Fredrik Virtanen flippar ur igen

Fredrik Virtanen, Aftonbladets numer totalt utflippade skribent är igång igen. Han har nu i flera veckor hetsat mot Marcus Birro för att han hade fräckheten att påstå att gemensamt för världens terror nu var Islam. Jag vet inte om dessa attacker mot Birro är Virtanens enda sätt att få uppmärksamhet? Hans krönikor i Aftonbladet är ju inte direkt några lysande mästerverk så kanske han känner att det enda sättet för att man inte ska glömma honom?

För som han själv säger, hellre hatad än inte sedd. Men det är sannerligen en skam att varken Jan Helin eller hans kollegor talar om för honom att trakasserier inte är okej, inte ens om någon kritiserat en religion.
Här är bara några tweets från den gode Virtanen. De är inte i tidsordning.

Den här är ju bara så jävla vidrig…


Det man undrar är förstås var han får ifrån att hans åsikter om vad Birro ska göra och inte är intressanta för Birro? Och apropå hjärna så kan man väl kanske säga att en person med fullt utvecklad hjärna växer ifrån mobbingsstadiet i tonåren.

Legitim fråga. Om än det var ganska många år sen Virtanen var respekterad nu.

Ja för i Virtanens värld ska man bara tycka synd om honom som får SÅ mycket mer och värre hat än Birro.

Nej Birro har förstås ingen aaaaning om hat. Fredrik vet vad det är, han har ju i färskt minne när Janne Josefsson och en Östersundsjournalist påstod att han var södermalmsfixerad i sin rapportering. DET är hat det!

Ja hör här bara, tur att Fredrik inte är lika skrytsam som Birro!

Fascist, nazist, rasist, SD-kramare…GAAHHHH islamhataren Birro, han är nästan i klass med Hitler nu.

Ja fy, Birro kritiserade Islam, då har man för evigt förlorat sin rätt att bemötas anständigt!

Äsch sluta ömka dig Birro, lite mordhot får du väl tåla. Kom ihåg när man anklagade Virtanen för att vara Södermalsfixerad, då kanske du fattar att 15 dödshot inte är något att grina över.

Ja just ja, det här var ju när Virtanen krävde att Birro skulle visa de hot som alla andra sett utom han. När han skulle visa de hot han själv fått efter att Birro visat sina (jättemogen kille). Toklandet visade upp några hot, och blev omedelbums blockad av Virtanen. De där 30 hoten Virtanen fått av högerextremister som älskade Birro fick dock ingen se. Wonder why….

Och här kommer vänliga faderliga klappen på huvudet. Stackars Birro, han ska ju inte behöva få hat och hot!

Här lite goda råd från hotexperten Virtanen också,för han vill ju verkligen att Birro ska få hjälp med detta

Han har lite problem med läsförståelse dock den gode Virtanen. Birro har aldrig uttryckt hat mot muslimer, han har sagt att världens terrorism idag har en gemensam nämnare, nämligen Islam (“Köper inte snacket om att ‘religioner’ är farliga. Vad har den största delen av världens religiösa terrorism gemensamt? Islam”) Något som är fakta. Det betyder förstås inte att man hatar alla muslimer. Men Virtanen kanske inte förstår att det finns sekulära muslimer och fanatiska islamister?

Lite för sent för Virtanen att prata om att aldrig gå full retard, det var ett tag sen han hamnade i det läget nu

Åh nej, hur kul blir det om mobboffret inte hör okvädningsorden då! Då är det ju inte det minsta kul att tracka någon.

Jag har aldrig varit nån större fan av Virtanens
krönikor eller texter, han har liksom varit en i mängden. Men efter att ha sett hans vidriga urspårningar på twitter så känner jag inget annat än rent förakt för den mannen nu. Jag ser honom som den där grisungen på skolan som drog med sig polarna och mobbade den där tjocke killen, ja ni förstår typen.
Jag vet inte vad det är som gör att han tycker sig ha rätten att bete sig som en gris. Är han ouppfostrad från start? Går han i gång under fredagsfyllan? Försöker han samla poäng hos stollevänstern? Eller är han bara dum rent ut sagt? Jag vet inte. Det jag vet är att han är en mobbare rätt och slätt. Och att jag föraktar såna som han…

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen, samhälle och politik och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Fredrik Virtanen flippar ur igen

 1. Pingback: Virtanens korståg mot Marcus Birro fortsätter | WTF?

 2. Viktoria skriver:

  Vissa skulle nog tjäna på att hålla sig borta från internet ett tag. Undrar om han kan se hur maniskt han beter sig?

 3. Catta skriver:

  Viktoria: Jag tror inte det. Kanske ligger det något i det Toklandet skrivit i sitt inlägg, att attackerna kommer ofta Fredag och Lördagkvällar. Det är ju inte ens argumentation, utan översitteri, nedlåtande epitet och hån. Det är fan en skam att ingen av hans kollegor på Twitter eller hans chef säger ifrån.

  Det jag lagt upp är ju en liten liten del bara, däremellan har det ju kommit massor med rassehänvisningar, och annat skit.

