Det finns gränser man inte går över…

Alltså allvarligt, min bror har varit död nu i snart 13 år. 40 år gammal blev han ihjälslagen med en yxa 18 gånger i huvudet av sin barndomsvän. Han hade då fem barn mellan 4 månader och 21 år. För de allra flesta är det lätt att förstå tragedin, att förstå att det sätter djupa spår i en familj, att det är något som alltid finns med en på olika sätt. Att det är en sorg som aldrig kommer gå över.

När jag var liten var han min stora idol som jag ville gifta mig med (ja det var innan jag begrep att man inte gifter sig med syskon). Han var som storebror alltid där och skyddade mig om någon var dum. På min första klassfest så kom han och hämtade mig på sin moped, och jag var så stolt.  När jag kom i de trotsiga tonåren var det han som sa åt mig att skärpa mig. När jag rymde från ett fosterhem var det han som övertalade mig att åka tillbaka. Han var som en storebror ska vara helt enkelt. Dit hör förstås också att han lurade av mig veckopengen ibland och skrämde mig med skalbaggar.
Men han hade ett gott hjärta och ställde alltid upp på alla. Han älskade barn och djur, och de älskade honom. Han räddade vid ett tillfälle också livet på sin blivande mördare (vilket var synd med facit i hand).

Jag har bra minnen av honom. Jag har inga problem att prata om mordet med folk som undrar, jag ältar det inte dagarna i ända numer. Men det finns med mig, vissa dagar känner jag sorg att det blev som det blev, andra dagar känner jag en ilska över detsamma. Men för det mesta så tänker jag på glada minnen och känner att jag vill försöka minnas de år han levde snarare än fokusera på den dag han dog.

Så anledningen till detta utlägg då. Jag har ju mina haters, efter ett antal års bloggande så finns det de som avskyr mig innerligt. Det får dom gärna göra, jag kunde inte bry mig mindre. Det är lögner varvade med alla möjliga epitet, hot, hat osv. Men jag är rätt hårdhudad så det biter inte på mig.

Men är det något som fortfarande stör mig så in i helvete så är det att de ALLTID ska dra in min bror i sitt hat. Jag fattar ju varför, de vet att de inte kommer åt mig genom att skriva att jag är en kriminell subba, en knarkare, en hora, en fitta. De vet att jag skräms föga av hot. Så då drar de in min bror och mordet för att på något sätt försöka få mig att brinna av eller bli känslomässigt knäckt/upprörd.

Nej jag blir inte knäckt, jag blir inte förtvivlad, det får mig inte att tystna. Däremot blir jag innerligt förbannad. Han har varit död i 13 år, han var aldrig på nätet, han har ingen relation till de här människorna, framför allt har varken han eller hans barn gjort dom något. Således ska de bara ge fan i att dra in honom i sin skit. De ska inte använda hans tragiska död för att komma åt mig helt enkelt. Här är en liten del av de texter jag fått om honom genom åren

lättad

Likadan som dig

bror som heter tomas

sjukpensionär

fysiskt sjuk

Ps. Jag är inte sjukpensionär och han blev inte mördad i en “knarkarkvart”, och jag ser det verkligen inte som en merit….

Missfoster

Menlöse

knarkare

Också i natt fick Charlotta Lena Andersson ett frispel igen och som vanligt ska hon dra in min bror.

Skottet

Dåligt samvete

Alltså denna fixering att alltid dra in min bror? Detta har alltså pågått i flera år, människor som avskyr mig men som uppenbarligen inte klarar av att argumentera för sin sak utan försöker “knäcka” mig med att tjata om honom. Jag blir inte knäckt, men jag blir innerligt förbannad. Jag tycker det är sinnessjukt och det är en gräns man inte går över om man är normalt funtad. Och jag är innerligt trött på dessa jävla trubbskallar och deras frispel. Ge er på mig om ni har lust, men ge fan i att tjata om min bror era sinnesslöa imbeciller!

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

37 kommentarer till Det finns gränser man inte går över…

 1. Anonym skriver:

  Man är ju part i målet, men jag har ändå svårt att se att någonting man själv

  har åstadkommit går utanför ramarna för vad som kan anses vara tillbörligt.

  Alltså : inga tvärsäkra påståenden utan spekulationer, möjligen insinuanta.

