Vad som triggar en stalker…

Jag skrev för nån vecka sen i en kommentar att det tycks som att mina stalkers triggas igång extra när jag skriver att jag gjort något roligt, mår bra, att jag har något som jag ser fram emot. Som att de blir störda och irriterade över att jag inte sitter i nån misär och lider. Och det verkar inte bättre än att jag har rätt.

Nu har jag skrivit tre inlägg på raken om att jag trivs med tillvaron ( i olika ordalag), och nog tycks det trigga. Först ut var Charlotta Lena som under mitt inlägg om en resa jag ser fram emot plötsligt rasslar in kommentarer om att jag nog är psykiskt sjuk, undrar om jag ens har något människovärde och alla de där vanliga anklagelserna och lögnerna om att jag lever på bidrag, att jag skriver under en massa anonyma nick, förtalar hederliga intelligenta kvinnor osv osv.

För det första så undrar man ju förstås vad detta har med mitt inlägg om en kommande resa att göra. Om det nu är så att jag brukar sitta och förtala oskyldiga, hederliga, intelligenta kvinnor i min blogg, varför då inte skriva dessa kommentarer under de inläggen? Är det svårt att hitta de inläggen kanske? Eller är det som jag misstänker att det är så djävulskt störande att min tillvaro inte består av misär och elände att det kokar i huvudet på en del av att se att jag känner mig nöjd och glad och de kan helt enkelt inte tygla sig?

Den andre som högg är min evige följeslagare Lennart Gagerman/Verutschkow. Hans kommentarer har jag inte tagit in på flera år då jag inte tänker ge honom utrymme förrän han slutar stalka olika kvinnor, något han hållit på med i åratal. Han är uppenbarligen lite upprörd också. På honom märker man det på två olika sätt. Endera stavar han mitt namn med K, alltså “Katta” då han förmodligen tror det upprör mig, eller så drar han in  min bror i något försök att komma åt mig känslomässigt. Han följer alltid samma mönster.

Detta (och en massa annat trams) har jag då fått av honom under mitt inlägg om resan. Han har alltså bemödat sig att leta upp var min bror ligger begravd, skulle jag inte veta det eller vad menar han egentligen?

Lennart Gagerman

Sen blir han lite hysterisk att jag inte tar in hans kommentar tydligen

Lennart Gagerman 4

För nåt år sedan hade han bemödat sig att leta upp vem som mördade min bror och skrev en kommentar med mördarens namn och adress. Vad vill han säga med det? Jag skulle på fullaste allvar inte bli det minsta förvånad om han snart skickar ett foto där han står och pissar på graven faktiskt. Helt ärligt….

Det som stör mig mest är att de är så medvetna om att det de gör är fel, men de tar sig ändå rätten att bete sig som arslen. Som Lennart, om han ansett att det han skriver till mig är helt i sin ordning så skulle han förstås skriva under sitt eget namn. Det har han ALDRIG någonsin gjort. Charlotta skriver ju numer ofta under sitt eget namn, men de vidrigaste kommentarerna har hon skrivit under olika nick, och det är ju för att hon vet att det är fel, för annars hade hon skrivit dom under eget namn. Det är ganska fegt om jag får säga, har man nåt att säga så säger man det, vågar man inte för man är rädd för konsekvenserna då håller man käft helt enkelt.

Hur som, de är förvisso irriterande och det är tröttsamt att ha de här människorna i hasorna år efter år, men de har inte förmågan att förändra det faktum att jag trivs rätt bra med mitt liv. Så kämpa på, ju mer ni skriver desto tydligare blir det hur stolliga ni är och desto mer har jag att visa upp den dagen jag fått nog av er på riktigt.

Ett annat förslag är ju att ni skaffar er en tillvaro där ni trivs med er själv och ert liv, för om ni gjorde det så skulle ni inte hålla på så här år efter år. Skaffa en hobby, knyppla, sjung i kör, virka pannlappar. Jobba lite mer, Lennart du kan nog få ett jobb också om du slutar uppföra dig så illa. Umgås med vänner, bjud ut en kompis på fika, bjud hem er själv till någon på middag. Promenera, simma, styrketräna. Läs böcker, släktforska, kolla på Glamour från början till slut.

Det finns massor av saker att hitta på istället för att fastna i tillvaron och fixera sig vid människor och händelser i åratal. Det lär ju inte kännas kul när ni blir 70 år och börjar fundera på vad ni egentligen gjort för roligt de senaste 20-30 åren. Så kämpa på, ni hittar nog rätt om ni bara försöker…

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

55 kommentarer till Vad som triggar en stalker…

 1. Catta skriver:

  A-C: Ja men det är inget nytt eller oväntat, det är så här de här människorna håller på, år efter år. Får man dom i hasorna blir man aldrig av med dom. Och när man tror de visat upp det sjukaste så kommer nåt nytt som är ännu sjukare. Det är tur man är härdad.

 2. Helena skriver:

  Det här slår ju alla dokusåpor med hästlängder!! Det är tragiskt när folk beter sig så där! Tragikomiskt på nåt vis och ändå kan man inte låta bli att följa eländet haha..

  Numera kollar jag din OCH hennes blogg med någon form av skräckblandad förtjusning och det börjar snart vara dags att skaffa sig en skämskudde.. fast.. det kan ju vara en PR-kupp?!

   

  kanske är hon egentligen en slags konstnär och detta är ett sätt att belysa ett fenomen och skapa debatt?? 😀

   

  Vi har ju sett det förr..

