Cathrine Fahlgren – Bitter och avundsjuk

Intresset för min ringa person är nästan överväldigande ibland. Jag känner mig nästan som en superstar med all denna uppmärksamhet jag får. I mitt inre ser jag hur det i framtiden kommer hänga stora neonskyltar med “ Cathrine Fahlgren” blinkande i rosa.

Jag förstår dock att det är jättejobbigt för mina fans när jag håller på att flytta så himla mycket. Det kan ju vara ganska tufft att driva en välbesökt blogg som ska uppdateras, att då behöva gå tillbaka i en massa gamla blogginlägg och uppdatera var jag bor gång på gång bara för att jag aldrig kan bo länge nog på samma ställe måste förstås vara frustrerande. Jag är ledsen för det! Jag ser ju vilket jobb som läggs ner på detta.

flytt 3

flyttat 2

För att inte tala om hur varm man känner sig ända in i hjärteroten över att de till och med bekymrar sig över min operation! Jag förstår ju att allmänintresset kring hur min livmoder mår måste vara ganska stort. Det är det som är fördelen med att ha fans som är journalister, för journalister är ju bra på att bedöma vad som har allmänintresse och inte.

flytt 4

Och det här med kartläggning och research är de ju ofta ena riktigare hejare på. Förra gången jag flyttade tog det bara sex dagar innan ett av mina journalistfans på sin blogg länkat till den nya adressen och till och med till en bild på mitt hus. Detta alltså trots att jag inte skrivit ett ord om att jag skulle flytta. Fatta vilken koll de har! Känns skönt också att de har koll på hur många hus jag har, rätt vad det är glömmer jag att jag har ett hus nånstans och då kan jag bara fråga.

flytt 1

Det känns också fint när de bryr sig så pass i min familj tycker jag. Det känns nästan som att vi är en stor lycklig familj allihopa.

22

23

25

Och visst är det skamligt att jag tvingades flytta från Lycksele på grund av att jag skämdes så oerhört mycket över att jag kritiserade den här journalisten i två inlägg 2011. Jag var ju livrädd att folk i Lycksele skulle upptäcka det! Så därför flyttade jag. Hur kunde jag ha mage att kritisera HENNE? Jag fattar det fortfarande inte. Och att jag dessutom år efter år låter dessa inlägg ligga kvar är ju än mer skamligt, att förfölja och förtala en människa på det viset. Jag måste verkligen skaffa mig lite hyfs.

Men jag har mer problem än så 🙁 När jag tänker efter så är det väldigt dumt av mig att förfölja henne på detta vis med de där inläggen bara för att jag är avundsjuk för att hon har en levande bror som heter Tomas. Det är ju liksom inte hennes fel. Jag MÅSTE sluta vara så avundsjuk på det. Lovar att jag ska söka för det!

Tomas

Det är en synd att vara så avundsjuk som jag är. Jag ska erkänna att det finns mer hos henne jag är avundsjuk på. Hennes förmåga att våga ge sig på starka människor, som till exempel de vars barn dagarna innan tagit livet av sig. Det krävs mod för att sparka uppåt!

1

2

Inte nog med att de har sina fansidor om mig (jättemånga) på nätet, de kostar till och med på sig att skicka vykort hem till mig.

11741740_10206147169870777_1475020388_n

Ja jag är faktiskt lite bitter över mitt liv. Som hon skrivit förut så har jag ju inte lyckats så bra med mitt uppdrag här i livet. Det är nog för att jag inte riktigt förstått vad som är mitt uppdrag. Så jo, jag går här med böjd nacke, hasande fram på golvet och är bitter, bitter, bitter. Varför kunde inte jag få samma klokskap och insikt om livet som henne? Varför kunde jag inte bli lika god och medmänsklig? Jag är en usel människa som inte lyckats med annat i livet än att förfölja äldre damer och flytta runt i sverige i skam över de två inläggen jag skrev 2011. Vem skulle inte bli bitter över att ha misslyckats så katastrofalt med sitt liv? Ps tacksam att hon skriver när jag fyller år, med tanke på att hon uppdaterat alla var jag bor så kanske jag får jättemycket presenter!

Fösrta

Så härmed lovar jag att jag ska söka hjälp för min avundsjuka. Jag ska sluta flytta runt. Jag ska informera i tid när jag flyttar så man slipper lägga så mycket tid på att kolla varje dag om jag flyttat eller inte. Jag ska arbeta hårt för att sluta vara så bitter. Tack för att ni fått mig att förstå vilket allmänintresse min livmoders status har. Och att man inte alls behöver vara så försiktig med folks känslor. Att en förlust av ett barn inte är ett skäl att föräldrarna ska slippa höra ett sanningens ord.

Med bästa hälsningar Cathrine Fahlgren i Ånge, Lycksele, Boden (skriver alla platser så dom förstår att det är samma person som bara flyttat runt)

Ps Tack snälla också för att du talar om hur jag stavar mitt namn. Här har jag gått i 40 år och stavat Catrin!! Inte ens stava kan jag 🙁

AHR Stavning

Det här inlägget postades i Stollar på nätet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

41 kommentarer till Cathrine Fahlgren – Bitter och avundsjuk

 1. whitelady7-Eva skriver:

  Ja, kära nån, vad ska man säga…. Inte nog med att du äger hela internet, google, facebook, twitter och hela kviddevitten, du äger nog snart alla husen också. Och så går du runt och är bitter som fan… Tänk att jag får nästan iden att det möjligen skulle kunna vara *författaren* till de tirader du lägger ut, som har nån slags hickup somewhere…Men så kan det väl inte vara 🙄 Jag menar, det är ju fullt normalt att hålla på som hon gör. Eller inte….

  Ursäkta franskan, men den där kärringen har något allvarligt fel i sin verklighetsuppfattning. Och att skicka kort hem till dig…. Anmäl henne för stalkning, för jag tror det snurrat till totalt där, och hon fattar nog inte mindre bokstäver än så, i sitt självömkande tillstånd.

  Jag tycker det är rätt fantastiskt med dina stalkers, de har verkligen uthållighet av sällan skådat slag. Och ingen som helst förmåga att se hur de själva beter sig. Jag är också rätt nyfiken på hur t ex den här damen funderar runt hur de där inläggen, hur de kom till. Tror hon att du satt på kammaren, och helt plötsligt kom på att nu ska jag hitta på något att skriva om…. och så valde du ut just henne och hittade på lite, och plitade ihop de här inläggen? Makalöst…

 2. Catta skriver:

  WL: JA och ändå har hon missat ett hus som jag äger 🙂

  Ja att någon (som dessutom är journalist) kan bli så extremt kränkt över att få kritik för sin text att man väljer att förfölja en människa i flera år och KRÄVA att kritiken tas bort är liksom bara för mycket. Det tycks vara en känslig grej det där, det är ju inte första journalisten som fått frispel efter att jag kritiserat en artikel 😀

  Man kan väl säga att det bevisen säger och det hon säger inte på något sätt är överensstämmande. Så det är ju inte så att det är några svårigheter för mig att visa att det hon skriver är bara vanföreställningar och föga överensstämmande med något verkligt förlopp.