  Och var det inte bloggerskan själv som började attackera undertecknad …

 2. Jesper Värn skriver:

  Vad i helvete är det här för jävla människor?! (Ursäkta de hårda orden, men det här är verkligen uselt!)

  Vad är det för människor som agerar såhär? Hur kan man ens – om man är någorlunda empatisk och fungerande i övrigt – ens få tanken till sådana här påhopp?! Det är helt ofattbart. Vem författar de här kommentarerna/mailen/meddelandena – Hannibal Lecter?!

  Jag blir förtvivlad. Jag tappar tron på människor. Jag avskyr det här.

  Jag har ägnat något mer än hälften av livet att försvara yttrandefrihet och andra demokratiska värden – för både Svenska medborgare och andra – med vapen i hand när det har behövts. Och nu undrar man ibland varför. Och för det hatar jag de här uttalandena.

  Folk borde fan inte få ha ett tangentbord, om man inte kan bete sig som folk.

  Kram, Catta. Sköt om dig. Ta hand om dig. Och låt inte de här syltryggade snöppeljönsarna få ta över ditt medvetande. De är inte värda din tid, din sorg, eller ens någon form av ditt engagemang. Fortsätt i stället att generöst dela med dig av dig själv och din syn på världen.

  Fred och kärlek.

  /Han – den bistre löjtnanten.

 3. Catta skriver:

  Anonym: Varför skriver du inte i ditt eget namn Lennart Gagerman? Och varför fortsätter du skriva här år efter år trots att jag bett dig hålla dig borta från mig? Ja du har skrivit den översta kommentaren, och det är grisiga antydningar som enbart syftar till att försöka svartmåla en död person, och din antydan att jag skulle känna mig lättad att min egen bror blivit mördad är sinnessjuk.

  Vår relation och hans liv vet du föga om så det ska du bara vara tyst om. Och nej jag ”attackerade” inte dig, jag bemötte en artikel i Expressen om att en anställd på FRA trakasserat en kvinna i flera år, och det var du. Begår du brott som hamnar i media får du nog vara beredd på att det blir omskrivet, helst när du jobbade på ett ställe som FRA. Men vad fan har min bror med det att göra? Det är väl inte han som ”attackerat” dig?

 4. Catta skriver:

  Jesper: Ja du jag begriper inte själv, normalt får man lära sig sedan barnsben att vissa gränser går man inte över, men uppenbarligen finns ett antal personer som aldrig fick lära sig det. Och det där som så ofta sägs att det är ”unga arga SD-män” som sysslar med sånt här är bara bullshit. Ingen av de som skrivit den här typen av skit till mig hör till den kategorin, utan snarare bittra medelålders kvinnor.

  Ja yttrandefriheten har jag alltid försvarat också oavsett om jag verkligen inte gillat allt som skrivits av folk. Men vissa har helt enkelt inte förmåga att uppföra sig civiliserat, det har brustit nånstans i tankeverksamheten.

  Tack snälla för omtanken! Nej mig är det nog omöjligt att få tyst på, därav dessa människors frustration kan jag tro. Men ju mer sån här skit som skrivs desto mer benägen blir jag att fortsätta, skulle aldrig ge dom det nöjet att få se mig lägga ner bloggen pga hat och hot helt enkelt.

 5. Anonym skriver:

  Och, som sagt var, kära Catta, mitt bestämda minne är att du hoppade på mig först.

  Betänk då att undertecknad är såväl brottsoffer som offer för rättssystemet och

  offer för både gamla och nya media. En person som kommer undan med att

  anstifta en grov misshandel lyckas av polisen få sitt offer uppspårat och sedan

  dömt för brott denne inte begått. Rättssystemet som ren satir och EXPRESSEN

  i allians med LIZA MARKLUND. Men du kanske är nöjd med det …

 6. Catta skriver:

  Anonym/Lennart Gagerman: Jag släpper in din kommentar för att jag använt en av dina kommentarer i inlägget. Okej låt säga att jag ”hoppade på” dig då, och att du är ett stackars brottsoffer som är helt oskyldig till allt alla anklagar dig för.

