Reseplaneraren

Sambon och jag har suttit och planerat inför hösten, vi är nämligen bjudna på bröllop i Tyskland då och ska bo på ett jättefint slott. Det ska bli kul! Tror dock jag måste ta en snabbkurs i tyska !

slottet

Vi ska vara ledig ett par veckor så vi kommer förmodligen att åka runt lite även i södra sverige. Det blir ett stopp i Stockholm på nån dag i alla fall, jag har lite folk jag tänkte vi ska göra ett överraskningsbesök hos. Sen förmodligen till Göteborg där jag förhoppningsvis får ihop det så man kan träffa brorssönerna och gå på graven. Sen kanske till Malmö en sväng och sen vidare till Tyskland, kanske blir det Polen också. Det ska bli riktigt roligt att få se något nytt. Det känns som man kan dom här vägarna i norra Sverige nu och även om de har sin charm så är jag måttligt less på att kuska runt i bil här.

Fast den här årstiden när det börjar bli grönt så gillar jag landsbygdsnorrland också, öppna åkrar, nån lada och nåt hus här och där. Det ser så idylliskt ut på något vis.

landsbygd

Nu har jag något kul att planera för och se fram emot, det känns bra! Också har jag anledning att köpa mig en riktigt snygg klänning också…..

Catrin Fahlgren – med rätt att planera och drömma

PS. Vad kul att min besöksräknare slagit över till 2 miljoner nu förresten! Tack alla som tittat in här 🙂

This entry was posted in Livet hos oss. Bookmark the permalink.

36 Responses to Reseplaneraren

 1. Suss says:

  Kul att Catta, både resan och antalet besökare 😀

 2. Catta says:

  Suss: Ja det är jättekul! Mina egna besök räknas inte med på den där så tanken att olika människor gått in på den här sidan 2 miljoner gånger är egentligen lite otrolig. Nu har ju säkert stammisar gått in några tusen gånger var också, men även det är ju makalöst 🙂
  Ja resan ser jag verkligen fram emot, jag frågade sambon vad ”loppis” hette på tyska och jag vet inte om han såg så munter ut 🙂

 3. Vad kul! Tyskland är vackert att köra igenom. Men sambon måste väl förstå att loppis är det första ordet man måste lära sig, på vilket språk som helst?!?! Det heter flohmarkt eller trödelmarkt 🙂

 4. Catta says:

  WL: Ja det ska bli skitkul tror jag. Jag tror han bara låtsas ointresserad, han vill nog gå på loppis mest av oss. Egentligen 😀 Japp jag kollade i går och flohmarkt hette det tydligen enligt google translate 🙂

 5. Catta: Ja, han vet bstra inte om det 🙄

 6. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) says:

  Har för mig att vi talade om kaffe för några månader sen. Är det därför ni ska åka till Tyskland via sträckan Stockholm–Göteborg?

 7. Svart-Malin says:

  Det låter fantastiskt roligt. Jag finns ju någonstans på vägen 😉 så det ska bli himla roligt att träffas! Jag bjuder på fika med hembakat.

  Tyskar är bra på engelska till skillnad från fransmän så det löser sig nog. Annars kan jag rekommendera  min standardfras när jag var där för många år sen: zwei bier bitte!

 8. Catta says:

  dolf: Japp bara därför 🙂 Jag minns inte ens var du bor men det kanske räcker om jag ställer mig och skriker nånstans 😀

  Svart-Malin: Haha ja jag sa faktiskt det till sambon att ska vi åka ena eller andra rutten så vill jag in till dig en snabbis i alla fall och dricka kaffe så det har han lovat 🙂
  Ja fy för bövelen när vi var i Paris när sonen var liten. Vi hade gått vilse totalt och det var sent på kvällen, sonen satt i paraplyvagnen och halvsov och det fanns inte en jävel som pratade engelska!
  Men tyska är lite likt svenska tycker jag, och bruden är ju tyska så hon får väl vara tolk om det är nåt. Din fras kan jag tänka mig betyder två öl tack eller liknande?

