Dag för dag…

Håller ju på att sluta röka (igen), förra gången höll det i fyra månader innan jag var så dum i huvudet att jag började igen utan att ens vara särskilt sugen…Nu tänker jag sluta för gott. Jag är inne på tredje dagen och det har gått ganska bra men idag känner jag mig hyfsat irriterad. Men nu har sambon kommit hem med lite mer trall så vi kan fortsätta med altanen, så jag får försöka ta ut min ilska genom arbete.

Jag har i alla fall haft en massa småfåglar här vid fågelhuset, alltid nåt som muntrar upp att sitta och titta på dom.

IMG_9762

Också fick jag besök av en vän och hennes nya kompis Loffe, han var lika liten som ett marsvin och hade lätt fått plats i fågelhuset om det bara fanns en öppning. En valp som var blandning mellan Chihuahua och Papillon, hur gullig som helst!

IMG_9735

Nu tänker jag gå ut och arbeta lite snart och hoppas den här dagen går fort. För varje dag som går blir det lättare förmodar jag så jag ser gärna att de går snabbt ett tag nu…

Det här inlägget postades i Livet hos oss. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Dag för dag…

 1. T skriver:

  Jag slutade röka, efter att ha rökt i 8 år, för en massa år sedan. Det var jobbigt första dagen men sen avtog det. Jag fick några små konstiga piller som skulle minska magknipet första veckan. Har inte fått något återfall och idag blir jag mest besvärad av tobaksrök. Idag finns det många hjälpmedel om man är svag i anden. Lycka till!!! 😉

 2. Jörgen Sundquist skriver:

  Från Tage Danilssson:

  Summan av lasterna är konstant: röka,- kröka ,- göka.

  Enkel princip, tar du bort det ena kompensera med det andra!

  Slutade själv för 13 år sedan och vet att detta funkar Lycka till!

 3. Svart-Malin skriver:

  Jag ”slutade” också röka två gånger om man ens kan säga så. Första gången var jag rökfri ca två år och sen rökte jag igen i tjugofem år innan jag slutade för gott. Det är kanske som många andra beroenden att man får ett återfall men sen har man fått nog på riktigt – bara jäkligt synd att mitt återfall varade i tjugofem år istället för ett 🙁
  Lycka till nu och tänk på att det bara är synapserna i hjärnan som jävlas med dig när du får vansinnesutbrott och tror att du kommer att dö om du inte får röka. 😀

 4. JD skriver:

  Hej!

  Tänkte bara titta in hos dig på bloggen en stund och säg hej och för att se att allt är bra med dig!

  Kul om.. du lyckas sluta. Slutade själv helt för 3 år sedan!Kram och ha en fortsatt bra sommar

   

 5. Catta skriver:

  T: Ja det finns ju plåster, e-cig och gudarna vet allt nu men jag orkar inte hålla på med sånt. Det är bara att slita på. Jag har ju alltid (även när jag var rökfri de där månaderna) tyckt själva röken luktar gott, däremot när folk kommer in efter att ha rökt tycker jag de luktar skit 🙂

  Jörgen: Haha jag dricker ju knappt ens, får jag i mig 2 flaskor vin på ett år så är det bra 🙂 Jag får byta ut det mot att äta istället! Ja det funkar bara man bestämt sig, tack 🙂

  SM: Ja gud så dum man är när man börjar igen. Jag tänkte att nu hade jag ju bevisat för mig själv att jag kunde sluta så då kunde jag ju göra det igen…. Jo det är ju det man får tänka på. Jag har mitt mantra att om jag inte kontrollerar och styr mig själv ens så är jag jävligt klen, och det funkar, för vem vill vara det liksom 😀

  JD: Hej och kul att ”se” dig ! Klart jag lyckas, jag har bestämt mig att nu får det vara nog. Detsamma till dig! 🙂

 6. Sven Flink skriver:

  Hej du!

  Jag har nyttjat tobak (rökt) i mer än 50 år!  För två år sedan testade jag s.k. E-cig.

  Nu är jag tobaksfri och snuttar med djup tillfredsställelse på min E-pipa. Mycke’ ”rök” och all det nödvändiga  pillande som hör tll denna ritual. Testa vet ja’. Det funkar för mej…

  Häls Sven

 7. Catta skriver:

  Sven: Wow, det var strongt gjort av dig! Grattis till det 🙂 Ja jag ska nog testa det ändå förr nu har jag tjuvrökt ett par cig, men från ett pkt om dagen så tänker jag inte slå mig själv i huvudet för det, målet är att sluta helt och om jag fuskar nån gång så får det vara så tills det är helt slut

Kommentarer inaktiverade.