  Ja men eller hur! Att bloggare får stalkers är ju vanligt, men mina är extremt ihärdiga, år efter år håller dom på. Jag vet inte riktigt vad det beror på?

   

 3. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: Kanske har de nån slags mall ligger i sina datorer, som sen skickar ut nåt i cyberrymden med jämna mellanrum? Eller så är det kärlek helt enkelt 🙂

 4. Svart-Malin skriver:

  Damen ligger bra till för titeln Elakast På Internet. Gudarna ska veta att där finns konkurrens om titeln men som sagt…

  Alla kan göra fel, men det är inte att göra fel att bete sig som en samvetslös och illasinnad mara år efter år. Det som stör mig allra mest är att hon alltid ska ge sig på de som inte kan försvara sig: döda eller döende och deras anhöriga. Sånt gör bara ynkliga fegisar.
  Jag hoppas verkligen någon smäller till med en anmälan en dag.

  Jag kan rekommendera en tråd på flashback där hennes beteende beskrivs tämligen pricksäkert. Det är många som blivit förvånade över hur de blivit bemötta när de försökt konversera tanten.

  https://www.flashback.org/t1620831

 5. T skriver:

  Ja fy tusan och du är långt ifrån ensam om det. Det här landet är knäppgökarnas paradis på jorden och oftast är det kvinnor som är elaka åt andra kvinnor. Jag bloggar inte själv men har några bekanta som gör. De flesta som bor i Sverige gör det under pseudonymer och lägger ut villospår för att få vara ifred. Själv har jag haft skyddat telefonnummer i över 20 år och har bytt nummer flera gånger för jag har för länge sedan fått nog av nattliga samtal från fylltrattar och annat.

 6. Catta skriver:

  WL: Kärlek och beundran tror jag stenhårt på 🙂

  SM: Ja endera elakast eller mest förvirrad, svårt att säga om hon ens inser att allt är en projicering.

  Jag har aldrig nånsin kontaktat henne privat, aldrig skrivit om hennes anhöriga, aldrig lagt ut adresser eller bilder på varken henne eller hennes hus osv osv . Jag skrev två kritiska inlägg mot hennes texter 2011, sen är det hon som fortsatt år efter år.

  Jo det där hånandet mot sörjande människor och slafsandet i andras tragedier var det som störde mig extremt också. Men nu när hon för ett antal mån sedan själv miste en närstående, då använder hon det för att visa hur ond jag är. ”Inte ens att jag förlorat min sambo kan få Cathrine Fahlgren att sluta förfölja mig. Hon kommer förfölja mig in i döden!”

  Öhh? Så att jag skrev 2011, det borde jag ta bort för att hennes sambo dör 2014, annars förföljer jag en sörjande människa?

  Det var för övrigt hon som tre dagar efter sin sambos bortgång själv valde att sätta sig och skriva (ännu) ett inlägg om mig. Det visar rätt tydligt hur fixerad hon är vid mig. Man kan tycka hon borde haft annat att tänka på då…

  T: Ja det blev mycket tydligt när allt fler gavs möjlighet att uttrycka sig på nätet hur många trasiga människor det finns i det här landet. Nätet är på gott och ont, men den med ömtålig hud bör inte ha en blogg kan man konstatera. Många som knäckts totalt.

 7. Catta: visste man inte bättre skulle man nästan kunna förledas att tro att du är en smula ironisk nu?

  Inte skulle väl du?! 🙂

 8. Catta skriver:

  Du buttre gamla militär: Nä men! Jag försökte ju vara så känslosam och ödmjuk jag bara kunde i denna text för att visa min oerhörda tacksamhet för mina fans! Och samtidigt vara tydlig med min extrema skamkänsla över att jag är en sån usel människa. Så nej, jag skulle ALDRIG ironisera över ett så känslosamt ämne…..

 9. Monica skriver:

  Hej Catta,

  Utan att på något sätt vilja gräva upp gamla stridsyxor så vill jag be dig radera eller stänga de inlägg om AHR som du nämner om i inlägget. Det får finnas gränser för gamla oförrätter och att hänga ut henne som du gör nu ger ingen bra smak i munnen. Hon har det inte så lätt, det behöver man inte vara någon Einstein för att se.

  Jag vill också berätta för dig varför du dagligen och stundligen förknippas med det hemska mordet på din bror. Det beror kort och gott på att du själv har skrivit så mycket om det. När du först tog kontakt med mig 2008 eller 2009 så presenterade du dig med att berätta den historien. För mig blev du därför – bland alla som kallade sig Catta och det var ett gäng – den Catta vars bror blev mördad. Det är därför inte så konstigt att folk på nätet förknippar dig med det. Det är faktiskt fritt val. Ligg lågt med mordet och profilera dig på annat sätt så tonar det bort i folks medvetande.

  Jag vill också berätta hur det känns när du anfaller – för det gör du ju ibland. Det är vi rätt många som fått känna på. Även jag vädjade till dig att sluta – mest för att en annan person var självmordsbenägen och tog väldigt illa vid sig. Du bemötte det med total iskyla. Barmhärtighet fanns helt enkelt inte på kartan. Så vi fick ett rent helvete av dig och ditt följe – att lägga till det andra helvete vi redan genomled.

  Jag har senare sett dig göra ungefär samma sak mot exempelvis Annelie Babitz. När du är på krigsstigen så finns ingen misskund. Uppbackad av dina anonyma kompisar väjer du inte för någonting.  Och fan ta den som är fräck nog att kritisera dig. Käre tid.

  Jag vet inte varför du ger dig på AHR just nu. Jo, jag ser det nu. Hon har haft fräckheten att skriva ett brev till dig. Då ska hon hängas ut alltså.

  Är det verkligen nödvändigt, Catta?

  Är det verkligen nödvändigt att – likt en stalker – samla på sig gamla oförrätter för att kunna göra henne till allmänt åtlöje inför ditt gäng?

  Som du gjort med så många andra. Är det verkligen nödvändigt?

  Du är ju duktig. Du är ju snygg. Du skriver bra och har en stor (gissar jag) läsekrets.

  Du har familj, hus och hundar. Du har till och med en och annan krukväxt.

  Du behöver inte ägna dig åt detta. Det är du för bra för!

  Så jag ber dig igen: Radera det du skrivit om AHR.