 9. Svart-Malin says:

  Det betyder precis det ja. Ja, sicket elände det var i Frankrike för mig med. Jag kan bättre franska nu men när jag var där hade jag bara läst språket en årskurs och det kommer man ingenstans med. Fransmän vill inte bara prata enbart franska utan blir otåliga om man stapplar sig fram på språket och bara struntar i en och bara GÅR när man ska fråga om nåt. Tyskarna var överlag trevligare som folk tyckte jag. Mer hjälpsamma och mindre stressade.

  Ja det säger jag bara, hade ni passerat här utan att kika in hade jag blivit lite 🙁
  Vi får planera längre fram, kanske kan det bli mer en en snabbis 😀

 10. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) says:

  ”kanske räcker om jag ställer mig och skriker nånstans”

  Närapå. Tror omvägen är mindre än 1 mil. Och på en punkt där en fikapaus förmodligen skulle passa ganska bra.

 11. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) says:

  Ich habe niemals im Deutschland gewaren, einmal war ich da zweimal.

 12. Catta says:

  Svart-Malin: Jag kan nåt enstaka ord på franska så det var ett helvete att virra omkring där! Det var en ung kille med tuppkam, skinnjacka och kedjor som fick hjälpa oss, han pratade knackig engelska 🙂

  Ja det skulle vara himla kul att träffa dig! Och då inga spikade planer finns så finns det utrymme att i så fall hitta på vad vi vill 🙂

  dolf: Ja vem vet, det är bra med stopp lite här och där när man ska åka så långt så kanske du får bjuppa på en kopp kaffe 🙂 Den sista kommentaren : Jag håller bara med!

 13. Catta: Ni kan ju ta en sväng förbi här också, för en fika,när ni ändå ska söder ut 🙂

 14. Catta says:

  WL: Haha ja jag ska höra med sambon, det kan väl inte vara alltför besvärligt med den lilla extrakroken kan jag tycka 😀

 15. Troligen vill alla intelligenta  människor kontrollera den individ som tror sig ostraffat kunna smutskasta hederliga människor omkring sig, försöka rasera deras tillvaro, företag de byggt upp utan bidrag under  13 år, för hon ska få lite klappat på huvudet av en galen sektliknande manschauvinistisk samling som sitter och bloggar hela dagarna och tycker att kvinnor ska vara hemma tysta och baka bullar.

  Är det någon som har psykiska problem, så bör du istället titta dig i spegeln!

  Din son är totalt ointressant och dina lögner om att jag hotat honom är totalt befängda. Ditt påstående att jag skulle kalla dig för ”hora” ligger troligen mer i din egen vokabulär.

  Folk besöker  troligen din blogg för att studera en kvinna som ljuger lika friskt som hon besöker toaletten!

  Du är en lögnaktig mytoman och bör ges förbud att vistas på nätet! Du är en samhällsparasit!

  Du sitter och talar skit om andra kvinnor för att få pluspoäng av ett gäng svin. Har en sådan människa ett människovärde överhuvudtaget!? Ja troligen tycker sverigedemokraterna och avskummet till lögnaktiga jämställdister att du är duktig idiot som tystar deras opponenter för själva vågar de inte visa ansiktet!

  Har du tänkt på att du troligen lider av en narcissistisk störning, som tror sig kunna förtala folk på nätet med lögner om de synts eller hörts på fel sätt enligt dig? Vem tror du att du är? Hur många signaturer sitter du bakom?

   

  Jag kan säga att de företag jag har kontakt med tycker att du är totalt galen, likaså de gäng du backar upp. Men det skiter du väl i fullständigt som inte kan försörja dig själv! Tror inte att din jävlighet har fått ske ostraffat!

 16. Jag kan ändå tacka dig för att du  ytterst korkat i likhet med Joakim Ramstedt ”angav” er själva som ett par av rollfigurerna i boken, Bakom Dolda Ansikten” utan att era namn uppgavs.

  Likaså att du skapar drev och mobbning i likhet med vad som beskrivs i boken.

   

 17. maria says:

  Ich kann dir deutsch lernen tänkte jag skriva men insåg att jag stötte på patrull direkt. Kommer inte ihåg om du ska vara ackusativ eller dativ så vi får hoppa över tyskalektionerna *fnissar*

   

 18. A-L says:

  Jahap så har man för första gången blivit kallad svin, då må jag väl säga NÖFF som det svin jag är 😛

  Fler svin som vill ge den virriga Charlotta Lena Andersson ett nöff eller två samman med mig? 😀

 19. Törnrosa says:

  CLA: Sluta projicera och sök hjälp. mvh

 20. Catta says:

  CLA: Det är nog bara du och sambon som tänker på mig så tidigt på morgonen. Det är nästan smickrande. Du har många tankar och fantasier ser jag, jag ska svara på några så direkt och utförligt jag kan, så kanske till och med du begriper.