  Svara på frågan vad min döde bror har med det att göra? Har han skrivit artikeln i Expressen? Har han misshandlat dig? Har han skrivit om dig i nån blogg? Har han dömt dig för något brott? Om inte, vad fan drar du då in honom i dina skriverier för? Varför vill du smutskasta honom?
  Jag kommer inte ta in nån fler kommentar från dig förrän du svarar på det…

 7. Jesper Värn skriver:

  Catta: Det här är inte min fajt eller så – men går det inte att moderera/ta bort kommentarer på bloggen? Folk som vid upprepade tillfällen inte sköter sig blir blockade och/eller får sina kommentarer borttagna?

  Du verkar ha några läsare/folk som kommenterar i diverse inlägg i bloggen som antingen A) har lite (väl) vida tolkningar av verkligheten eller B) glömt ta sin medicin på ett tag?

  Möjligen är det dags för ett ”det räcker nu” och att dra ett streck i sanden och sedan helt enkelt göra sig av med de här människorna ur bloggens kommentarsfält? Jag hade _aldrig_ orkat med dem.

 8. Catta skriver:

  Jesper: Jo Lennart som skriver här ovan har jag blockat sen flera år tillbaka, men han respekterar inte att jag inte vill ha honom här utan har skrivit tusentals kommentarer genom åren. Sen håller han på att tramsa med att alltid ge folk en stjärna på kommentarerna (han är över 50 år…)

  Man blockar ju IP-numret så det räcker ju att de skriver från en annan dator då bara så kommer kommentarerna in i alla fall. Samt att det innebär att även andra som kan sköta sig blir blockade iom att man blockar själva IP-numret, så skriver han från biblioteket så kommer alla som skriver därifrån att hamna i min spamkorg. Det går ju att göra så att man förhandsgranskar alla kommentarer men det är så tråkigt, för även om inte jag sitter vid datorn så ska ju folk kunna ha en diskussion här.

  O ja, det är en och annan stolle som hittat hit, jag tror jag är en stollemagnet! Alla mina tiotusentals kommentarer försvann i en krasch annars hade du kunnat läsa mycket galenskaper 🙂
  Om du visste hur många gånger jag sagt att det räcker nu. Jag har försökt nonchalera, inte alls bemöta, svara artigt på alla anklagelser, blivit förbannad. Vissa människor blir man inte av med annat än om man helt enkelt lägger ner bloggen. Och det kommer inte hända.

   

 9. Catta skriver:

  Lennart Gagerman: Du har ännu en gång skrivit om en massa människor och det vet du att jag inte tar in, men ditt svar på min fråga vad min bror har med detta att göra är alltså

  Det kanske var så här att jag, efter dina inledande påhopp, försökte förstå dina drivkrafter och din oförmåga att ta till dig fakta.

  Och vad har det med min bror att göra igen?

  
  
 10. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Det räcker i och för sig med en riktig psykopat på tusen invånare för att det skall finnas tiotusen psykopater i sverige. Så man får nog räkna med att man drar till sig ett par stycken, men man får väl trösta sig med att det relativt sett är ett väldigt litet fåtal.

  Hur som helst, det framgår ju klart och tydligt att det har blivit kortis på kretskortet med empatienheten när man kläcker ur sig sådana dumheter.

 11. Catta skriver:

  dolf: Ja det spelar ingen roll hur mycket jag hatade en människa så skulle jag aldrig kunna ”ge mig på” en död anhörig eller vara spydig kring att den mördats/drunknat/tagit självmord  eller vad det nu må vara. Det krävs ett rejält kraftigt stört psyke för det. Det är liksom en gräns alla funtade förstår att man inte går över om man vill ses som något normal

 12. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Egentligen spelar det ju ingen roll om människan är död eller lever om den inte är relevant i sammanhanget. Oavsett är det ju helt irrationellt att dra in människor som inte har med saken att göra.

 13. Catta skriver:

  dolf: Absolut, men om någon är död så kan den dels inte försvara sig sen kan det ju vara oerhört känsligt för många beroende på vad som hänt och när i tiden. Jag har ju sett idioter som attackerat folk som precis mist sina barn.

 14. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Jag menade bara att den grundläggande idiotin är helt enkelt att man drar in någon/något som inte har minsta relevans för vad det nu är för personlig konflikt man har. Sen blir det ju en helt annan emotionell dimension på det när man trampar in bland alla själsliga sår, sorger och minnen. Dessutom är det ett så klart brott mot alla normala konventioner för hur man beter sig socialt så man framstår som obalanserad när man gör så, vilket ger ett extra obehag.