   

 10. T skriver:

  Det är till fördel om man låter texten vila ett tag innan man lägger ut den. Mät 2 gånger innan du sågar av brädan så att säga. Trasiga människor, du är alltför diplomatisk 🙂

 11. Monica skriver:

  När du ändå är igång kan du radera allt du skrivit om mig också.

  Jag har sedan flera år tagit bort motsvarande om dig.

 12. whitelady7-Eva skriver:

  Se där ja, nu fick du ju ännu fler råd om hur du ska bli en bättre människa, Catta, det var väl fint och storsint… Jisses….

 13. Svart-Malin skriver:

  Att du inte har lärt dig än Catta?! Det vet du väl att offret är förövaren och förövaren alltid är offret. 😉
  Det har du ju fått veta så många gånger så nu får du allt pränta in det i skallen.

  Jag känner en person som kan typ sparka mig på smalbenet, för att nästa gång vi ses (gemensamma bekanta) säga: ”du minns när du sparkade mig på smalbenet för en månad sen?”, och sen upprepa det varannan gång vi ses.
  Jag vet inte riktigt varför jag kom att tänka på det just nu. Eller så gör jag det. 😉

  Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om detta men just nu känner jag att det är helt lönlöst. Jag får mest lust att slarvcitera något jag läste på twitter idag:
  – Samtiden gå och lägg dig! Jag tyar icke mer.

  Stå på dig Catta!

 14. Monica skriver:

  Du väljer att missförstå Whitelady.

  Min avsikt var – vilket jag också skriver – att berätta för Catta och er som utgör hennes beundrarskara hur det känns att bli drabbad av er. Det vet ni rimligtvis inte. Hade ni vetat det så hade ni förhoppningsvis inte agerat som ni gör.

  Jag har också förklarat varför Catta så ofta förknippas med mordet på hennes bror. Det är ingen annan än hon själv som har ställt till detta. För en tid sedan ställde hon frågan och nu svarade jag. Allt för att hjälpa till. Inget annat.

  Jag tycker också att det är dags att vi alla växer upp och lägger ner den barnsliga krigföringen här i bloggvärlden. Det kom vi överens om på Cattas initiativ redan 2012. Varför fortsätter det med ständigt nya offer? Vad är det för underlig drift som orsakar det?

  Jag är inte precis AHR:s favorit.

  Det hindrar inte att jag vädjar till Catta för hennes skull. Hon är en medmänniska. Hon behöver inte den här behandlingen. Och man behöver heller inte behandla henne illa för att hon själv kanske har skrivit något dumt tidigare. Jag förstår inte Catta på den punkten. För mig är det konstigt att samla på sig gamla citat för att kunna slänga dem i huvudet på folk vid lämpligt tillfälle.

  Catta är alldeles för bra för det här tjafset. Om ni triggar henne att fortsätta så gör ni henne en otjänst. Just nu avvaktar hon truppernas reaktioner. Mönstret är väl känt. Sedan är det dags igen för ny attack (mot mig den här gången) om inget under inträffar.

  Jag får därför vädja till dig och de andra i beundrarskaran också. Lägg ner stridsyxorna och försök påverka er idol att göra detsamma i stället för tvärtom. Vi är alla för bra för fortsatt bloggtjafs.

  Jag lämnar nu och kommer inte tillbaka i den här diskussionen.

  Lycka till och var rädda om er!

 15. whitelady7-Eva skriver:

  Jo tack, mönstret känns igen… Som sagt, jisses…

 16. Catta skriver:

  Monica jag ska svara dig utförligt senare eller i morgon, sitter i bilen ett antal timmar nu. Men lite snabbt så kan jag nog vara rätt säker på att det inte finns någon beundrarskara som kommer attackera dig. Däremot kanske nån kommer diskutera dina påståenden vilket är rimligt om man går in i en diskussion. Men titta gärna genom din egen blogg för vid en snabb titt hittade jag åtminstone 15 inlägg där du och/eller dina kommentatorer diskuterar mig utan att jag öht tilltalat, deltagit eller skrivit om er. Det var inte särskilt länge sedan tex du uppmanade en person som jag blockat från bloggen att han skulle ringa mig, trots att du vet att jag inte vill ha med honom att göra. Jag hade öhr inte pratat varken med dig eller nån annan men ändå skulle jag diskuteras.

  Återkommer senare med svar på dina påståenden för jag måste lägga in lite länkar och det är besvärligt från mobilen. Jag tror alla diskussioner mår bäst av fakta som kan bevisas ist för ex felaktiga minnesbilder och dålig research.

 17. JustMe skriver:

  Av intresse:

  https://www.flashback.org/t1620831

  Det är väl Catta som ligger bakom den tråden kantänka? 😉 Catta är ju min stora idol. Jag har en plansch av henne ovanför min säng, mittemellan Lennon och Snoddas.

  Antonssons blogg följde jag för några år sedan. Slutade när jag märkte att allt inte stod riktigt rätt till.

 18. ewa s skriver:

  Vad jag minns när detta hände med Babitz så var det väl Babitz som skickade hatiska meddelanden  till catta. Och dina andra exempel är väl inte heller sanningsenliga. Det kan väl inte vara den som angrips som näthatar. Det är väl tvärtom?

 19. Helena skriver:

  Hej Catta! Än en gång får man häpna över dessa människor och deras märkliga behov av att få hålla igång ”konflikter” som skapats av… ja.. jag vet inte vad!! *skakar på huvudet*

  Jag har läst din blogg i rätt många år och förvisso så kommenterar jag sällan, men jag måste nog börja göra det… Jag tycker att du skriver bra, sakligt, intressant och framförallt att du har ett så himla bra bemötande gentemot alla som skriver till dig.. (Både lovers and haters) Dessutom så har du ett skriftspråk som tilltalar mig! Jag känner ofta att jag kan relatera till mycket av det du skriver och jag har också anhöriga som jag lidit mycket med och jag har också haft mycket trassel med myndigheter och andra instanser som egentligen finns till för att hjälpa oss och inte stjälpa oss!

   

  Jag har ofta fått tröst i din blogg och det som slår mig så här när man ser alla märkliga konflikter och jävliga ”bajsmackor” som ”folk” (läs kreti och pleti) försöker kasta på dig så känns det så tydligt att det är DERAS otillräcklighet och DERAS mindervärdeskomplex som startat allt detta!

  Jag tycker i alla fall att du gör det bra som fortsätter och det är skönt att se att du orkar fortsätta skriva… Bara det gör nog att de får en extra pinne i ögat!