 3. Catta skriver:

  Helena: Haha ja eller hur!  Fast vad gäller dokusåporna så kan det ju åtminstone komma lite oväntade drag ibland, här vet man redan på förhand ungefär vad som ska hända. Det är samma mönster år efter år .

  Jag orkar inte ens kolla hennes blogg, ja om inte någon mailar då att hon skrivit något särskilt. Jag är egentligen så totalt ointresserad av den där människan så jag fattar inte ens varifrån hon fått att jag skulle öda tid på att bry mig vad hon har för sig. Enda anledningen att jag till slut blivit tvungen att sätta ner foten är ju för att hon under lång tid fortsatt att skriva om mig, hitta på en massa lögner. Om hon bara ger fan i mig så bryr jag mig föga i henne för jag tycker hon är totalt intetsägande och ointressant.

  Ja du jag vet inte vad hon har för sig, men om hon är så intelligent som hon påstår borde hon fatta att detta knappast stärker hennes varumärke.

 4. Svart-Malin skriver:

  Mest skrämmande är hur en person kan låta helt vettig och normal ena stunden för att sen slå om på en sekund och mata ut galenskaper. Det går verkligen på en nanosekund från vettiga resonemang till ett galet skrikande om allsköns signaturer som är betalda av sverigedemokraterna och är samma en.

  Lika skrämmande är hur en person kan låta helt vettig och humoristisk på ett ställe för att förvandlas till en idiotstalker på ett annat ställe.

  Det är som att se alla fördomar som funnits om multipla personligheter ta form framför ens ögon.
  Jag tycker det är jäkligt kusligt. 🙁

 5. Catta skriver:

  Svart-Malin: Ja det förvånar mig också. Det är ganska många gånger jag håller med henne i hennes resonemang och till och med ser henne som vettigare än många andra. Tex när hon diskuterar om kvinnors möjligheter, att man inte är dömd till ett liv i förtryck och oförmåga att ta sig nånstans för att man är kvinna. Men så när hon får de här frispelen då blir hon ju helt omöjlig att diskutera med och det går inte att hitta nån röd tråd i resonemanget. Märkligt.

  Jag vet en ung tjej som har lite av ett liknande beteende. Kan vara världens gulligaste, charmigaste, klokaste också är det nån som säger fel ord och hon blir helt jävla galen. Men hon blir ofta fysiskt våldsam då. Men det påminner lite om henne faktiskt för hon blir banne mig två olika personer.

   

 6. whitelady7-Eva skriver:

  Lite fascinerande är det även om man blir mörkrädd för en del meningsbyggnader…. Och jag kan inte låta bli att undra vad i hela friden människan vill, egentligen? Hon kastar anklagelser omkring sig hej vilt, och tror att det ska hjälpa? Det är lite som den där 3-åringen som kastar sig på golvet i affären och ska ha godis.

 7. Catta skriver:

  WL: Nej jag har inte riktigt förstått det heller. Låt säga att det vore som hon påstår nu då att jag är jämställdist (alt slickar jämställdisterna i röven som hon brukar säga) och skriver saker för att förtala hederliga kvinnor. Jaha? Kritisera det då som en normal människa? Citera vad jag skrivit som hon anser är fel, tala om varför det är fel.

  Om det nu är så att jag medverkat till ett dataintrång på hennes dator ja men anmäl mig då och är jag skyldig till det så lär jag väl dömas då? Om det nu är så att jag betalar min sambo genom avsugningar, ja men då drabbar det väl ingen annan då så det måste jag väl i såna fall kunna göra? Om jag är med i en pedofilsekt ja men anmäl mig då så lär jag åka in för det, det är ju trots allt olagligt att förgripa sig på barn.

  Det finns liksom ingen logik, inga klara besked kring vad jag egentligen gjort, inga belägg som läggs fram för allt jag ska ha gjort mig skyldig till. Så vitt jag vet är jag då inte anmäld för nån delaktighet i dataintrång heller. Vad vill människan? Det är ju bara en massa svammel och ogrundade anklagelser och sen blir hon upprörd att jag inte tänker ta det hur länge som helst?

 8. Svart-Malin skriver:

  Jag tror ju inte att hon vill någonting som är konkret. Hon är bara rasande och vill att någon/Catta/vem som helst ska göra så att allt blir som det var förr innan hon skämde ut sig så fatalt. Någon ska bara fixa det punkt! – fast hon vet att det inte går därav de hysteriska vredesutbrotten.

  Hon klarar inte att se att den enda som kan fixa det är hon själv genom att uppträda civiliserat i framtiden. Till slut skulle det här falla i glömska och hon skulle kunna ta tillbaka den respekt hon hade hos en del när hon började blogga som Lotta online. Det är enda vägen men hon klarar inte att hålla tillbaka vreden över att hon gjort bort sig så totalt, och det måste hon lägga på någon annan och inte hos sig själv för att stå ut.

  Tror jag.

  Tragiskt är det för hon hade faktiskt kunnat vara en balanserad röst i feminismdebatten.

 9. Catta skriver:

  Svart-Malin: Ja för hon måste ju ändå se att det är inte en käft som öht nämner henne så länge hon bara låter folk vara ifred? Rimligt vore väl då att sluta att jävlas med folk bara så är det ingen som skulle bry sig om henne?  Och anser hon att någon begått ett brott så anmäl det då och låt polisen ta hand om det.