 4. Butter skriver:

  Sluta genast upp med att förminska grisar genom att jämföra dem med Virtanen!

 5. Catta skriver:

  Butter: Jag tycker det är lite taskigt av Virtanen att han approprierar djurens beteende när han lajvar gris. Vore bättre om han var sig själv. Kanske….

 6. Suss skriver:

  Och folk undrar varför SD:s har så många sympatisörer…..!?

 7. Catta skriver:

  Suss: Ja jag tror inte direkt det hjälper till att minska sympatisörerna med såna här hysteriska utspel. Ser folk att den ena sidan beter sig som hatiska idioter så är det kanske lätt att dra sig mot andra sidan

 8. Varg i Veum skriver:

  Virtanen påstår ju gärna att han är på de ”svagas” sida. Vi får se hur det blir med det nu när Södermalm beslutat att köpa in privata vakter för att se till att fattiga romska tiggare inte får bo i Södermalms grönområden 🙂 Mitt stalltips är att han är den hycklare många ser honom som och han kommer att vara tyst som en mus.

 9. Catta skriver:

  Varg i Veum: Har dom gjort det på allvar? Nej inte fan kommer han att engagera sig i det. Möjligen för syns skull skriva en snyftkrönika, men han lär inte hjälpa dom på nåt vis.

 10. Soundtrack skriver:

  Brukar inte kommentera bloggar även om jag läser endel. Men din blogg anser jag vara väldigt balanderad och du har väldigt intressanta åsikter. Varje gång jag läser dina inlägg så märker jag att ”faan vi har ju ofta samma åsikter” Och då är jag 28 år och man.

  Iaf uppskatar din blogg och alltid intressant att läda.

 11. Suss skriver:

  Precis så, Catta, tror jag också att det är!

 12. Catta skriver:

  Soundtrack: Tack, det var snällt sagt, det tar jag som en komplimang  🙂

  Och kul att du kommenterar också! Det är nog många som gör som du, läser men sällan kommenterar. Men det är kul med kommentarer, dels för att då ser man vad man har för läsare, också för att det alltid är kul att höra hur andra tänker, oavsett om man delar åsikter eller inte 🙂

  Suss: Ja jag tror definitivt det bidrar. Folk kanske gillar en del av SDs åsikter men inte direkt vill rösta på dom för att de inte tycker om andra saker. Men dom människorna är ju förmodligen de som kan tippa över av allt trams som är. Om politikerna kunde engagera sig lika hårt i sakfrågor som de gör i att tjafsa om SD så kanske det skulle gå lite bättre.

 13. Hasse Svensson skriver:

  Vart ska Virtanen ta vägen när SD har fått 51%? Gömma sig under en sten?
  Jag tror inte han förstår hur självdestruktivt hans beteende är…

 14. Catta skriver:

  Jag lägger in hans senaste krönika från idag om näthat, så blir det väldigt tydligt vilken hycklare denna människa är. Snacka om totalt obefintlig självinsikt:

  Det är hjärtekrossande när ”Så mycket bättre”-stjärnan Kajsa Grytt tappar lusten att turnera på grund av ”väldigt negativ press och mycket hat på nätet”.

  Det är oacceptabelt att vräka ur sig kränkningar i skydd bakom en dator och anonymitet. Tiderna är hänsynslösa och fula.”

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/fredrikvirtanen/article19983421.ab

 15. Eva skriver:

  Varför skulle Aftonbladet ta honom i örat? Virtanen är ju en utmärkt representant för sin tidning som förresten står inför stora personalnedskärningar. Av någon outgrundlig anledning.

 16. Eva skriver:

  Oj, jag hade tänkt lägga in den bilden som avatar, hur gör man det?

 17. Catta skriver:

  Eva: Om du vill ha en sån som följer dig på varje ställe du kommenterar så kan du gå in här och fixa det

  https://sv.gravatar.com/

   

 18. Jacob skriver:

  @Eva, jag utgick faktiskt ifrån att bilden symboliserade den köttgryta som man endast är garanterad fortsatt tillgång till som journalist när man är riktigt, riktigt elak och klick-triggande, nu i dessa nedskärningstider.

  @Catta, jäsiken vilken hund (bild: höger kolumn) du har! Hur många barn klarar den att släpa på promenad samtidigt? Grannen hade en schäfer när jag var liten och hon klarade både mig och grannpojken när en hare dök upp i hennes synfält.

  /Jacob

 19. Catta skriver:

  Jacob: Haha ja hon är stor, men några barn lär hon aldrig släpa på för hon är alldeles för slö. Man får nästan dra henne ibland när man är ute 🙂 Hon är ingen sån här som är full i energi och arbetsam direkt trots att hon är till hälften schäfer

 20. Pingback: Aftonbladet står för de fina orden men…. | Cattasbubbla - Just read it !

 21. Dick skriver:

  Första gången jag läser din blogg.
  Har gått igenom en del och är imponerad.

   

  MVH//Dick S

 22. Catta skriver:

  Dick: Då säger jag välkommen, och vad kul att du gillat det du läst, det är alltid lika roligt att höra 🙂

Kommentarer inaktiverade.