  Troligen vill alla intelligenta  människor kontrollera den individ som tror sig ostraffat kunna smutskasta hederliga människor omkring sig, försöka rasera deras tillvaro, företag de byggt upp utan bidrag under  13 år, för hon ska få lite klappat på huvudet av en galen sektliknande manschauvinistisk samling som sitter och bloggar hela dagarna och tycker att kvinnor ska vara hemma tysta och baka bullar.

  Jag smustkastar ingen hederlig intelligent person utan skriver sanningen om en lögnaktig, ohederlig person som spridit sin skit över nätet i flera år.
  Om din tillvaro och ditt företag raseras pga att jag visar upp vad du själv skrivit då måste du ju om du nu är så intelligent som du påstår, inse att det är du själv som bär ansvaret? Du vet, skriver man på svarta tavlan att fröken är ett luder, då hamnar man nog hos rektorn. Då kan man inte skylla på fröken sen när mamma och pappa blir förbannad. Eller hur?

  Är det någon som har psykiska problem, så bör du istället titta dig i spegeln!

  Psykiska problem syns inte i en spegelbild förstår du, de syns i känsloutbrott och beteende. Men nej, jag lider tack och lov inte av någon psykisk ohälsa, och även om jag så gjort så hade jag inte sett det som något att skämmas för då väldigt många gör det. Då gör man som när man brutit benet, går till doktorn och ber om hjälp att fixa problemet (det var ett gratistips).

  Din son är totalt ointressant och dina lögner om att jag hotat honom är totalt befängda. Ditt påstående att jag skulle kalla dig för “hora” ligger troligen mer i din egen vokabulär.

  Nej uppenbarligen är han inte ointressant för dig då du nämnt honom åtminstone två gånger. Dock har jag aldrig påstått att du hotat honom, nu ljuger du igen och vill du hävda att jag påstått det så lägg fram bevis för det då. Jag har påstått att du kallat honom en looser och påstått att han hör till ”samma pedofilsekt som sin mamma”, och det har jag bevis för. Jag har även bevis för att du kallat mig hora och luder, JAG däremot kallar inte folk för sånt, det är lite för mycket fjortisnivå för min smak.

  Folk besöker  troligen din blogg för att studera en kvinna som ljuger lika friskt som hon besöker toaletten!

  Jag tror ärligt talat inte folk är så intresserad av att läsa lögner, om så vore skulle ditt besökarantal slå i höjden. De flesta vill se att man belägger sina påståenden, och det brukar ju jag göra. Du däremot har väldigt svårt att göra det av förklarliga skäl.

  Du är en lögnaktig mytoman och bör ges förbud att vistas på nätet! Du är en samhällsparasit!

  Nope nu ljuger du igen. Visa en enda lögn jag skrivit om du vill vara trovärdig och är så hederlig som du påstår. Jag däremot kan beslå dig med lögn efter lögn.

  Du sitter och talar skit om andra kvinnor för att få pluspoäng av ett gäng svin. Har en sådan människa ett människovärde överhuvudtaget!?

  Jag gör ju inte skillnad på män och kvinnor, en skithög är en skithög, en idiot är en idiot, oavsett kön. Några pluspoäng bryr mig föga. Huruvida jag har ett människovärde beror nog på vem man frågar, men jag skulle tippa på att de allra flesta anser att jag har det, ja.

  Ja troligen tycker sverigedemokraterna och avskummet till lögnaktiga jämställdister att du är duktig idiot som tystar deras opponenter för själva vågar de inte visa ansiktet!

  Jag tror ärligt talat inte att Sverigedemokraterna har en aning om vem jag är, möjligen så kanske några som röstar på dom vet vem jag är men det är ju lite skillnad. Och det här med att du hyser sånt förakt för de som vill vara anonyma. Du själv var anonym bra länge och blev mäkta upprörd när du insåg att du gjort bort dig och avslöjat vem du var. Varför om det nu är så viktigt att inte vara anonym? Varför var du anonym i flera år? Varför blev du upprörd när du fick stå för dina texter i eget namn? Varför vågade inte du visa ditt ansikte?