  Men det är ju det som får mig att undra om hon inte finner nån slags njutning i det här dramat hur galet det än kan låta. Hon far ju runt överallt och försöker starta världskrig, inte mot en person, inte mot två, utan mot massor av folk. Hon hoppar ju på helt okända människor till och med och anklagar dom för att vara än den ene än den andre. Vill hon att folk ska skriva om henne så hon kan göra sig till ett offer sen?

  Jag fattar ingenting. Men jag är då jävligt trött på hennes och Lennarts beteende kan jag säga. Ingen av dom tycks fatta hur jävla ointresserad jag är av deras personer, och att enda anledningen att jag öht skrivit om dom är på grund av att de gång på gång, år efter år, håller på att dumma sig.

   

 10. Rick skriver:

  Jag vill passa på att ge dig en sympatiyttring, för det kan inte vara alltför lätt att behålla sitt humör när sådana där högst ovälkomna figurer dyker upp gång på gång. Mitt i allt elände finns det dock en småkomisk poäng, nämligen den påfallande låga ambitionsnivån hos CLA. De flesta som tycker sig vara utsatta för en konspiration brukar nämligen inte nöja sig med småspik (vilket, förlåt nu, både du och Aktivarum är i ett globalt sammanhang) utan de inblandade ska vara allt från CIA till allians mellan Israels regering och Hitler.

  Det finns förresten en alldeles fantastisk roman om konspirationsteorier, Umberto Ecos ”Focaults pendel”. Budskapet i boken är enastående.

 11. Catta skriver:

  Rick: Nej jag brukar ha hyfsat långt tålamod, men förr eller senare rinner det över. Inte så att det påverkar mitt dagliga liv eller mående men visst är det irriterande rent allmänt.

  Nej jag förstår inte vad varken jag, aktivarum eller allt vad alla heter skulle vinna på att konspirera mot henne? Hon är en helt vanlig svensson som varken har makt, pengar eller inflytande nånstans. Varför skulle så många lägga så mycket tid och engagemang för att krossa just henne liksom, det faller på sin egen orimlighet.
  Ska skriva upp den titeln, kanske kan vara nåt att läsa lagom till höstmörkret.

  Och tack förresten 🙂

 12. Rick skriver:

  Ja, man kan förstås se det omvänt, dvs. precis som du skriver att varför skulle ni gadda er samman just mot henne? Ett mer ambitiöst mål vore onekligen spännande. Varför inte ta över Google? Splittra EU? Erövra Norge på självaste 17 maj. Bara fantasin sätter gränser. Nej, CLA får nog sova lugnt, för här är viss stora saker i görningen… 🙂

 13. Catta skriver:

  Rick: Ja precis? Vem skulle hon, en enskild person utan makt eller inflytande, kunna vara ett hot mot? Nej hon kan nog sova lugnt utan oro för stora konspirationer faktiskt.

 14. whitelady7-Eva skriver:

  Rick: Catta äger redan Google, Facebook, Twitter med mera med mera, sen flera år tillbaks 🙂 Och nu äger hon visst kommentarsfälten på hela internet också, så det är lugnt 🙂

  Catta: Jag tror det ligger mycket i det där att de inte tål att se att du mår gott och trivs med livet. Sen har de nog lite svårt att smälta att du inte bryr dig så värst om deras utbrott också. Inskränkta sinnen klarar inte att unna andra något gott, oavsett vad man själv har eller hur man känner sig. Den kungliga svenska avundsjukan i dess prydno 🙄

 15. Catta skriver:

  WL: Haha jag har så lätt att glömma allt jag äger och kan jag 😀
  Ja tänk att jag kan styra helt vad google lägger ut och vilka sidor som ska få finnas på Facebook, och nu har jag avancerat ännu mer och tagit över mediernas kommentarsfält. Fast jag tycker jag borde få liiite bättre betalt med tanke på allt ansvar jag har!

  Jo det ligger nog en del i det, mitt lilla experiment visade att min tanke där nog stämmer rätt bra.Och som du säger så  tror jag också det kan vara lite störande att jag inte tar så illa vid mig som de förmodligen önskar. Jag sitter inte här och gråter, jag grubblar inte på det dagarna i ända, det påverkar inte min vardag, jag ägnar inte hela dagarna åt att sitta här och frusta och känna mig kränkt. Och det beror ju helt enkelt på att jag tycker det är så tydligt att det är stollar så jag behöver inte vara särdeles orolig att nån ska köpa blajet.

 16. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: VA???? Får du alltså inte en endaste liten lampskärm som betalning? Nä, så kan vi inte ha det, nu får du skärpa till dig och börja betala vad du är värd! Horribelt, fullständigt horribelt, som min gamle far skulle sagt…

  Men är du säker på att du inte sitter där och frustar hela dagarna, jag kan liksom se för min inre syn hur du och grannhästen frustar sta, när inte morötterna kommer i tid 🙂

  Nöffnöff 🙂

 17. Catta skriver:

  WL: Näe! Men jag ska höja min lön nu så jag får vad jag förtjänar (alltså förutom alla bidrag jag lever på då), sen vill jag ha lite extra för att jag är både smart OCH snygg OCH äger typ allt.

  Nope, grymtar lite gör jag förstås men det är ju för att kunna kommunicera med dig och alla andra svin här i bubblan och utanför. Men inte frustar, det nekar jag i sten till!

