?

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.