  Har du tänkt på att du troligen lider av en narcissistisk störning, som tror sig kunna förtala folk på nätet med lögner om de synts eller hörts på fel sätt enligt dig?

  Nej jag lider inte av någon narcissistisk störning. Men hur var det nu då, du har ju länge varit ilsken på att folk klistrat på dig psykiatriska diagnoser. Men det är alltså okej att DU gör det?

  ”…med lögner om att de synts eller hörts på fel sätt enligt dig” är en märklig mening som jag inte kan svara på då jag inte förstår vad du menar. Dock kan jag säga att det enda jag visat upp är sanningen, och vill du hävda att jag lagt upp några lögner om dig så citera då den texten. Kan du inte det då är det ganska klart vem av oss som fantiserar och ljuger, eller hur?

  Vem tror du att du är? Hur många signaturer sitter du bakom?

  Det råder inga tvivel om vem jag är, jag är ganska klar över det och förmodligen är de flesta människor som läser här ganska klar över vem jag är. Jag sitter inte bakom några andra signaturer än ”Catta” eller ”Catrin”. Det är dock något du i flera år påstått,och vore du så hederlig som du påstår så skulle du förstås visa någonting som belägger det. Men det har du aldrig kunnat göra, av den enkla anledningen att det inte är sant.

  Jag kan säga att de företag jag har kontakt med tycker att du är totalt galen, likaså de gäng du backar upp.

  Jag kan säga att om jag skulle springa runt på ett antal företag och visa upp vad du skrivit under flera år så skulle de sannolikt tycka att du var rätt galen också, tror du inte? Det finns för övrigt inga gäng jag backar upp, det är ännu ett av dina fantasifoster.

  Men det skiter du väl i fullständigt som inte kan försörja dig själv!

  Ja det är det första rätt du har om mig, jag skiter fullständigt i vad andra må tycka, tänka eller tro. Men sen kommer du med lögner igen. Jag försörjer mig själv och du hävdar lite nu och då att jag lever på bidrag, att jag inte försörjer mig själv. Det är ännu en av dina många lögner. Men visa nu hur hederlig du är och lägg fram belägg för att jag inte försörjer mig själv. Det kan du förstås inte eftersom du ljuger även om det.

  Tror inte att din jävlighet har fått ske ostraffat!

  Jag förstår att du tycker det var jävligt av mig att du till slut efter att ha haft fritt fram i flera år fick stå för din skit i ditt eget namn. Men hur hade du tänkt att straffa mig, det låter intressant ?

  Jag kan ändå tacka dig för att du  ytterst korkat i likhet med Joakim Ramstedt “angav” er själva som ett par av rollfigurerna i boken, Bakom Dolda Ansikten” utan att era namn uppgavs.

  Nja det beror ju på att du själv så ytterst korkat inte begriper vad ordet karikatyr betyder. Att du inte förstår att man inte gör karikatyrer på fantasifigurer. Sen blir det lite drygt att du förutsätter att dina ev läsare av boken skulle vara så korkade att de inte klarar att lägga ihop 1+1, men du tror alltså att ev läsare är så slut i huvudet att de inte kan tänka själva ? Det är en hemsk syn på de få stackare som ändå lägger nån krona på boken.

  Likaså att du skapar drev och mobbning i likhet med vad som beskrivs i boken.

  Om det är ett drev och mobbing att visa upp vad du själv skrivit så fine, men du inser väl att om du bara skrivit normala grejer, kritiserat folk på ett normalt sätt, inte kallat folk luder, fitta och kriminell, då hade mitt inlägg om dig blivit totalt ointressant för de allra flesta.

  Du vet till skillnad mot för dig så är jag hederlig. Min avsikt har aldrig varit att förstöra din tillvaro eller ge dig problem i ditt företag. Däremot så låter jag heller inte vuxet folk bete sig hur som helst år efter år utan att det får konsekvenser. Min tanke med inlägget var alltså att visa dig att så här kul blir det när man får stå för sin skit i eget namn. Jag trodde i mitt stilla sinne att du då skulle fatta vad du höll på att förstöra för dig själv.