   

  Hejja Dig Catta!! Keep going… Kram från Ume

 20. Törnrosa skriver:

  Det förvånar mig att Monica drar upp Babitzfallet. Varje sann journalist tar avstånd från det sätt som Babitz hotade med att lämna ut Cattas anhöriga i krönika. Förkastligt missbruk av journalistisk ställning och dessutom kan man fråga sig vad Cattas anhöriga hade med inlägget att göra.

  mvh

 21. Leroy skriver:

  Det är förskräckligt att en del resonerar att de får hänga ut och dra felaktiga slutsatser, medans de kräver att andra skall radera.

  Vojne

 22. Catta skriver:

  Monica: Det blir ett långt svar då jag tänker göra allt så solklart det bara går.

  Jag vet inte varför du ger dig på AHR just nu. Jo, jag ser det nu. Hon har haft fräckheten att skriva ett brev till dig. Då ska hon hängas ut alltså.

  Jag tycker det framgår ganska tydligt i mitt inlägg varför? Och om du inte vet varför så undrar jag varför du automatiskt gör mig till boven i dramat om du inte ens bemödat dig att ta reda på vad det handlar om? Har du någon åsikt om att hon gång på gång kartlägger mig och min familj och lägger ut det på sin blogg? Har du talat om för henne att hon borde ta bort det? Kan du hitta något liknande från mig till henne? Så nej, det handlar inte om att hon haft fräckheten att skriva ett brev och det vet du mycket väl.

  Det är fler än henne som ”inte har det så lätt” (exempelvis de som nyss förlorat sitt barn), det ger inte någon frikort att bete sig hur som helst. Jag vill minnas att du skrev nånstans att jag inte kunde leva på ”meriten” att min bror blivit mördad och göra mig till offer. Så vad är skillnaden om jag ”inte har det så lätt” eller om nån annan inte har det?

  Jag har inga som helst problem om någon vill diskutera mordet på min bror. Jag tycker till och med att det är viktigt att diskutera bristerna i psykiatrin som ledde till att det hände. Däremot så har jag problem när folk använder det enbart för att försöka komma åt mig känslomässigt. När det tex skrivs att jag kanske kände mig lättad att han dog, att jag är avundsjuk för att andra har en bror som lever osv. Eller när man gör som du gjorde här, det fanns noll intresse för mordet, det handlade om din avsky för mig. Eller hur? Tycker du verkligen att jag ska behöva tåla det för att jag själv skrivit om mordet?

  Så det jag ”profilerat” mig kring det är att jag diskuterat det faktum att en läkare gjorde en felbedömning som ledde till att mordet var möjligt, att rättspsyk släppte ut honom efter 4 månader på frigångar, att jag hotats av mördaren men att han ändå släpptes ut. Du vet att få en familjemedlem mördad är något som sätter spår i livet, det blir en del av livet. Så att jag skrivit om det gör inte att jag ska behöva ta att folk försöker ljuga ihop saker kring händelsen, eller kommer med elaka antydningar om min bror för att jävlas med mig.

  Jag ”anfaller” när jag blivit attackerad nog många gånger, och det är samma där. Varför ska jag ta att folk gång på gång, år ut och år in sitter och skriver om mig utan att få försvara mig?

  Även jag vädjade till dig att sluta – mest för att en annan person var självmordsbenägen och tog väldigt illa vid sig. Du bemötte det med total iskyla. Barmhärtighet fanns helt enkelt inte på kartan. Så vi fick ett rent helvete av dig och ditt följe – att lägga till det andra helvete vi redan genomled.

  Detta är fruktansvärt ohederligt av dig att påstå. Du vet mycket väl att det inte är sanningen. Denna person har jag ALDRIG någonsin skrivit ett ont ord om eller till, just för att det var uppenbart att hon inte mådde bra. DU däremot skrev flertalet fruktansvärt elaka inlägg om henne och hetsade mot henne i ditt kommentarsfält (och även det kan jag bevisa men jag vill inte låta henne se skiten igen om hon skulle läsa här).

  Sen när du såg att du kunde utnyttja henne för att komma åt en ”fiende”, då blev du hennes ”vän”. Jag skrev (utan att nämna namn) att det var sjukt att ljuga om att folk var döda.  Och om du bryr dig så mycket om henne så borde du veta att hon blir orolig av att omdiskuteras på nätet, så varför tar du ens upp henne? Du offrar väl inte henne för att kunna klämma åt mig?

  Och så tar vi Babitz då. Du påstår alltså att det var jag som gav mig på henne bara si så där? Då minns du väldigt fel, läs gärna detta för att friska upp minnet gällande min ”attack” på henne.  Men jag minns att du var väldigt snabb då att skriva ett par inlägg och diskutera vilken hemsk människa jag var som gav mig på en stackars journalist bara för att hon skickat några mail.

  Och du har helt rätt i att jag inte väjer för hot och förtal, med eller utan kompisar. Kritik har jag inga som helst problem med, men menar du att mail med hot är detsamma som kritik så ser vi olika på vad kritik är.

  Är det verkligen nödvändigt att – likt en stalker – samla på sig gamla oförrätter för att kunna göra henne (Ann Helena/min anm) till allmänt åtlöje inför ditt gäng? Som du gjort med så många andra. Är det verkligen nödvändigt?

  Är det jag som är stalker när det är hon som kartlägger mig konstant? Är det jag som är stalker när jag för första gången sedan 2011 med ironi bemöter hennes otaliga texter genom åren om mig? Och är det jag som gör henne till åtlöje när jag visar vad hon själv skrivit, eller är det hon som gör det alldeles själv genom sina texter? Vilka fler oskyldiga är det jag ”stalkat” och gjort till åtlöje menar du?

  Din kompis Lennart som även han kartlagt mig och mot min vilja skrivit tusentals kommentarer här under flera år (ska sägas att han verkar ha tagit sitt förnuft till fånga nu vilket jag är tacksam för)? Din kompis Charlotta som skrivit otaliga kommentarer och inlägg om att jag är kriminell,knarkare, luder, nazist etc? Är det verkligen nödvändigt att du uppmuntrar och försvarar sånt Monica?

  Ja jag är för bra för att behöva lägga tid på att bemöta all denna skit år ut och år in. Men jag är också för bra för att folk ska oemotsagda få sprida sin skit om mig som sanningar. Men jag har försökt nonchalera så väl dig som Ann Helena som Charlotta och Lennart under ett par år, men de bara fortsätter (vilket du är väl medveten om, och inte sällan hejar du på dom), så vad tycker du jag ska göra ? Tugga i mig?

  Så jag ber dig igen: Radera det du skrivit om AHR.

  Har du bett Lennart, Charlotta eller Ann Helena radera när de utan att jag skrivit ett ord matat sin skit över mig år efter år? Nej det har du inte. Tvärtom så har du ”stöttat” dom i deras ”kamp mot Catta”,, du har uppmuntrat dom att starta bloggar så de kan skriva mer, du har hakat på väldigt många gånger när de spytt sin galla. Så vad är de du egentligen vill med dessa kommentarer, ärligt?

