Walk in closet-projektstart

Nu har jag pysslat på lite i garderoben. Det slutade med att jag målade en hel byrå i guld. Insåg att spegeln jag målade inte gick att hänga upp då hängena var trasiga. Det är ju sånt en rimlig människa kollar INNAN den börjar måla den. Nåja, då målade jag byrån också så får den stå på den.

walk in closet 4

Jag ska ju dit med högre madrasser sen så det är bara tillfälligt uppstyrt för att se hur det blir. Och så här har jag gjort med kläderna, jag tog bort tre garderobsdörrar och flyttade runt lite hyllor och hängpinnar. Garderoben längst in gick det inte att få bort dörren på så där stoppade jag strumpor, koftor, kavajer och sånt som inte behöver synas. Det är så otroligt skönt att kunna hänga det mesta och ha överblick, och jag är så glad att det finns rum över så jag kan göra så!

walk in closet 1

Också hittade jag en gammal guldram där spegeln gått sönder så där får det hänga lite krimskrams

walk in closet 3

Nu lär jag väl ska fortsätta att stoppa in och ta bort grejer, flytta runt och ändra en massa innan jag blir nöjd, men jag är på G i alla fall. Men jag är färdig där för idag, nu tänker jag baka. Ha en bra dag!

Hälsar Catrin Fahlgren

Det här inlägget postades i Livet hos oss, Pyssel. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Walk in closet-projektstart

 1. whitelady7-Eva skriver:

  Vad fint det blir! O h tack för iden med ramen, den ska jag sno 🙂 Jag gillar när man återanvänder grunkor istället för att slänga bort det. Jag har ju ett vidrigt litet kök, pygmeer skulle trängas där men nu är det liiiite bättre för jag tog en gammal tv-hylla som blev över, och fyllde den med micro och köksmaskiner 🙂 Nu kan jag i alla fall vända mig i köket, utan att riva ned halva inredningen 🙂

 2. Catta skriver:

  WL: Ja det kan bli tror jag!
  Ja det är kanon, jag återanvänder mycket rat jag. Fula ljusstakar målar jag om och limmar på ett fat så har jag ett kakfat. Eller så limmar jag på en burk så har jag en fin grej att ha hårsnoddar eller nåt annat i 🙂
  Det är ju perfekt, köksmaskiner tar ju en vidrigt stor plats på bänkarna

 3. Svart-Malin skriver:

  Åh Herre djävlar vad stort. Kallar du det här för en walk in closet!? :O Det trodde jag mer var det som jag hade i en gammal lägenhet och kallade klädkammare, men det här är ju ett stort jäkla rum med plats för garderober och kläder så där vid sidan av. Det närmaste jag kan jämföra med var ett rum i mitt barndomshem som kallades ”garderobsrummet” och hade den här storleken och rymde alla familjens kläder plus lite möbler och papper och…ja.
  Kvittar ju, fint som snus är det. 🙂 Den översta bilden får mig at tänka på franska romaner där damerna hade en boudoir att dra sig tillbaka till och äta praliner liggande på schäslongen 😀 Hur som: Hur.snyggt.som.helst!

  Whitelady. Sådär gör jag också. Jag hade problem med ytan i köket men kom att tänka på en gammal barnkammarmöbel jag hade i ett förråd, och vips så hade jag ett nytt förvaringsställe för köksprylar och micro.

 4. Catta skriver:

  Svart-Malin: Haha ja det är ju ett helt sovrum som jag tagit i besittning 😀

  Jag hade ju tänkt mig som nåt schäslongaktigt, så där galant, men det blir ju mer som en säng. FAst om jag gör en sån där snitsig gavel på sidan så blir det en schäslong.
  Eller så kan jag ligga där med pralinerna och champagnen och bara kliva i guldpaljett klänningen och gå upp till sambon lite galant. Undra vad han skulle säga då 😀

  JA jag tror det kan bli bra innan det är klart!

 5. whitelady7-Eva skriver:

  S-Malin: Vi är som Kajsa Warg, vi tar vad vi har 🙂

 6. H Thunberg skriver:

  Oj vilken känsla för inredning du har, det guldiga mot den mörka tapeten var verkligen jättesnyggt!

  Och vilken lyx med ett helt rum som garderob, avundsjuk är bara förnamnet!

   

 7. Catta skriver:

  H Thunberg: Tack ! Jag har en väninna som är makalös på inredning så hon har lärt mig några knep, så jag tror jag börjar fatta galoppen nu 🙂

  Ja faktiskt, det är otroligt lyxigt att kunna använda ett helt rum bara till det. men bor man i norr kan man köpa ett stort hus billigare än man köper en etta för söderut och då går det att vräka på lite 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.