  Uppenbarligen är du inte så intelligent som du tror för då hade du insett att nu är det dags att ge sig annars riskerar jag för mycket. Istället fortsätter du på samma sätt. Jag har ju inga som helst problem att ta bort det där inlägget, men så länge du fortsätter skriva lögner om mig och andra så måste det finnas en motvikt så folk kan se vem av oss som är mest trovärdig och sansad. Det bör du ju fatta att man försvarar sig själv? Så varje gång du påstår något som är lögn (tex att nån är ett luder eller kriminell) då kan man bara hänvisa till mitt inlägg så ser de att du inte är särskilt stabil.

  Så det är helt upp till dig. Vill du inte att alla ska kunna se vad du håller på med bakom den slipade fasaden så sluta då att skriva om folk på det sätt du gör. Sluta mangla in hatkommentarer och hot. Sluta ljug ihop historier om folk. Sluta skriva mitt namn tillsammans med massa lögner. Sluta att hota småbarn med våldtäkt.

  Det är ditt eget val om du vill vara uthängd med dina texter eller inte, fattar du inte det? Anledningen att jag hållit käft så länge är just pga ditt företag, jag ser ju hellre att du har något att sysselsätta dig med på dagarna och försörjer dig själv, men du måste fatta att till slut får man nog. Så bete dig bara som folk och ge fan i folk som inte vill ha med dig att göra så ska du se att det blir bra…

   

   

 21. ”Törnrosa” eller ska vi säga Erik Wedin? Lite stört att du jagar efter folk överallt bakom kvinnliga signaturer, samtidigt som du sysslar med dataintrång, grooming och grovt förtal på din egen blogg.

  Något du sedan lögnaktigt förnekar. Hade varit med rakryggat om du stod för dina egna jävligheter istället för att låta bloggerskor tala för dig, kasta uppdiktade halmdockor så dina egna jävligheters ska döljas! Feg jajjamensan!

  ”Therese Angeliqe” kallar han sig på Dagens Juridik och skriver sjukligt maniskt om hur kvinnor ljuger under alla våldtäktsinlägg.

  Det vore mer rakryggat om en ”man” erkände sina egna handlingar, istället för att låta satkärringar, skapade pöbeldrev, förtala dem som han inte kan klara i en diskussion!

  Både ”Maria, a.k.a ”Hmm”och ”Törnrosa” bevakar Aktivarum-bloggen och hoppar in som hittepåsignaturer med förtal, lögner och skvaller.

  Sekter brukar annars avsluta sin verksamhet med att dra i sig något insomnande. Har kanske den stunden kommit för er idag?

  Jämställdisterna bidrar endast med att förstöra i samhället!

  Ett patetiskt gäng vuxenmobbare där deras stackars barn saknar förebilder, vars föräldrar inte vågar visa ansiktet utan döljer sig bakom kärringar som gett upp sitt eget liv och därför gärna sabbar andras!

 22. Cathrine Falhlgren!

  Du äger inte kommentarsfälten på offentliga forum och inte heller har du något med de diskussioner jag haft med andra att göra på offentliga forum eller bloggar.

   

  Vem tror du att du  är? Gud?

   

  Vill jag ifrågasätta dataintrång och trakasserier som jag upplevt, som skett i samband med diskussioner jag haft på Aktivarumbloggen ska inte det tystas av av dig!

   

  Vill jag ifrågasätta hur företagsuppgifter hamnade på denna blogg, under smutskastningsdrev efter att det legat framme på Aktivarumbloggen borde du tänkt över det före du startade dina förtalsdrev!

   

  Tro  inte att du kan styra mig! Du är polisanmäld av fler än mig!

  /Länk till din blogg borttagen, jag tänker inte medverka till att sprida dina lögner…//Catta

 23. Svart-Malin says:

  ”ljuger lika friskt som hon besöker toaletten”

  Hahahaha…! Jag tror jag dör. 😀
  Medge att hon är lite underhållande med sina språkliga innovationer.
  Kan det finnas någon som skriver mer vrickat än företagerskan?

  Nöff nöff.

 24. Catta says:

  Charlotta Lena Andersson!