 15. Waki skriver:

  Snacka om näthat!

  Diverse mörkermänniskor och barnungar tävlar anonymt om att komma med den ena provocerande/osmakliga kommentaren värre än den andra ute på nätet i jakten på att vara den som stampar ner någon allra bäst…här görs det öppet av en vuxen människa.

  Man skäms ju å hennes vägnar att bete sig så, och ja Gagerman ligger inte långt efter bakom skämskudden.

  Sen är det ju också ganska talande att denna Lena inye ens får till det rätt, uppenbarligen har hon inte själv läst vad du gått ut med gällande mordet av din bror.

 16. Catta skriver:

  dolf: Ja så är det ju, när man ska dra in barn, föräldrar, syskon, partners osv. Vad är problemet att hålla sig till saken och den det berör?

  Waki: Nej med tanke på hennes totala fixering vid mig och mordet på min bror så är det ju märkligt att hon inte åtminstone orkar läsa artikeln hon pratar om. Eller så har hon extremt dålig läsförståelse vilket jag iofs sett tecken på förut.

 17. eilert skriver:

  ”You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.”
  Winston Churchill

 18. whitelady7-Eva skriver:

  Vidriga typer det där, det har vi ju redan konstaterat för länge sen. Och sen undrar de varför andra undrar vad som är fel i huvudet på dem???? Men kanske är de helt friska, och då är det om möjligt ännu vidrigare det de håller på med. Tröttsamma djävla gnällspikar!

 19. Jesper Värn skriver:

  Ja, vad säger man? Tack och lov har jag aldrig behövt uppleva sådant här näthat. Det värsta som hänt var väl när ett (ryskt, avlönat) nättroll höll på och tjafsade i kommentarsfältet på min blogg (på väldigt knackig svenska). Jag antar att det är lättare, när man bara skriver om något som engagerar ett fåtal. Jag skulle ALDRIG orka med det du utsätts för, någon längre tid.

  Ta hand om dig.

 20. ewa s skriver:

  Det finns en tråd på flashback som diskuterar den här mannen på fra och hans brott. Du kanske känner till den? Jag hoppas inte att du blir rädd av att ha dessa galningar efter dig. Själv skulle jag vara livrädd av att ha dessa efter mig och inte veta hur långt de ska gå. Man får väl hoppas att polisen snart plockar in dem.

 21. Svart-Malin skriver:

  Kärringen CLA har ju hållit sig och spelat normal i två månader, och där någonstans går väl gränsen för vad hon klarar. Begriper bara inte varför hon skriver nytt varje gång, hon hade kunnat lägga in samma inlägg i repris eftersom alla ändå är skrivna som med karbonpapper.

  Lite smålustigt är det att hon nämner Lemoine som jämställdist med tanke på hennes feministiska blogg. Och Wicksell som närmast är att se som extrem- och radikalfeminist. Jaja, det verkar vara en snabbt nedåtgående spiral där.

  Lite hemskt var det att läsa citaten och direkt kunna peka ut flera stycken som skyldiga till alstren. De är på många sätt typiska för skribenterna. Hu!

 22. Catta skriver:

  eilert: Jag gillar det där ordpråket faktiskt, för det är väldigt sant.

  WL: Ja jag kan inte begripa vad grejen är. Finns det verkligen inget annat att göra i livet? Det är ju det som är det märkliga. Gång på gång samma grej. Det skrivs lögner och vidrigheter, jag visar vad som skrivs. JAG är näthataren. Även om jag inte skrivit ett ord på 2 år så är det JAG som är hataren. Märklig inställning

  Jesper: Det beror nog på som du säger på att du har ett ganska smalt intresseområde där folk kanske inte har lika delade åsikter på samma sätt. Jag har ju skrivit om typ alla ämnen som finns och många ämnen som kan vara känsliga att diskutera eller uppröra. Men de allra flesta har uppfört sig här ändå faktiskt, sen är det ju vissa som varit extremt ihärdiga år ut och år in och tagit alla chanser att hata. Men jag är född med en tjurskalle och skulle aldrig ge mig för sånt här. Tack snälla 🙂

  ewa S: Jo den känner jag till. Lennart är väldigt enerverande men jag inser att han aldrig kommer sluta skriva här. Jag får väl vara ”glad” att han åtminstone är lite trevligare i sina texter nu. Rädd är jag inte för fem öre, det behövs lite mer än en stor käft för att skrämma mig.