  Jag är ganska säker på att det handlar om att du vill att folk ska bli förbannade på dina substanslösa påståenden, och mest att jag ska bli det, och skriva något ”elakt” till eller om dig så kan du sedan gadda ihop dig mer öppet med de här människorna och skriva om att du minsann också är offer för mig och mina ”beundrare”. Det är ett MO du haft i flera år och i början gick jag på det, men inte nu.

  När du ändå är igång kan du radera allt du skrivit om mig också. Jag har sedan flera år tagit bort motsvarande om dig.

  Jag vill minnas att jag gjorde ett ärligt försök att få stopp på allt detta 2012 med detta inlägg. Du hakade på och jag tänkte att det var ju jävligt skönt. Jag raderade minsta kritiska ord om dig. Men det gick bara någon månad så avhandlades jag i ditt kommentarsfält igen. ”Ohyran Catta”, ”lögnerskan Catta” och allt vad det var, detta alltså utan att jag öht skrivit en rad om dig utan tagit bort allt som var minsta kritiskt.

  Nu har jag kollat var du omnämns i min blogg sedan 2008:

  17 inlägg där jag skrivit om din bok och försvarat dig mot medias attacker.
  5 inlägg där jag länkat till inlägg du skrivit som jag tyckt varit bra eller där vi diskuterat samma ämne
  4 inlägg där ditt namn är nämnt i intetsägande sammanhang som tex att jag skrev att jag drömde om Alexis och förtydligade att det var den Alexis som brukade kommentera på din blogg
  Sen kommer 3 inlägg som är negativa och det är ett inlägg där jag skriver om hur du och Lennart använder min brors död för att jävlas med mig. Och det får du faktiskt tugga i dig, för det är inte snyggt. Ett annat inlägg var ett som jag faktiskt tagit bort då när jag rensade, men när du körde igång dina hatkampanjer igen så plockade jag fram det för att visa att du inte var trovärdig vad gällde dina konstanta anklagelser mot mig. Det var detta  där du förnekat att någon någonsin kallat mig pedofil på din blogg. Det är ju rimligt att jag får bevisa att jag inte är en lögnare eller?

  Också det sista negativa jag hittar är ett kort tramsigt inlägg jag skrev efter att du uppmuntrat min mest långvariga stalker att starta en blogg trots att du vet att han förföljt flera kvinnor i åratal och borde veta vad han skulle använda sin blogg till.  Så två inlägg där jag försvarar mig när DU attackerat och ett inlägg där jag medger att jag retades lite över att du som avskyr näthatare har sån nära relation till en dömd stalker.

  Du har sedan flera år tagit bort allt om mig skriver du, inte heller det är sant. Jag kollade lite snabbt och hittade direkt 17 inlägg där jag avhandlas med en massa otrevliga epitet utan att jag öht skrivit ett ord till eller om dig på flera år. Så sent som i Maj diskuterade du mig och uppmanade en person att ringa hem till mig, eller hur? Varför uppmanar du en person du vet att jag blockat och som jag inte vill ha att göra med att ringa hem till mig?

  ”Det hindrar inte att jag vädjar till Catta för hennes skull. Hon är en medmänniska. Hon behöver inte den här behandlingen. Och man behöver heller inte behandla henne illa för att hon själv kanske har skrivit något dumt tidigare. Jag förstår inte Catta på den punkten. För mig är det konstigt att samla på sig gamla citat för att kunna slänga dem i huvudet på folk vid lämpligt tillfälle.”

  Så Ann Helena, Charlotta och Lennart är medmänniskor, vad är jag då eftersom du i alla år uppmuntrat deras hat mot mig ? För jag har aldrig sett att du sagt åt någon av dom att låta mig vara ? Och anledningen att jag sparar ”gamla citat” är just för såna här tillfällen, för att ni alla är så otroligt dåliga att hålla er till sanningen och förnekar att ni gjort det ena eller det andra. Då är jag tvungen att spara för att kunna försvara mig. Och ”skrivit något dumt tidigare”, har du helt missat att hon skriver hela tiden? Och det där att samla på sig gamla citat så vill jag minnas att du skrev att du hade sex pärmar med skärmdumpar? Är det skillnad vad gäller dig och andras rätt att ”samla på sig”?

  Det här är grejen med dig Monica, du steppar in här och försöker göra mig till boven i dramat trots att du mycket väl vet sanningen. Du hoppas på att nån ska tro att jag är den som stalkar oskyldiga människor och jävlas och attackerar folk helt grundlöst så alla är livrädda att drabbas av mig. Du försöker framställa det som att du bara vill väl. De som hängt med i några år har sett detta förr, de har sett vad jag gjort och vad ni gjort. Kanske kanske lurar du någon med din tillfälligt goda ton, men du lurar ingen som hängt med ett tag, för alla vet att det du här framhärdar inte stämmer

  Catta är alldeles för bra för det här tjafset. Om ni triggar henne att fortsätta så gör ni henne en otjänst. Just nu avvaktar hon truppernas reaktioner. Mönstret är väl känt. Sedan är det dags igen för ny attack (mot mig den här gången) om inget under inträffar.”
  Du tycker inte nu och har aldrig tyckt (ja möjligen när jag lobbade för din bok och tog dig i försvar) att jag är ”bra”. Du har avskytt mig i flera år och det finns otaliga bevis för det. Att du plötsligt skulle börjat tycka jag är bra utan att vi öht pratat med varandra på flera år är inte sannolikt. Och nej jag avvaktar inga reaktioner, precis som i alla år står jag på egna ben, sen om folk reagerar på sånt som skrivs är ingenting jag styr över.  Men jag kan garantera att mina svar inte skulle se annorlunda ut om jag stod ensam heller.

  Ville du på allvar ”lägga ner stridsyxorna” så skulle du förstås nån gång under dessa år när jag helt nonchalerat de här personerna, gått in och sagt detsamma till dom när de skrivit om mig. Men det har inte hänt, tvärtom har du hejat på och spridit skiten. Så din agenda är samma som den alltid varit. Du älskar bråk och att få sitta och tjafsa på din blogg. Du vill hela tiden ha någon att bråka med. Att du kliver in här nu och försöker få igång något är för att du har ingenting du kan anklaga mig för, jag har nonchalerat även dig. Men du vill att jag ska bli arg nu, att mina läsare ska bli arga så du får en anledning att köra igång igen.

