Musik musik musik

Jag är emellanåt värsta youtube-nörden, kan sitta och titta på klipp efter klipp, ofta musik men också roliga klipp. I går kväll hade jag en sån dag, så nu delar jag med mig av några favoriter. Det blir långt så jag lägger dom i spoiler.

Klicka här
This entry was posted in Kändisar och Nöjen, Lite av varje and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Musik musik musik

 1. Sven Flink says:

  Thank You for the Music! Woow!

 2. Catta says:

  Sven: You´re welcome 🙂 Visst har jag lite bra smak va?

 3. Sven Flink says:

  Väldigt bra. I like…

 4. roger. says:

  Lite tips.

  Jokkmokks-Jokke var rallare innan han övergick till artistbranschen. Han kom till Stockholm 1954, lanserades där av Topsy Lindblom och fick uppträda på Nalen.

  Hans stora genombrott kom 1963 när han sjöng in valsen Gulli-Gullan, som blev hans ständiga följeslagare och signaturmelodi. Han medverkade i några filmer under 1960-talet, bland andra Åsa-Nisse i raketform. Låg på Svensktoppen 1971 med visan Tillbaka till min hembygd, fick sin första guldskiva 1972 och gjorde en turné i USA året därpå. Resan sträckte sig från svenskbygderna i norr till Tijuana och Enzenada en bit in i Mexiko.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)