  SM: Det kan ha varit midsommarinlägget som fick det att rinna över, jag har ju visat det förut att när jag skriver att jag har det bra/gjort något jag tycker är väldigt kul så är det som att det brinner, och då kommer nån skit. Slår sällan fel. Jo det är samma rabbel och för en utomstående som inte känner till vilka ideér hon har så måste det bli helt obegriplig läsning. Känner ju inte till dom där så bra men jag hade också för mig att Wicksell var radikalfeminist? Har svårt att se då att hon skulle vara lierad i nån konspiration med en massa jämställdister 🙂 Haha ja alla har sin stil, spelar ingen roll vad de kallar sig så känner man igen dom direkt 🙂

   

 23. Lennart Gagerman skriver:

  Och om vi nu skall vara en smula seriösa, kära Katta, så var det alltså så att DU

  upptäckte att en person du ogillar skrivit något negativt om dig. Och svaret på

  detta är alltså ett hårt och oförsonligt inlägg på din blogg där du citerar vad

  undertecknad en gång i tiden skrivit ! Man undrar ju en smula över hur man

  själv kunde bli aktuell i det här sammanhanget. Vore det inte bättre om du

  utkämpade dina strider utan att använda undertecknad som tillhygge ?

 24. Waki skriver:

  Lennart: Om du med din senaste kommentar menar att du faktiskt ångrat det du skrev då för länge sedan måste jag ge dig en applåd!

 25. ewa s skriver:

  En ursäkt vore kanske på sin plats tycker du inte det lennart. Tycker du inte det.

 26. Catta skriver:

  Som sagt Lennart, eftersom jag tagit med en av dina kommentarer här så ska du få svara.  Men du har alltså fortfarande inte förstått vad detta inlägg handlar om? Ska försöka göra det så tydligt jag kan för dig.

  • JA det är en person jag ogillar, endast för att hon hållit på med dessa frispel i flera år. I övrigt kunde jag inte bry mig mindre om den där människan faktiskt.
  • Nej det är inte ett ”hårt och oförsonligt” inlägg. Det är ett inlägg med fakta och citat. Ser det hårt ut så är det inte jag som varit hård, utan de som skrivit dessa kommentarer
  • Anledningen att du blev aktuell är för att visa att detta med att ge sig på min (helt oskyldige) bror är något som pågått i flera år. Men notera att jag var vänlig nog att inte nämna ditt namn.
  • Är du en del i det som pågått så får du förstås vara med.

  Nu: Jag har i flera år talat om för dig att jag inte vill ha dina kommentarer, ändå har du skrivit tusentals. Kan du inte bara respektera att jag inte vill ha med dig att göra?

  Du har andra bloggare som tycker det är ok att du skriver hos dom så håll dig där då.  Jag kommer förr eller senare bli tvungen att stämma dig annars för det är ganska tröttsamt. Och för att kunna stämma dig så måste det vara tydligt att jag gjort klart för dig att jag inte vill att du kontaktar mig. Så:

  Härmed ber jag dig sluta skriva till mig Lennart Gagerman. Jag vill inte ha några kommentarer från dig. Ok?

 27. Helena skriver:

  Vad ska man säga? Man blir ju nästan mållös alltså.

  Det är otäckt hur dessa självhatande (kan de vara annat?! De måste ju leva med sig själva dag ut o dag in) och näthatande individer korsar de sista gränserna och sen inte ens har vett att skämmas.. Och jag fattar inte heller att man inte F Ö R S T Å R att man lämnar virtuella spår och därmed får framstå son en jävla idiot!! (Aschberg… visst är Du på väg snart?!)

   

  Hejja Dig Catta.. Fortsätt att väcka folks uselhet bara genom att fortsätta vara så förträfflig och BRA som Du är.. Kramar från Ume

 28. Linus skriver:

  Det jag inte förstår är varför dessa idioter gömmer sig bakom annonyma namn, fall de nu är så jäkla kaxiga.

  om man har något kränkande att skriva SKIT I ATT SKRIVA. Förlåt men har bara så jäkla svårt att förstå..

  om man nu måste skriva sina retarderade och tröga hot/kränkingar, gör det med namn då, göm er inte bakom en dator skärm, väx upp för fan. Och detta kommer från en 18 årig. Det är så jävla typiskt att det finns VUXNA som sitter bakom sin dator skärm och tycker de är tuffa och antagligen ”coola”… Blir bara så förbannad.