 18. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: Ja, du får nog lägga in en löneförhandling i almanackan så det blir lite ordning på torpet! Sen tycker jag nog att utlandsavdelningen måste tilldelas lite av alla de där bidragen, vi har varit eftersatt länge nog nu! Basta 🙄

  Men äsch då, nog tror jag du frustar till lite ibland,  även svin kan frusta serrö 🙂 Du vet när de blir så där lite extra glada och knorrar till svansen och så kommer det en liten frust just före nöffet 🙄

 19. Catta skriver:

  WL: Ja du ska få ditt du med,  går det bra om jag betalar dig i lampskärmar eller??

  Det där med att jag brukar vara glad kan du väl hålla för dig själv, jag har ju liksom byggt upp en evil image här under flera år!!

 20. Ville skriver:

  Märkliga typer, känner bara till den ena av dem. Frågan är om hon redan är arg innan hon dyker upp, eller om hon blir arg efter att ha börjat läsa?

  Blir mer och mer övertygat om att de måste vara nån sorts diagnos som spökar? Dels iom att de finns en regelbundenhet, och dels eftersom de samtidigt verkar slå över såpass våldsamt, att de nästan blir oläsligt. Sen är de ju en del partier och ”teman” som hon hela tiden återkommer till, och de är även hmm vissa grova stilgrepp med sexuella undertoner som återkommer. Ju fler hopklämda invektiv på samma rad ju bättre… Blir inte riktigt klok på överdrifterna. Och varför attackera okända. Eller också så tro hon att det är sammansvärjning?

 21. Catta skriver:

  Ville: Jag tror ju hon är arg hela tiden, hon satt ju till och med under julhelgen och skrev blaj till mig. Sen tror jag ju att hon ältar dessa upplevda oförrätter konstant också går hon in och ser att mitt liv är helt okej och då brinner det väl i kupan då.

  Jag har ingen aning vad det är men nåt fel är det ju uppenbarligen. Men då brukar det ju vara konstant och det är ju det som är det märkliga med den här människan. Ena timmen då skriver hon helt normalt och vettigt, nästa flippar hon fullständigt och bara svamlar en massa.Och jag vet då ingen diagnos som stämmer in på ett sånt beteende.

  Lennart är ju åtminstone ganska konstant i sina texter. Han skriver ett antal kommentarer varje vecka, med ungefär liknande innehåll.Det är alltid om vissa personer som han avskyr för tillfället, också upprepar han samma texter flera ggr, och det skrivs mycket versaler. Han är alltid på samma sätt. Och även om han också kan skriva vidriga saker så får han inte de här vansinnesutbrotten, och jag vet inte riktigt om han ens fattar själv vad som är osmakligt och inte. Jag tror han har svårt att se de här normala gränserna som de flesta har

  Jo det finns mycket sexuella  inslag. Mycket suga kuk, luder, sälja sig osv. Men det kan man se i ”boken” också.

   

 22. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: Ja, lampskärmar blir bra, eller grytlappar! 🙂 Eller skicka en barnvakt, det behöver jag mest just nu! Ok, jag ska hålla tyst om det, vill ju inte sabba din image 🙄

 23. Catta skriver:

  WL: Det blir en lampskärm, du kan få den där som kostade mig så dyrt (eller var det billigt?) som jag köpte i Boden. Skicka hit ungen via google bara!

 24. Eva skriver:

  Tror att man ska ignorera sådana idioter helt. Till och med de ihärdigaste ogräs dör om de inte får någon näring. Nämn dem inte, svara aldrig på något, radera allt de lägger in, blockera om möjligt. Men spara allt. Dessvärre är dårhusen nedlagda, annars hade det funnits plats där för dem, på avdelning Stormen med tvångströja och spännbälte i ständig beredskap.

 25. ewa s skriver:

  Vilket fint namn du har Eva. Men det är kanske svårt att följa ditt råd. Den här Lennart har väl förstört en kvinnas liv i tjugo år om nu uppgifterna på Flashback stämmer. Det är nog svårt att nonchalera någon i tjugo år.

 26. Catta skriver:

  Eva: Jo det är väl det rådet man brukar få, men på vissa människor hjälper det inte att nonchalera, de fortsätter som en repig grammofonskiva år efter år oavsett om man bemöter dom eller inte. Jag sparar allt för det kommer komma en dag när jag får nog på riktigt och då kommer jag dra det till en stämning. Men emellanåt så visar jag upp det som är extra galet bara för att visa vad det är för dårar.

 27. daved skriver:

  Hoppas han slutar skriva hos dej och slutar med hot. Verutschkow verkar skriva lite överallt  och varför nöjer han sej inte med att skriva hos sina kamrater. Det borde räcka.

 28. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  På Monica Antonssons blogg har FRA-mannen låtit publicera sina sedvanliga hatiska kommentarer mot mig. Antonnson ljuger av någon anledning om att jag skickat något anonymt mejl till henne och kopplar ihop mig med Fria Tider. Förvisso har jag skrivit för vänstertidningarna Göteborgs Fria Tidning och Stockholms Fria Tidning. Dock har jag aldrig skrivit för högertidningen Fria Tider. Varför Antonsson ljuger är svårt att veta. Jag mejlade Antonssons skrivna till Justitiekanslern.  Kanske tycker JK att det är intressant att hon gett stöd åt en person som är god vän med FRA-mannen? Hur JK kan ge stöd åt en näthatare finner jag högst egendomligt. Men jag tror Antonssons stöd hos media kommer vara ytterst begränsat. Det är nog få i dessa dagar som vill bli förknippade med radarparet Antonsson/FRA-mannen.