  Du har hållit på i så många år (även om du faktiskt varit lugn en lång period nu!) så trots dina fina ord och vänliga ton så skiner allt igenom. Om du tycker att det är ok att folk hänger ut min adress och bilder på mitt hus, kallar mig fnask, luder, kriminell, nazist, stalkar mig med tusentals kommentarer (du bör ju tycka det är ok eftersom du aldrig protesterat mot det utan snarare hejat på?) så tyck då det, men kom inte till mig och säg att jag inte ska få försvara mig mot det.

  Sen är det väldigt dåligt att du kliver in här, kastar ur dig en massa negativa påståenden och lögner för att sedan säga att du inte vill diskutera innan du ens fått ett svar av mig? Nej sorry Monica, du är inte det minsta trovärdig i din ”välvilja” här och jag förstår faktiskt fortfarande inte vad det är jag gjort som har framkallat ett sånt enormt hat hos dig mot mig? DET skulle vara intressant att veta….

 23. Catta skriver:

  T: Ja jag anstränger mig hårt för att vara diplomatisk och inte självgod 🙂

  WL: Ja du har ju hängt med sedan starten och vet ju hur det sett ut kring alla dessa attacker jag ska ha gjort. Kan du minnas nån enda gång att jag varit den som helt obefogat bara attackerat folk med hat?

  Svart-Malin: Ja jag fattar inte varför de inte kan släppa greppet bara. Det MÅSTE finnas värre saker än jag i världen. Står på mig gör jag alltid, jag vet vad som är sant och inte och tycker jag kan bevisa det ganska bra också.

  JustMe: J0 jag har ju blivit anklagad för att ligga bakom både den tråden och tråden om Babitz, men inte heller det är sant (fJo jag ser att du är ironisk). Jag skulle inte ha ett problem att medge det om det vore så. Jag hoppas jag är snygg på planschen, funderar på att böra sälja, lär ju bli miljonär direkt 😀

  ewa: Du minns rätt och det finns att läsa i bloggen om alla turer där. Minns också hur Babitz sen skrev på sin blogg att hon skulle skriva en bok om kvinnliga bloggerskor/näthatare som skulle styckmördas (typ). Fräscht.

  Helena: Ja jag trodde det var slut just från detta håll, det har ju varit lugnt länge nu, men det var väl naivt att tro det. Tack snälla du! Kul att höra 🙂 Ja jag vet faktiskt inte riktigt vad det är hos mig som triggar igång sånt här. Alla måste ju fatta att man vill försvara sig, och det är det jag gjort genom åren.. Kanske hålls hatet kvar för att jag inte ger vika, inte backar, inte skräms? Tack snälla, det är alltid kul att få positiv feedback 🙂

  Törnrosa: Ja det fallet var inget bra exempel på att jag attackerar oskyldiga människor direkt….

  Leroy: Inget nytt fenomen, det har sett ut så i alla år…

   

 24. Svart-Malin skriver:

  Det var en mycket märklig kommentar från Monica.
  Vi tar det från början: Rudberg har alltså skrivit en massa inlägg om Catta på sin blogg trots att Catta inte ens nämnt henne på åratal. Hon har också skrivit på twitter och nu till slut även skickat ett handskrivet brev hem till Cattas hem! – det trots att Catta gjort klart att hon inte vill ha med henne att göra alls på minsta vis. AHR har på så sätt uppfört sig som själva definitionen på en stalker, men Monica tycker att Catta ska lämna HENNE ifred!! För att hon inte har det ”så lätt”.
  Nu är det ju så att AHR inte har haft det ”så lätt” så länge jag kan minnas, det är ALLTID synd om henne och alla är jättedumma och elaka om de har den minsta lilla invändning mot vad hon häver ur sig. Så – ska hon alltså få carte blanche att uppföra sig hur som helst i all evighet då? Fortsätta med att hävda en regel för sig själv och en annan för alla andra? För det är exakt vad det handlar om i hennes fall.

  Alla kan göra fel skrev jag i min första kommentar. Jag håller styvt på att de allra flesta kan tappa koncepterna och göra fel på nätet, skriva dumheter och saker som är riktigt elaka rentav. Det kan hända den bäste; Man kan må psykiskt dåligt, det kan ha inträffat något hemskt och man fått en krisreaktion, man kan ha problem med alkohol eller annat,  man kan var besviken på någon och ledsen o.s.v. Då kan det hända att man skriver saker i affekt eller i depressivt läge, saker som man ångrar sen. Det kan hända en gång eller en längre tid: en vecka, månad, eller längre. Eller så kan man tillfälligt göra bort sig när man är arg redan innan när man läser något, eller om man har tagit några glas.

  Allt detta inser de flesta, och de flesta är också villiga att dra ett streck över det i senare skede i sådana fall. MEN. Det är inte detsamma om samma sak pågår hela tiden år efter år efter år och aldrig förändras. Då är det ett bestående karaktärsdrag och då måste foten sättas ner rejält till slut. Så ser jag på det AHR har sysslat med och det Catta reagerat mot.

  Så till kortet AHR skrev. Hon säger att hon ”vädjar” för att sen fortsätta med att kalla Catta avundjuk och bitter och påstå att hon ”förföljer”  de som tillhör en äldre generation. Vad  är det för sorts ”vädjan” egentligen, jag bara frågar? Det låter mer som att hon inte ens när hon skriver ett kort kan låta bli att kasta skit och vända på saker. Förföljaren påstår att den hon förföljer istället förföljer henne.

  Hade hon menat allvar med en vädjan att ta bort inläggen om henne kunde hon ha skrivit mer så här:
  – Jag vädjar till dig att ta bort det du skrivit om mig. Jag kommer naturligtvis att göra detsamma  med allt jag skrivit om dig. Jag ångrar att jag skrivit så mycket dåligheter om dig och att jag drog in din bror på ett så tarvligt sätt. Förlåt. Jag lovar också att aldrig nämna dig mer eller kontakta dig igen.

  Då hade hon visat på insikt och vilja att göra det rätta själv också. Jag ser ingenting av det i hennes kort.

  Så till sist. Monica skrev ett glatt inlägg på sin egen blogg om hur bra det är att det ska komma nya regler/sättas till mer resurser/ jobbas mer med kränkningar och förtal på nätet. Samma dag kommer hon in här och försvarar några av de värsta i genren. Jag fattar ingenting. Monica, förstår du inte hur konstigt det ser ut?!

  Något jag beundrat hos Catta från första stund är förmågan att vara lugn och saklig och aldrig ta till samma fula knep som självutnämnda ”fiender”. Alltid bemöta alla med samma artiga tonäge. Jag har många gånger sagt att jag ALDRIG hade klarat det om jag varit utsatt för så mycket skit som hon. Det håller jag fortfarande på efter att ha läst det här inlägget.

