Frusen men klar

Matkällaren är som ny. En kartong med skräp kunde jag slänga också. Nu kan jag åtminstone komma in där, och det blev lite ledig plats åt mer skit. Snövädret fortsätter i oförminskad styrka, nu har det snöat sen jag klev upp och jag är måttligt road av det.

fågelhus snö

Nu tänker jag inte göra ett skvatt mer idag. Jag är fortfarande frusen sen jag stått i den där kallkällaren, så onepiecen, en kopp te och en macka i soffan känns som ett bra val nu. Ha en bra kväll alla!

soffan

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Frusen men klar

 1. Viktoria skriver:

  I kön på Ica idag frågade en kassörska en kund som råkade vara präst om hans kontakter ovan där kunde förtälja om det skulle komma snö eller inte varvid prästen replikerade att han bad varje dag om att det inte skulle bli snö.

  Lite surrealistiskt att lyssna på deras konversation som fortsatte i samma stil. 🙂

 2. Catta skriver:

  Haha han glömde nog bort att be för min håla då, för här har det snöat hela långa dagen. Det har nyss slutat. Men jag ska inte gnälla, vi har bara kanske en dm snö ändå så det är inte så farligt 🙂

 3. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Åh, *mumlar avundsjukt*, vicket härligt väder i mörka vinterkvällen!

 4. Catta skriver:

  dolf: Ja det har en tendens att se väldigt mys-vintrigt ut på bild men i verkligheten känns det inte riktigt lika mysigt. Fördelen med snö är att det blir enormt mycket ljusare ute, det är en otrolig skillnad på hur det är att gå ute innan snön kommer.

 5. Karin Svensson skriver:

  Är renen på rehabilitering?

 6. Catta skriver:

  Karin: Ja den stackaren måste pussla ihop benet, sen vete sjutton hur jag ska förankra honom i bordet så han inte blåser omkull igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.