 29. Catta skriver:

  Patrik: Ja jag har förstått att han ogillar dig skarpt, får väldigt ofta kommentarer om dig från honom. Aha då är jag med. Jag fick flera kommentarer i går eller förrgår från honom där han skrev om att du var nån Peter från Fria Tider bla bla bla, men då har han förmodligen kopierat hennes text då bara.

  Det är inte första gången hon misstänker den ene eller den andra för att vara nån den inte är, det har hänt förr. Vore väl bättre att maila dig (eller för den delen Peter om han nu heter så) och fråga då istället för att sprida osanningar.
  Ja denna JK-grej….Jag håller mig ju helst så långt borta från den där skiten som jag kan. Men visst, jag kan hålla med att när väl JK för en gångs skull bestämmer sig för att agera ang näthat så har dom kunnat välja ett mål där det fanns en solklar förövare och ett solklart offer, inte ett mål där två vuxna människor kastat bort åratal av sina liv att sitta och tjafsa på nätet med varandra och tävlat i att skriva vidriga saker om den andre.

  Det är ingen av dom som är ett oskyldigt offer, båda har deltagit och bidragit till att det gått så här långt. Sen vem som började känns ointressant, hade de agerat åldersadekvat så hade de släppt det och gått vidare istället för att mala år efter år.

 30. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  Det förvånar mig inte alls att FRA-mannen skriver dynga om mig som han skickar till dig. Sedan jag tog ställning för den kvinna som varit värst utsatt för hans förföljelser så har han maniskt postat hatiska påhopp på mig. För egen del är jag inte rädd men det är sorgligt att se de ”män” som viker ner sig för FRA-mannen och låter sig skrämmas av näthatet. Män som hatar kvinnor är ofta rädda individer. Tyvärr finns det allt för många räddhågsna personer som låter FRA-mannen och andra typer agera ostört och/eller ger dem sitt diskreta stöd. Vad gäller JK-ärendet så tycker jag att Antonsson är den stora boven i dramat, trots allt. Hon har erkänt i polisförhör att listan från Norrköpingshärvan var en bluff. Att ge sitt stöd till Antonsson efter vad hon utsatte oskyldiga för (och då inte bara Yakida) säger allt om vilken slags människa man är. Då tycker man att det är helt ok att förstöra oskyldigas liv med lögner.

 31. Catta skriver:

  Haha ja men det är mest samma saker om ”Slaskjournalisten Patrik Nyberg” (fast med versaler) som tuggas om och om igen, fattar inte varför han skickar det till mig ens, vore bättre han skickade det till dig då. Nej säga vad man vill om LG men farlig är han nog inte, däremot fruktansvärt tröttsam när han aldrig ger sig utan mal på i samma saker år efter år. Har aldrig fattat varför han promt ska ha den här kontakten med mig, han har andra som välkomnar hans texter och gärna pratar med honom så då blir det obegripligt varför han håller fast vid mig.  Men jag tror han fastnar i beteenden, att det är som ett tvång.

  Ja det var idiotiskt (oavsett semantiska krumbukter) och som du säger var det inte bara ”fienden” som blev utpekade utan även människor som öht inte hade med nånting att göra. Det är bland det vidrigaste man kan bli utpekad som och hade lätt kunna leda till betydligt större konsekvenser. Så där är vi helt ense och jag kan definitivt också förstå att man vill försvara sig mot såna lögner.

   

   

 32. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  I senaste numret av Contra tar jag upp FRA-mannen och Antonssons relation till honom. I det nu pågående förtalsärendet är det två individer som ger Antonsson sitt stöd: Anna Skarhed och FRA-mannen.

 33. Patrik Nyberg skriver:

  Prosecutor forced to prosecute according to the feminist agenda of the Office of the Cahncellor of Justice, by Patrik Nyberg
  The Office of the Chancellor of Justice last year decided to prosecute the publisher of a homepage that was considered to have libelled journalist Monica Antonsson. Usually libel is a civil suit and it is very exceptional that a public authority is part of the proceedings. The indicted man, John Johansson, is claiming that he has only countered libel put forward on the blog of Antonsson. The fight between Johansson and Antonsson has been on for several years.

 34. Catta skriver:

  Det är nog några fler som ger sitt stöd i sak skulle jag tro, kanske inte om man ser till individen men saken.

 35. Patrik Nyberg skriver:

  Catta,

  Jag tycker nog att det varit ganska skralt med stödet. Speciellt med tanke på att JK är inblandad. Men det är detta som är fördelen med nätet. Många kommer ihåg eller kan söka fram hur LD, ER, KB, med flera blivit behandlade. I folkets intresse har avslöjat några av de som varit delaktiga på MA sida vilket gör det svårt för henne att förneka sin delaktighet i näthatet.

 36. Cathrine Falhlgren varför ljuger du om mig och skriver upprepade förtalsinlägg!? Inse att jag är totalt ointresserad av dig, din blogg och din bror!

  Jag har inte skrivit ovan kommentarer.

  Jag använder en almanacka och den 20 maj 2015 hade jag bygg-gubbar springande som fixade fasad och fönster, jobbade samt dessutom förberedde en tenta inför den  21 maj som jag pluggade intensivt till. Jag hade varken minsta tanke, intresse eller tid att skriva på din blogg och jag skriver inte med den stilen eller anonymt.