 25. Catta skriver:

  Svart-Malin: Det känns lite som att man ser det man vill se. Och man vill (av någon märklig anledning) se mig som ondskan personifierad. Och då tittar man på det jag skriver, men blundar för vad det är jag svarar på. Man tittar på mitt svar, men blundar för de 10-20 hatiska inlägg jag fick innan jag ens svarade.  Det måste vara så för det är enda sättet det kan vridas till att det är jag som är hatern och stalkern.

  Tänk så många gånger jag undrat vad det är hos mig som stör de här människorna så fruktansvärt.  Det är en sak att ”ilskna till” i ett meningsutbyte/diskussion, men detta är ju något helt annat. Det är ett hat som inte har några gränser. Ett hat som aldrig tycks gå över. Vad är det hos mig som triggar igång det, för bevisligen så spelar det ju ingen roll om jag svarar för mig eller tiger ihjäl dom, det fortsätter ändå.

 26. Helena2 skriver:

  Jäklar Amalia vilket redigt och bra svar! Du besvarar varje sak tydligt , hänvisar till källor och ger exempel.

  Tycker det är sjukligt när någon lägger ned tid och kartlägger var du bor, fotograferar och drar in familjen i det hela. Lite ”roligt” det där med alla dina hus, tänk att folk är så lättlurade :-).

  Be carefull out there (för stavningen ges inga garantier)

  Med vänlig hälsning

  Helena

   

   

 27. Catta skriver:

  Helena2:Jag får tacka att du orkade plöja dig igenom det! 🙂
  Ja nog tycker jag det måste finnas mer intressanta saker att lägga sin tid på än var jag bor, hur kan det vara intressant för någon? Är alltid carefull 😀

 28. whitelady7-Eva skriver:

  Catta: Nej, inte vad jag har sett i alla fall. Jag har ju sett dig brinna av rejält några gånger, men det har ju inte skett out of the blue, liksom… Om man år efter år utsätts för det du utsatts för, så är det kanske inte så underligt om man vill klargöra vad det hela handlar om, Jag instämmer med Svart-Malin, du har ett tålamod som få besitter, och jag hade nog också haft svårt att vara så saklig och korrekt som du är. Det kanske är det som är deras problem, vad vet jag? Å andra sidan ligger ju problemet hos dem, så de lär ju inte sluta oavsett vad du skriver eller inte skriver, det är ju rätt tydligt med det senaste tilltaget. Människor i allmänhet brukar inte gilla att man lägger deras egna problem i deras egna knän, så det är troligt att det är det som retar gallfeber på dem.

 29. ewa s skriver:

  Varför skriver Monica att hon tagit bort det hon skrivit när det enkelt gick att se att det fanns kvar? Har detta något att göra med att Marklund ska vittna mot en bekant till henne om några månader eller varför detta inhopp med en oklar agenda som är svår att förstå.

 30. Catta skriver:

  WL: Nej jag kan inte minnas nåt sånt heller faktiskt. Har jag reagerat så har det varit för att jag blivit överöst med hat och skit. Fast å andra sidan så räknar ju vissa kritik som hat så då förstår jag ju att de kan se kritik mot en artikel/inlägg som hat.

  Ja tanken har slagit mig.. Om syftet är att få mig ”galen” så jag ska spåra ur totalt för att man sedan ska använda det som ”bevis” för vilken hater jag är så är det nog irriterande att jag svarar hyfsat sakligt . Frågan är om de ser att problemet ligger hos dom, eller om de är så verklighetsfrånvända att de faktiskt tror på det de skriver själva? ”Nu skriver jag att Catta är ett luder för jag tycker det och jag måste ju få tycka” sen när jag svarar/visar upp så är det åt helvete för att jag framställer personen som en idiot, när denna bara uttryckte sin åsikt?

  ewa s: Hon har ju tagit bort mycket av det värsta så hon kanske trodde det? Ang Marklund så är det inget jag hört om, men jag vet inte vad jag skulle ha med det att göra? JA såvida man inte tror att jag ligger bakom det också som allt annat

 31. Catta skriver:

  Lennart: Ja jag vet att du låtit bli att kommentera här några veckor nu, vilket jag skrev att jag var tacksam för. Men eftersom jag utpekades som någon som stalkat flera personer och du finns i Monicas närhet så kan jag bara tolka det som att du var en av de som åsyftades (eftersom jag vänt mig till dig några ggr och bett dig sluta, och du och Monica då beklagat er över mig)  vilket jag då var tvungen att försvara.

  Men jag har verkligen inte för avsikt att avhandla dig i övrigt, enda anledningen att jag gjort det är att du skrivit tusentals kommentarer (idag på 2 timmar har du skrivit 11 st?) till mig mot min vilja och jag då emellanåt bett dig sluta med det. Men säger du att du slutat med det nu då så finns ingenting för mig att klaga på heller. Så håller du dig bara borta från mig så behöver du inte fundera mer på det.

 32. Catta skriver:

  Kommentar från Lennart (måste kopiera då namn finns med):

  Men faktum är, du drog in mig i ett inlägg som handlar om andra personer och där står jag kvar och så tog du bort allt jag hade att säga om dina påhopp på undertecknad i detta sammanhang. LIZA MARKLUND brukar ju också bara säga det hon vill säga och låta sina offer stå där avklädda och uthängda.

  Och varningen för xxx kvarstår …

  Svar: Ja du har rätt i det, men du har i flera år varit insyltad och deltagit i detta så det blir liksom oundvikligt om jag ska kunna försvara mig.

  Ja vad hade du att säga om mina påhopp i dina 11 kommentarer? Jag kan inte ta in kommentarerna då du skriver om andra personer så jag gör en sammanfattning.

  Du ville jag skulle redovisa hur många ggr ditt namn omnämnts här i bloggen. Det är 2 inlägg där jag skrivit om hur du stalkat mig i flera år, ett inlägg där jag bemöter att du ifrågasätter om det är pedofilbilder jag lagt ut (på mig och min kompis som barn), och ett inlägg där jag visar upp vad du och Monica skrivit om min bror. Det är alltså svar på dina närmare 4000 kommentarer, så var tusende kommentar skriver jag ett svar. Det är väl ganska lite ändå?

  Sen skriver du att du aldrig nämnt mig i bloggen, men jag vill minnas att jag fick din andra blogg stängd för att du hade foton på mig där och skrev en massa blaj?

  Sen skriver du att du trodde vi hade nån slags överenskommelse att ”lämna varandra ifred”, och ja jag skrev för ett par veckor sedan och frågade om vi kunde vara överens att du skulle sluta skriva hos mig, men jag fick inget svar. Men jag ser ju att du inte skrivit på ett par veckor och det är bra! Det är jag glad för.