  Du äger inte kommentarsfälten på offentliga forum och inte heller har du något med de diskussioner jag haft med andra att göra på offentliga forum eller bloggar.

  Öh nej jag äger inga kommentarsfält, var har jag påstått det? Jo jag har med att göra det du skriver när du drar in mig i dina fantasier och lögner. Det är relevant att lägga upp även vad du skriver till andra för att visa att det är ett mönster i ditt beteende att attackera folk på just det viset.

  Vem tror du att du  är? Gud?

  Nope, däremot är jag en människa som har rätt att försvara mig när en galen stalker ljuger om mig offentligt och i mitt fullständiga namn. Eller är det bara du som har den rätten precis som vad gäller allt annat? Du har rätt att försvara dig mot lögner, du har rätt att kleta på folk en massa diagnoser, du har rätt att hänga ut och namnge. DU, men ingen annan får göra detsamma som du gör för då är de näthatare?

  Vill jag ifrågasätta dataintrång och trakasserier som jag upplevt, som skett i samband med diskussioner jag haft på Aktivarumbloggen ska inte det tystas av av dig!

  Du ifrågasätter inte, du påstår och du anklagar namngivna personer för att ha begått brott. Du ser ingen skillnad i det? Du har hävdat att jag gjort dataintrång på din dator, att jag är kriminell, är det sanning? Och nej, jag tystar ingen, däremot pekar jag på lögner som förs ut av dig. Det är skillnad.

  Vill jag ifrågasätta hur företagsuppgifter hamnade på denna blogg, under smutskastningsdrev efter att det legat framme på Aktivarumbloggen borde du tänkt över det före du startade dina förtalsdrev!

  Du ifrågasätter inte, du påstår och skriver saker som om det vore en sanning. Och vilka företagsuppgifter har jag förtalat dig med?

  Tro  inte att du kan styra mig! Du är polisanmäld av fler än mig!

  Jag försöker inte styra dig, jag försöker få dig att sluta ljuga, att sluta anklaga mig för brott jag aldrig begått, att sluta hota småbarn med våldtäkt, att sluta skriva om att barn är med i pedofilsekter. Tycker du det är konstigt så säger det en hel del om dig faktiskt. Skulle du uppskatta att någon skrev att dina syskonbarn var med i en pedofilsekt? Om inte, varför tycker du jag ska tåla att du skriver att mitt barn är det?

  Jo jag kan tänka mig att du och nån fler stolle anmält mig och det förväntar jag mig och har med i beräkningen faktiskt. Men har du med i beräkningen att när jag då ska förklara varför jag lagt ut detta så kommer jag visa upp allt du skrivit, som tex våldtäktshotet mot en specifikt utpekad persons dotter, hur du skrivit att en minderårig är med i en pedofilsekt osv? Och att alla dessa kommentarer från dig är enkla att spåra för rättsväsendet när de får all information?

  Jag är ganska säker på att när folk får läsa vad du skrivit under flera år (och det är ju mycket mer än det jag lagt ut) så kommer de ha full förståelse för att jag fått nog av dig och velat sätta stopp för dina galenskaper (Det betyder inte att jag vill stoppa dig från att vara på nätet dock). Men hur många kommer ha förståelse för att du drar in helt oskyldiga barn med de vidrigaste hot och anklagelser tror du? Hur många kommer anse att det är ett rimligt och normalt beteende av en vuxen kvinna?

  Du kan sitta i kommentarsfält och ljuga om att du är oskyldig till dessa kommentarer, men när det blir en förundersökning så är det lite svårare att hävda att polis och åklagare ljuger. För hur är det, nekar du till att ha skrivit kommentaren om att ett specifikt barn ska våldtas, ljuger jag när jag påstår att du skrivit den? Den frågan vill jag ha ett svar på.

 25. Catta says:

  Svart-Malin: Ja jag är den som ljuger trots att det bara är jag av oss två som åtminstone lägger fram belägg för det jag påstår. Jag har aldrig sett henne lägga fram ett enda belägg för det hon påstår om mig, ändå är hon den hederliga. Jo tjena….Men det är ju bra att jag besöker toaletten friskt, inte för jag vet hur man gör när man besöker den sjukt?