  Jag fick även B på tentan, så jag kunde omöjligt ha spenderat tid med tramsiga sena anonyma kommentarer hos dig. 

   

  Jag ber dig ta bort dina förtalsinlägg om min person, så kan jag ta bort mitt försvar mot dig på min blogg.

  Kan det vara av intresse? Mitt första intryck av dig för ett par år sedan var att du var en skärpt kvinna med rättspatos, så varför inte visa att det intrycket stämmer?

 37. Det är dessutom inte mitt IP-nummer!

 38. Catta skriver:

  Charlotta: Nej jag skriver inte upprepade förtalsinlägg om dig. Detta inlägg är ett svar efter att du kommenterat under ett tidigare inlägg och bl.a gett mig allehanda diagnoser . Om du läser ordentligt så ser du att de dumpade kommentarerna ovan kommer från Lennart Gagerman, inte dig.

  Det kan knappast kallas förtal att jag beskriver att du de facto skrivit en kommentar (som däremot är full i förtal) till mig? Du har ju otaliga inlägg om mig på din blogg. Vad är det jag har gjort dig egentligen? Och framför allt, vad har min bror och min sambo gjort dig eftersom du även drar in dom?

  Jag är en skärpt kvinna med rättspatos, och jag låter mig varken hotas eller hunsas med. Jag har försökt prata med dig flera gånger helt utan resultat. Det är du som gång på gång skriver om mig, tilldelar mig allehanda diagnoser, kopplar ihop mig med folk jag öht inte ens har med att göra, ifrågasätter om skottet i min brors huvud kanske var ämnat för mig osv osv. Du måste ju förstå själv då att förr eller senare så reagerar jag på de skriverierna? Och jag vet inte ens vad det är du anser att jag gjort mig skyldig till från start?

 39. Catta skriver:

  Charlotta igen: Jag tog bort länken till ditt inlägg, jag gillar inte när man kallar folk ”fnask” (inte bekräftelsefnask heller) så jag vill inte medverka till att sprida det.

 40. Men snälla allvarligt talat, så vet du själv att du hade skapat ett fullständigt oprovocerat inlägg före som du kallade, ”Varsågod Charlotta Lena” och under hade du med dina snälla vänner placerat 145 kommentarer flabbande och med ett beteende som vuxenmobbare.

  I detta inlägget kallar du mig stalker? Eh, på vilka grunder skulle jag vara en en stalker. Bar det är grovt förtal!

  Jag har inte något som helst intresse att diskutera gamla inlägg som du lade upp före jag lagt upp någonting om dig på min blogg, vilket givetvis varit ett försvar för min överlevnad.

  Jag har ingenting med Verutschkov att göra, eller vad han skriver, så para inte ihop oss på något sätt.

  Kommentaren ovan handlar om detta aktuella inlägget och de kommenterar du och din anonyma vänner skrattar och garvar år samtidigt som du pekar ut mig som den som skrivit dessa. Det är felaktigt! Jag har inte skrivit dessa och inte heller stalkat dig, vilket är lögn.

  Jag har inget intresse att diskutera utan jag bad  dig avlägsna dina förtalsinlägg om mig.

  Du ville förstöra min inkomst och mitt liv. Jag har inte smutskastat din sambo, däremot nämnde jag honom eftersom du i ditt grova förtalsinlägg hade kopplat mitt företag. Jag ville få dig att förstå konsekvensen av det du höll på med. Det fanns inga som helst skäl eller grunder för det stora förtalsinlägget mot mig, som dessutom var ditt andra. Jag hade inte ens diskuterat med dig före du slog upp det och dina vänner som älskar pöbeldrev kom rusande.

  Har du inget intresse, att vi tar bort respektive texter om varandra på våra bloggar finns heller inget att diskutera. Jag nämnde din sambo och inlägget togs bort efter några dagar, för jag försökte vädja till en annan företagare som kanske skulle förstå det hela bättre, ty företagare brukar inte smutskasta andra företagare.

 41. Jag har inte bett om att du skulle länka till mitt inlägg heller och bara nämna ordet fnask utan något annat heller säger knappast något om inlägget!

   

  Hör av dig om ändrar dig.

   

 42. Självinsikt Cathrine!

  Jag skrev ”Bekräftelse-fnask” Inte ”fnask” och allt blir mer klart när du läser hela inlägget.

  Jag antar att du anser att det är bättre att förtalsfullt kalla människor ”stalkers” och skriva särskilda inlägg och lägga in dessa människor under en flik som du döpt till ”Stollar på nätet”?

  Jag tror att du tyvärr förlorar mer själv på att behandla människor på det sättet speciellt som i detta inlägget, som består av lögner om mig du aldrig träffat och ändå lägger bakom en flik döpt till ”Stollar på nätet”.

  Det finns massor av människor som träffat mig och aldrig skulle likna mig vid en stolle, så gör dig själv en tjänst och ta bort den skiten för din egen skull.

  Ha de gott!

   

   

 43. Catta skriver:

  Charlotta: Absolut, men det var också ett svar på otaliga kommentarer och inlägg du skrivit om mig under ett par år utan att jag ens bemött dig, eller hur?

  Om man år efter år ofredar en person fysiskt, via telefon, mail, texter osv så kallas det stalking. Men om du tycker jag förtalar dig när jag kallar dig stalker vad tycker du då detta ska kallas:

  Är det någon som har psykiska problem, så bör du istället titta dig i spegeln!
  Du är en lögnaktig mytoman och bör ges förbud att vistas på nätet! Du är en samhällsparasit!
  Har du tänkt på att du troligen lider av en narcissistisk störning
  Men det skiter du väl i fullständigt som inte kan försörja dig själv!
  Skottet som träffade din bror i huvudet kunde det möjligen varit ämnat för ditt huvud!?