  Och sen tror du att jag nämnde dig nu för att göra mina ”anhängare” glada, men nej så är det inte, jag skrev för att visa för Monica att de i hennes vänkrets jag skrivit några inlägg om har stalkat mig och mina inlägg har varit svar på det, inte tvärtom. Resten så har du bara skrivit om andra människor och vad du tycker om dom och det är inte relevant för detta. Så, är du nöjd med mitt svar och kan vi återgå nu till en icke-kontakt?

 33. No Namn skriver:

  Lennart Gagerman

  Du är i allra högsta grad en offentlig person som är kände för dina egna bloggar där du hänger ut oskyldiga människor.

   

  Förväntar du dig att folk inte skall få prata om dig, när du själv tillåter enorma kränkningar?

  Om du lever i den fantasin av  vad yttrandifrihet betyder kommer du snart att få lära dig en dyrköpt läxa.

   

 34. Catta skriver:

  Upplysningsvis: Nej ”Om du lever i den fantasin av  vad yttrandefrihet betyder kommer du snart att få lära dig en dyrköpt läxa.” ska nog inte tolkas som ett hot utan mer som ”Om du tror att yttrandefriheten innebär att du får kränka och säga vad du vill om vem du vill, medan andra inte får nämna ditt namn, då kommer du du bli ytterst chockad den dagen någon anmäler dig för förtal/ofredande/olaga förföljelse och du får betala skadestånd för det du yttrat” typ. Man måste läsa hela texten som ett sammanhang….

 35. JD skriver:

  Det finns människor som inte tål dem som står upp för sin sak och som vägrar låta sig knäckas! Jag tror det är ca 5 år sen nu som jag började inse att vissa bloggare inte bloggade för att de hade något att säga utan istället bloggade för att stärka sitt eget ego, ofta på bekostnad av andra och gärna genom att hetsa och styra dem som låter sig styras.

  Klarar man inte att ta kritik för något man skrivit om på sin egen   blogg så har man någon slagsmål störning.

  Jag har aldrig sett dig Catta bete dig illa mot någon som har sagt emot dig i sak eller tom sågat vad du skrivit. Att dina argument gång på gång möts av näthat är frustrerande men vissa människor ska man bara hålla sig undan så länge det går.

  Jag tvivlar aldrig på dig!

   

   

 36. Catta skriver:

  JD: Ja det är nog så. Det var några år sedan jag också insåg att vissa människor tycks ha som livsluft att strida med andra, ha behov av att alltid vara indragen i något drama eller bråk, om inte med den ena så med den andra. För det sker samma sak, gång på gång, år efter år. De kliver in och försöker dra i gång något med en otrevlig/hatisk/dryg kommentar, och oavsett om man nappar eller inte, oavsett om man svarar hövligt,  ber dom hålla sig borta, blockar dom eller svarar för sig så går det liksom inte att komma undan att dras in i deras draman.

  Svarar man inte då ska det skrivas spaltmeter om vilken feg ynklig typ man är som inte ens vågar svara på ”en artig fråga”. Detsamma om man blockar, då kan det komma ett antal inlägg om vilken feg usling man är som blockar sina ”meningsmotståndare”. Svarar man korrekt på deras påhopp ja då näthatar man osv. Det går liksom inte komma undan, har de bestämt sig för att de vill ha igång något spelar det ingen roll vad man gör, de drar in en i sina draman ändå.

  Så är det, skriver man öppet och skriver man saker som andra finner hemska/hatiska/osmakliga/usla då får man räkna med att någon lika öppet kan kritisera. Det händer mig hela tiden att folk refererar till mina texter, endera för att de inte alls håller med, eller för att de håller med. Fixar man inte det utan att bli kränkt då ska man ha en låst blogg.

  Skönt att även du bekräftar att jag inte brukar bete mig illa, sen har  jag bemött grova personpåhopp med ilska några ggr genom åren, men det är ju knappast så jag far omkring och attackerar oskyldiga människor hipp som happ. Jag önskar det gick att hålla sig undan men det väljer inte jag tyvärr, oavsett vad jag svarar eller gör så drar de in mig ändå.

  Tack snälla!

 37. Pingback: Stalkers | WTF?

 38. Pingback: Goda människor? | Löjesguiden

 39. Monica skriver:

  Jag bad dig faktiskt ganska vänligt. Det gjorde även AHR.
  Du svarar med ett nattsvart hat, urkundsförvanskningar och lögner.
  En hel del har du missförstått också.
  Därför går jag inte i svaromål som jag hade tänkt.
  Det är bortkastad kraft.
  Jag tar erfarenheten och de sjuka skriverierna med mig till ett annat forum.
  Och beklagar AHR.
   
  Ingen kan säga att jag inte försökte.

 40. Catta skriver:

  Monica:
  Särskilt vänlig tycker jag inte du var i din ”vädjan”. Du börjar med att säga att du inte vill ”gräva upp gamla stridsyxor” för att sedan gå till full attack om ett antal flera år gamla saker som du beskriver på ett rent lögnaktigt sätt som inte är överensstämmande med sanning eller fakta (vilket alla kan konstatera om man följer mina länkar).
  Sedan varvar du det med ”jag ber dig” och ”du är ju snygg” (för att sedan skriva i din blogg att du ”smörat allt du orkat”…) . AHRs ”vädjan” ser likadan ut. ”Jag vädjar” varvat med ”Du är bitter och avundsjuk”.

  Något nattsvart hat finns inte heller i mitt svar, och jag skulle tro att du är ganska ensam om att se det faktiskt. Inte heller några lögner (Vore fint om du kunde backat upp det påståendet någon enda gång?) Och ”urkundsförvanskning”? Vad är det?

  Därför går jag inte i svaromål som jag hade tänkt.” Du gjorde ju klart redan innan jag svarat att du inte tänkte gå i svaromål genom att skriva ”Jag lämnar nu och kommer inte tillbaka i den här diskussionen” ? Du skrev också i ditt blogginlägg som precis som väntat kom efter din attack här att ”Jag lovade också att inte återkomma i diskussionen sedan jag väl satt klacken i backen och sagt mitt”. Så varför påstår du att du tänkt gå i svaromål?

  Ingen kan säga att jag inte försökte
  Jag tror att de flesta kan se att det enda du försökte med var att dra igång något drama igen. Om din tanke verkligen var att ”vädja” och ”inte gräva upp gamla stridsyxor” så hade du förstås skickat mig ett mail istället för att hoppa in här och öppet anklaga mig för ditten och datten och sedan skriva ännu ett inlägg om hur hemsk jag är på din blogg.

  Seriöst, är det inte dags att du växer på dig nu Monica och slutar att konstant leta folk du kan tjafsa med? Det är inte värdigt att hålla på som du gör. Det är nästan så jag börjar skämmas å dina vägnar ärligt talat….

Kommentarer inaktiverade.