Luncha med Linus Bylund?

Linus Bylund SD skojar till det på Tradera med denna annons

image

Just nu är budet uppe i 5 100 kronor men auktionen fortsätter tills 19 december 20:28 så oklart vad slutsumman blir. För den som missat vad skojet består i handlar det om att det dels blev rabalder när Marcus Birro lunchade med just Linus. Feta rubriker i medierna. “Marcus Birro lunchade med SD-topparna” och “Birros hemliga möte med SD-toppen”. Birro fick några timmar efter att medierna uppmärksammat lunchen med Bylund sparken från sajten Solo Calcio som bevakar italiensk fotboll och de förklarade det så här

image

Men nja, Birro är ju troende så det där med religiöst obunden tog de uppenbarligen inte så hårt på, men äta lunch med Linus Bylund var över vad de kunde hantera.

En annan som slutat/fått sparken (beroende på hur man ser det) är Markus Uvell, då Sverigechef på Kreab. Kreabs grundare medgav att den utlösande faktorn till att Markus fick sluta var denna tweet

image

Så därav Linus Bylunds auktion på Tradera och nog är det lite roligt kan jag tycka. Ett tips också för den som inte har lust att jobba mer men inte vill få karensdagar från facket som de får om de säger upp sig själva. Så vet du nån som är riktigt less på jobbet, ge den en lunch med Linus i julklapp vetja, då kan den bli av med jobbet illa kvickt….

This entry was posted in samhälle och politik and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Luncha med Linus Bylund?

 1. Ann-Charlotte says:

  Glömmer aldrig drevet mot Marcus. Fy fan vilken ondska. Hoppas hans böcker säljer som smör!

 2. Catta says:

  AC; Ja det var vidrigt, så mycket elakheter och ren ondska. Och så många från kultureliten som bara höll käft 🙁

 3. Ann-Charlotte says:

  Ren ondska och jag glömmer aldrig drevet mot honom. Var hos min ex-man och vilade på sängen och tänkte ”varför gör ingen någonting för att stoppa detta” ? Jag mådde fysiskt dåligt. Marcus verkar vara så fin!

 4. Svart-Malin says:

  Hehe, jag skrattade faktiskt på riktigt när jag såg det här igår. Jag gillar verkligen Bylunds humor. Jag är också djupt imponerad av hans och många andra SD-toppars förmåga att år efter år svara på all skit de får över sig med lugn och humor. Jag hade aldrig klarat det!

 5. Catta says:

  AC: Ja det var ett bedrövligt drev det där 🙁

  SM: Ja det är makalöst att folk ska behöva vara rädd att förlora jobbet för att dom äter en jävla lunch med ”fel” person. Och jag håller med dig, det är en sak med befogad kritik kring utspel osv, men en helt annan med det rena hat de fått ta emot år efter år, inte sällan av personer som är ”respekterade”.

 6. T says:

  Säga vad man vill om SD men de har den bästa marknadsföringen av alla politiska partier. De har det ganska lätt också, resten är så taffliga att man tror man tittar på Dum & Dummare. Marcus Birro bröt mot kulturelitens regler och han är varken den första eller sista som gjort det i Sverige.

 7. MachoMan says:

  Det är Jul nu o Folk är Snälla

  Vilka av Er Ger resp Vägrar Ge Pengar till TiggeROM

  TiggeROM vid Odenplan

  Hej Hej – Skak Skak med TiggeROM.pappersmuggen

  Jag: IDIOT

  TiggeROM: Tak so Mikket

  Fan dom ofredar o trakkar folk – säger hej hej

  till såna de inte känner osv

  Skulle jag göra samma sak till t ex unga flickor

  skulle jag ju få polisen o deras föräldrar på mig

   

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)