  Jag har inte skrivit några inlägg om dig innan du körde igång. Du har gång på gång påstått det men det stämmer inte så jag vet inte vad du fått det ifrån. Det enda inlägg om dig jag tagit bort är ”Varsågod….”, så har jag nånsin skrivit nåt annat så ska det ligga i bloggen och jag kan inte se något sånt. Men visa mig gärna var det finns så ska jag kolla.

  Nej jag har verkligen inte parat ihop dig med Lennart Gagerman, jag är väl medveten att du brukar ifrågasätta honom (vilket fö hedrar dig). Däremot så kom era kommentarer samtidigt därav att hans kommentarer blev uppvisade i detta inlägg också.

  Menar du att du inte skrivit kommentarerna som är i ditt namn i detta inlägg http://cattasbubbla.se/2015/05/17/reseplaneraren/ för det är dom kommentarer jag nämner i detta inlägg.

  Jag har inget intresse att diskutera utan jag bad  dig avlägsna dina förtalsinlägg om mig.

  Ja men då måste du ju visa vilka förtalsinlägg du pratar om, jag kan inte se att jag har några såna.

  Du ville förstöra min inkomst och mitt liv

  Men varför skulle jag vilja det? Om du syftar på varsågod-inlägget så var det för att jag ville få dig att fatta att du inte kan hålla på att skriva lögner och skit om mig och min familj år efter år utan att det får konsekvenser till slut.  Hade jag velat förstöra din inkomst hade jag gjort som du gjorde med min sambo, skrivit ditt företagsnamn i rubriken och upprepat det 20 gånger i texten. Men det gjorde jag inte, jag försökte bara få dig att vakna till och låta dig se hur ditt hat såg ut i samlad form .

  Och vad har min sambo med det att göra ens?  Vore det rimligt om jag hängde ut dina syskons arbetsplatser tex för att du skulle lära dig en konsekvens? Jo det fanns väldigt goda skäl för mig att skriva det inlägget. Det fanns nämligen otaliga inlägg och kommentarer från dig där jag framställdes som kriminell, jag var med i en pedofilsekt och gudarna vet allt. Detta pågick i ett par år innan jag till slut skrev inlägget för då fick jag nog och jag var tvungen att visa hur du höll på med folk.

  ”….för jag försökte vädja till en annan företagare som kanske skulle förstå det hela bättre, ty företagare brukar inte smutskasta andra företagare.

  Seriöst, tror du min sambo ens läser din blogg? Han läser inte bloggar, han har ingen aning om vem du är ens.

  Jag har inga texter här om dig där jag ljuger om dig eller förtalar dig så jag vet inte vad det är du anser jag ska ta bort ens.

  Ps. Min bror blev för övrigt inte skjuten, han fick sitt huvud sönderhackat av en yxa. Och det var inte för han var dum i huvudet, utan för att förövaren var allvarligt psykiskt störd.

 44. Catta skriver:

  Nej du har inte bett mig men du hade lagt in länken som bloggadress. Som du såg skrev jag (inte bekräftelsefnask heller). Vilket alltså betyder att jag inte gillar att man kallar folk fnask, oavsett i vilken form man gör det.

 45. Catta skriver:

  Jag tycker stolle och stalker är ganska lindrigt ändå om man jämför med nazistjämställdistfnask och sånt du har kallat mig faktiskt. Och jag tror att du förlorar på att dra in min bror och ifrågasätta om han blev ”skjuten” för att han var dum i huvudet eller om ”skottet” var ämnat för mitt huvud.
  Jag vet ärligt talat inte varför du inte kan se verkligheten, se hur du beter dig mot folk på nätet. Det är inte normalt att hålla på som du gör, och jag hoppas du har någon som kan tala om det för dig. Du bygger upp de mest otroliga scenarier som du baserar på ibland rena fantasier. Du ser de mest otroliga konspirationer mot dig. Förstå att det är INGEN som är intresserad av varken ditt företag eller ditt liv!

  Men du har ingen rätt att göra som du gör mot folk, nu senast är det Josefine Utas som står i din skottlinje. En människa som jag aldrig någonsin sett vara otrevlig mot ens den mest odrägliga människa. Varför tar du dig rätten att trakassera människor på det här sättet ? Låt folk vara ifred bara så är det heller ingen som kommer bry sig i dig.

 46. whitelady7-Eva skriver:

  Charlotta Lena Andersson: När du stormar in här, gång på gång, och babblar en massa strunt, så är det lätt att uppfatta dig som en stolle på nätet. Inlägget du kommenterar är mer än ett år gammalt, och ändå måste du dra uppmärksmhet till det, så det blir aktuellt igen? Inte så värst smart. Ser du inte själv vad du skriver? Du gapar och ojjar dig över detta, och i nästa andetag påstår du att du ”nämnde” Cattas sambo….  Du skrev ett helt jävla inlägg om honom och hans företag, och inte var det så värst snällt det du skrev heller. Vad tycker du det liknar? Ta och kliv ned från dina höga hästar och inse att du har skapat den här sitiationen själv. Kan du inte inse att ditt beteende på nätet är precis det som gör att man uppfattar dig som totalt obalanserad?Din oförmåga att ta ansvar för vad du själv skriver är helt makalös, varför tror du att det är så många på nätet som tycker du beter dig illa? Kan det möjligen vara för att det är precis det du gör?

