Ja se det snöar…

Här har det snöat ett par dagar nu, märkligt väder har det varit. Minus 20 grader och toksnö, hur konstigt är inte det?

Snö Pil Natur 1

Jag gnäller ju mycket när det kommer en massa snö men jag måste ändå säga att det är fint med snö, så länge man ser det på bild och bortser från sopning, skottning, blöta skor och hundtassar. Fågelhuset är himla mysigt nu när det kommit lite mer snö också.

fågelhus natt

Jag måste visa en bild på hur stor pilen på vår bakgård är. Man ser ju på bilder att den är stor men inte hur stor. Titta, man ser ju knappt mig där nere. Jag är iofs inte nån amazonkvinna, men jag är i alla fall 160 cm. Jag älskar den här pilen !Stor pil
Ja just ja, när snön kommit så kan man ju när man är så här romantisk som jag (eller hur det nu var…) skriva meddelanden i snön så sambon ser det när han går iväg med hundarna på morgonen. Alltså erkänn att det var VÄLDIGT romantiskt för att vara jag?

love you

Det här inlägget postades i Foton, Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ja se det snöar…

 1. kicki skriver:

  Här har vi haft varannandagsväder. Ena dagen kallt och snö, andra dagen runt nollan och snö…

  Ser verkligen fint ut med fågelbordet på kvällen. Pilen är också imponerande. Förstår att du tycker om den.

   

 2. Catta skriver:

  Kicki: Ja vädret är ju helskumt nu. fågelbordet är verkligen fint nu, men jag får liksom skotta och hålla efter där så dom kommer åt maten, jäkla snö.

 3. Mr. Chance skriver:

  Fantastiska bilder!!

  Jag älskar den första med träden.

 4. Catta skriver:

  Mr Chance: Tack för det 🙂
  Jo det blir mäktiga bilder med den där stora pilen, den gör sig bra på bild

 5. Viktoria skriver:

  Du har skottat en gång till fåglarna! Massor med frågor dyker naturligtvis upp i huvudet. Använde du snöslunga? Är vallarna riktigt raka? (Ibland kan du verkligen få mig att fnittra…)

 6. Catta skriver:

  Viktoria: Så observant du är! 🙂
  Nej jag grävde med mina bara händer, och med hjälp av en blomkruksupphängare. Här tar man inte den lätta vägen med slunga inte. Vallarna är inte spikraka, men hyfsat jämna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.