  Hoppas du aldrig låter dessa hjärn döda idioter komma fram till dig, de har inget bättre för dig, och detta är det ända sättet för de att få uppmärksamhet.

  Ha en bra dag 🙂

 29. JustMe skriver:

  Vilka fullkomligt vidriga kommentarer! Och LG:s ”det var du som började!”-kommentarer tyder på stor omogenhet i min bok. Sandlåda.

  Virtuell kram från mig Catta! 🙂

 30. Catta skriver:

  Helena: Ja det är väl egentligen det man blir mest brydd på, de ser inte själva att de går över gränser en normal människa inte går över. Herregud jag skulle kunna skriva spaltmeter om deras döda anhöriga, men det spelar ingen roll hur folk beter sig, den gränsen skulle jag inte gå över. Tack snälla du 🙂

  Linus: Ingen av dom (förutom en) är hemlig, det är jag som valt att inte ta med deras namn bara för att de övre är äldre kommentarer och jag känner att man  inte behöva straffas offentligt för sina synder i en evighet om man lugnat ner sig. Men jag ville ta med dom för att visa att detta är ett grepp som använts i flera år. Men jag blir glad att läsa hur klok du är, annars beskrivs ju näthatare oftast som ”arga unga män”, men det vet vi ju inte är sant. Medelålders tanter och farbröder kan vara lika jävliga dom.

  Nej sån här dynga når mig inte på det sätt dom tror, tvärtom så får det mig bara än mer övertygad om att jag rör om i något som behöver röras om i.  Tack snälla du och det är alltid kul att höra unga kloka röster! Ha en bra dag du också 🙂

  JustMe; LG tänker inte riktigt som oss andra tror jag, han har svårt att se andra än sig själv och jag tror han har en viss oförmåga till normala empatiska känslor. Men jag tror det är något han inte riktigt kan rå för. Men irriterande absolut. Tack snälla! 🙂

 31. Catta skriver:

  Och till dig Lennart, självklart kan jag ta bort det jag skrivit om att du är en stalker. Det är ett billigt pris för att du ska sluta skriva här. Så kan du lova att du slutar skriva här efter det så gör jag det absolut.

   

 32. Suss skriver:

  Beklagar Catta. Man blir ledsen. På riktigt.

  Kram

 33. Catta skriver:

  Suss: Tack snälla du, jag blir mest förbannad. Är så jävla trött på grisbeteenden nu efter år av bloggande. Men det är bara att inse, det finns sjuka individer i samhället och man kan väl inte förvänta sig att de ska hålla sig ifrån just bloggar.

 34. Bb skriver:

  Lennart

  Är det okej att jag berättar vilka bloggar som du har?

  Ber dig att svara ja eller nej

 35. Catta skriver:

  Bb: Ingen idé att du frågar honom om nåt i denna blogg då jag inte tar in hans kommentarer annat än kring det han vill svara på ang det han själv skrivit i inlägget. Jag tror han skulle bli ypperligt glad om vi la in länkar dit här, men jag tänker inte vara delaktig i att sprida dom

 36. Patrik Nyberg skriver:

  Dina fans väntar på en uppdatering. Förresten har du sett på creeper att polismyndigheten och andra delar av rättsväsendet har varit inne mycket och läst på bubblan om MA stalkerkompis?  Aftonbladet hade varit inne och läst allt på en av hans bloggar såg jag så det verkar som om det kommer bli en stor bevakning av tryckfrihetsmålet.

 37. Catta skriver:

  Jo jag skulle tro det, hela sverige håller andan medan de väntar att jag ska skriva nåt i min utdöende bubbla 😀 Jag har så mycket annat fyr för mig IRL så bubblan och nätet rent allmänt är lågprioriterat nu.

  Ser det nu, att regeringskansliet varit inne och läst flera ggr kanske har med målet att göra, alltså att de kollar upp inblandade lite extra för att se vad det är för filurer. RPS och AB däremot vete fan, det känns som att det är mer specifikt honom de kollar snarare än målet, alltså att det har med nåt annat att göra. Men tiden lär utvisa.

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.