Nyhetsbubbla bubblar om bubblan

När jag skrev mitt förra inlägg var målet (givetvis) att det skulle få lite spridning så inte lögnerna blev till sanningar, och det spreds bättre än jag förväntat mig så jag är himla nöjd med det. Att folk kritiserar eller tycker nån är dum i huvudet, fine. Men att försöka misskreditera någon genom att påstå att den ljuger när den inte gör det är så jävla ohederligt så det ska inte stå oemotsagt.

Och har jag bidragit till att sprida sanningen är jag mer än nöjd. Och mest störd blir jag faktiskt på Özz Nujen, han är känd och har massor av följare, också sitter han och ljuger folk rakt i ansiktet. Han skulle fan i mig skämmas. Rejält.

Jag har också fått flera jättefina mail av både kända och okända och det är alltid lika roligt när man lyckas skriva något som uppskattas. Idag blev jag uppmärksammad på detta också, och det var ju lite annorlunda och kul. Det är från sajten bubb.la (och jag hävdar å det bestämdaste att jag var en bubbla först!)

https://soundcloud.com/nyhetsbubbla/cattasbubbla-granskar-de-v

Jag hade sett deras twitterkonto som hastigast, men visste inte att de hade en sajt. Men det är en riktigt bra sajt faktiskt. Massor av nyheter och artiklar från hela världen, så den är absolut värld ett besök för er som inte varit där.

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nyhetsbubbla bubblar om bubblan

 1. kicki skriver:

  Så kul Catta! Att nå sitt mål och få uppskattning är väl nåt de flesta vill. Att du borde ägna dig åt journalistik har jag sagt förut och innan vi vet ordet av får du kanske erbjudande om att skriva krönikor i någon tidning. Grattis!

 2. Catta skriver:

  Kicki: Ja det känns alltid bra 🙂

  För ett antal år sedan ville jag verkligen bli journalist, men nu tror jag inte alls jag skulle passa in i den världen, det känns som det inte finns så mycket yrkesstolthet kvar ärligt talat. Så jag fortsätter att skriva i min bubbla så får jag skriva om vad jag vill utan att känna att jag måste luta åt något särskilt håll 🙂

 3. Svart-Malin skriver:

  Özz Nujen är ett jäkla skämt. Det stör mig oerhört att i Sverige är det de dummaste, grundaste och ytligaste tänkarna som upphöjs till något slags intellektuella. Hur går det med ett land som har Nujen, Malena Ernman och andra med två hjärnceller som auktoriteter? Rakt ner i stupet. Arma land!

  Du har kommit riktigt i ropet nu. Välförtjänt! 🙂

 4. Catta skriver:

  Svart-Malin: Ja som komiker funkar han, men jag tror han ska hålla sig ifrån politiken och några djupare diskussioner kring det faktiskt. Tweeten nedan är ett exempel på varför det vore lämpligt. Haha i ropet vet jag inte, men det rör på sig i alla fall 😀

   

   

 5. Svart-Malin skriver:

  Ach du lieber Gott!! 😮

  Han har det inte lätt han. Finns det ingen småskollärare som kan förklara på hans nivå?

 6. Catta skriver:

  Ja jag blir alldeles brydd på de här människorna. Som du säger, de använder sitt kändisskap till att vara några slags megafoner för folket, men de tycks inte ens begripa de enklaste saker.

Kommentarer inaktiverade.