   

 26. maria says:

  Catta hur orkar du bemöta den där personen? hon är ju uppenbarligen inte frisk

  nöff nöff nöff

 27. Catta says:

  maria: Jag försöker alltid bemöta folk oavsett om jag tror de begriper vad jag säger eller inte. Jag brukar tänka att om någon bemödar sig att skriva så kan jag bemöda mig att svara. Nej det är inte ett friskt beteende att hålla på som hon gör, alla dessa påhitt och anklagelser, vidriga påhopp och annat hon håller på med.

  Eftersom jag ändå försöker vara något hederlig så ska jag dock säga att jag ändå ganska ofta håller med henne i vissa resonemang, alltså inte när hon svävar ut i dessa anklagelser, utan när hon resonerar kring olika fenomen. Det är förvånansvärt ofta jag kan instämma i det hon skriver när hon skriver normalt. Så det är sannerligen märkligt att hon ena gången är alldeles normal och sen plötsligt så spårar hon ur totalt och beter sig precis som ett jävla stoll helt utan verklighetsförankring.

 28. Nöffnöff i bubblan… Kanske har man uvi om man går på toan sjukt? I så fall tycker jag det är bra att du gör det friskt Catta, för det gör ju ont som fan att göra det sjukt… 🙂 Jag tycker det blir lite rörigt med alla dessa nick som är nån annan, är det kanske Berit som ligger bakom alltihopa, eller vad? Nej, skämt å sido, jag börjar bli lätt irriterad på dessa svepande anklagelser av allt och alla som hon ägnar sig åt, och att du Catta orkar med att bemöta virrpannan är det bara att lyfta på hatten för!

   

 29. Catta says:

  WL: Ja det där med toabesöken känns jobbigt, jag fattar inte riktigt? Ja jag tror hon sammankopplat varenda nick som finns nu snart. Ena dagen är det Trollan som är Erik W, nästa är det Törnrosa, tredje är det jag som är Trollan och Erik W är tomten. Det tycks inte i hennes värld finnas möjligheten att det faktiskt är helt olika personer.

  Ja svepande anklagelser är rätta ordet. Det finns aldrig någonsin ett enda belägg för hennes påståenden. Det är bara en massa svammel, fantasier och en liten bit av verklighet i en enda röra. Jo jag har väl nån övertro på att man kan få människor att tänka om man bara är tydlig nog. Men det funkar nog inte på alla.

  Ska bli intressant dock att se om hon vill svara på min fråga om hon förnekar att hon skrivit kommentaren om våldtäktshotet. Hennes svar på den frågan kommer nämligen visa om hon är så hederlig och trovärdig som hon hävdar. Men jag tror inte hon kommer svara, hon är alltför medveten om hur vidrigt det är att skriva nåt sånt och hon kommer inte vilja stå för det, då låter hon hellre bli att svara

 30. Pingback: Vad som triggar en stalker… | Cattasbubbla - Just read it !

 31. Jörgen Sundquist says:

  Ha det jättemysigt i Tyskland, södra Tyskland är helt fantastiskt, kör försiktigt och tänk på övervikten på väg hem!

 32. Catta says:

  Jörgen: Tack 🙂 Jag har faktiskt aldrig varit i Tyskland, så det ska bli himla kul. Ev övervikt lär förmodligen bestå av att jag hittar en massa saker på nån loppis, vi får väl slåss sambon och jag vad  vi ska göra plats för kan jag tro, för jag kan tänka att han kanske vill passa på att handla lite annat än vad jag är inne på 😀

 33. Jörgen Sundquist says:

  Snälla klipp den här dialogen med den här damen som uppenbarligen har problem!

 34. Catta says:

  Jörgen: Jag tänker att kanske det skulle gå att föra en normal diskussion med henne och få svar på VAD som egentligen är hennes problem, vad det är hon vill, men hon hoppar ju bara in rätt vad det är och brölar ur sig sen försvinner hon igen när hon får frågor som hon inte gillar.

 35. Eva says:

  – Zwei bier, bitte. Danke.

  Zwei sauerkraut mit wurst, bitte. Danke

  Ein flasche gutes weiß (rote) wein, bitte. Danke.

  Så, nu reder du dig.

 36. Catta says:

  Eva: Haha tack för det, ska öva in de fraserna nu och rabbla dom där jag tror att det kan passa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)