 47. Är det möjligen Cattan själv som skriver bakom ”White lady”?

  Varför kom du själv in i ett sådant gammalt inlägg, om du inte är Cattan?

  Jag gick in hit av den anledningen att någon med ett IP nr från Ånge/Västernorrland hade varit inne på min blogg ett tjugotal gånger och klickat på ett och samma inlägg, så jag kollade om eventuellt möjligheten fanns att Cathrine Falhlgren tagit bort sina lögner om mig, eftersom jag tagit bort en hel del av de försvar jag skrivit efter hennes pöbeldrev.

   

  Jag såg då att inlägget ovan var fullständigt lögnaktigt vilket jag har BEVIS kring. Har du bevis kring dina lögner?

  Och jag stormade inte in här på något sätt. Jag stormar inte runt på andra ställen heller, vilket är lögner!

  Vad en massa anonyma sprider runt om mig här inne och på andra ställen är bara rent lågt förtal och kommer högst sannolikt från samma grupp, troligen från ett fåtal personer dolda anonymt utan mod att visa sig.

  Jag kom inte in hit för att bråka utan för att kolla om möjligheten fanns att Cathrine hade på ett vuxet sätt intresse av ta bort sitt förtal, så skulle jag ta bort den text jag skrivit dementerande kring hennes inlägg. På samma gång upptäckte jag de uppenbart felaktiga smutskastande lögnerna kring kommenterar jag inte skrivit.

  Är du inte Cattan, så har jag svårt att förstå vad du har med mig och saken att göra överhuvudtaget.

  Nu ska ni får skvallra klart i fred.

   

   

   

 48. En sak till bara ”White Lady” nedan är lögner:

  ” När du stormar in här, gång på gång, och babblar en massa strunt, så är det lätt att uppfatta dig som en stolle på nätet.”

  Jag har aldrig stormat in här ”gång på gång”! Jag var inne på Cattans blogg 1 eller 2 gånger efter hennes andra grova förtalsinlägg om mig år 2015 vilket är en naturlig reaktion efter hennes elaka mobbardrev och grova förtalsinlägg oprovocerat upplagt!

  Har du svårt att förstå det?

  Jag har sparat inlägget om hennes sambo, så lägg ner dina lögner!

   

  Jag kan enkelt lägga upp inlägget på sambon igen, så ska ni få se att det inte var förtalsinlägg, utan en vädjan från någon med möjlig intelligens. Förvisso får alla andra höra om hans företagsnamn, precis som Cattan länkat till mitt företagsnamn ett flertal gånger och då kopplat till grovt förtal.

   

  Kalla någon för ”stolle”, Stalker” et cetera  smutskasta okända människor det är idioti! Det finns en massa som andra bevittnat som Cathrine skrivit om mig och andra. Är ni ute efter att jag ska belysa den skiten lite mer, så alla får se Cattan och kanske en del av övriga Jämställdister, som jag tagit bort för en tid sedan?

  Jag har inget mer att diskutera.

   

 49. whitelady7-Eva skriver:

  Charlotta Lena Andersson: Jisses människa! Att jag skulle vara Catta är bara för roligt 🙂 och jag kom in på det här inlägget tack vare att jag såg att du var igång igen, tror du att det inte syns? Mig veterligen har jag aldrig skrivit vare sig sanning eller lögn om dig, någonsin, så vad är det för BEVIS du efterfrågar? Om du skriver öppet på en öppen blogg så får du ju förstå att det finns de som reagerar. I övrigt har jag inget intresse av dig som person, tycker du är rätt oförskämd faktiskt.

 50. whitelady7-Eva skriver:

  Och din andra kommentar uppfattar jag som ett hot, och det är ingen bra ide av dig, Charlotta Lena Andersdon.

 51. Och jag uppfattar dig som ett stort skämt ”White Lady”.

 52. Catta skriver:

  Charlotta: Men snälla nån, WhiteLady bor på NZ, har haft en egen blogg och skrivit här i åratal…..

  Anledningen att hon hittar detta gamla inlägg är för att man ser vilka som kommenterat, klickar på kommentaren och kommer då till inlägget.

  Det var jag som gick in på din blogg förut ja, men nej jag gick inte in på ett och samma inlägg, jag gick in och sparade ner alla inlägg du skrivit om mig, och det var en hel del.

  Och vilka lögner är det du pratar om??? Tala om för mig vad som är lögn i detta inlägg är du snäll för jag kan verkligen inte se det.

  Det finns ingen ”grupp” som konspirerar mot dig, försök förstå det…..

  Förvisso får alla andra höra om hans företagsnamn, precis som Cattan länkat till mitt företagsnamn ett flertal gånger och då kopplat till grovt förtal.”

  Du har ingen verklighetsförankring, ser du inte det? Jag har inte länkat till ditt företag flera gånger, och om du ska påstå det så visa mig då var. Vänligen visa mig var förtalet du vill ha bort finns!!!! Om jag inte kan se det så kan jag ju inte heller ta bort det.

 53. Catta skriver:

  Och nu ska jag sova så jag sätter på kommentarsgranskning under natten av förklarliga skäl. Godnatt…..

 54. Helena skriver:

  Dömdes han till fängelse eller rättspsykiatrisk vård?

Kommentarer inaktiverade.