God jul på er!

Nu är julen här, idag kommer syskon med familjer och sen är det full rulle tills annandagen. Sonen och sambon är ute och kompletteringshandlar och sen är det bara att ha det gott resten av julhelgen. I går kväll sa jag åt sambon att det måste vara första gröna julen ( i norrland) jag kan minnas och att det var lite tråkigt, men så precis när jag skulle lägga mig igår så kom det lite snö så nu är i alla fall marken täckt! Som norrlänning är det lite konstig känsla om man inte skulle ha snö på jul faktiskt, det är ju omöjligt att få någon julkänsla så jag blev så glad över dom där stackars snöflingorna som ramlade ner igår.

snö

Nu tänker jag bara ha det gott och mysa hela julhelgen. Och jag hoppas ni där ute får en riktigt bra julhelg också!

GOD JUL PÅ ER!

IMG_1951

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till God jul på er!

 1. Ann-Charlotte skriver:

  God jul och tack för all hjälp och allt stöd under 2015.

  Du är bäst.

  Kram!

   

   

   

 2. Svart-Malin skriver:

  Håller med Ann-Charlotte, du är bäst! 🙂

  Uj uj vad fint du har det, och vilka bra foton!

 3. dolf (a.k.a. Anders Ericsson) skriver:

  Lyllo, här är det septemberväder, snö förekommer inte ens i de mest orealistiska drömmarna. Var inne och handlade, behövde massa avancerade tillhörigheter (som lagerblad och charlottalök), imorgon slår jag på stort när jag ska laga rimmade revben för julbordet. (Vis av erfarenheten från förra året då jag gjorde det för första gången, och började klockan 8 på kvällen, och med nöd och näppe lyckades undgå nesan att att inte få denna juldelikatess förrän på juldagen) så tänker jag sätta igång på förmiddagen, och i år går jag ut hårt och gör det riktigt efter recept med massa jox i koket (där lagerbladen kommer in) och sen stila till det riktigt och pensla in dem med hemgjord glace innan de åker in i ugnen. Ett äventyr som äter duga. Brydde mig inte ens om att stänga vardagsrumsfönstret när jag åkte in till stan, det fick stå öppet så sambon kan gå in och ut. Och står fortfarande öppet. Säger något om ”vinter”-vädret här.

  God jul på dig, med eller utan snö.

 4. T skriver:

  Här är det T-shirt väder, ja det går att vara utomhus några minuter i alla fall. Gräset är fortfarande grönt. All julmat är färdiginköpt utom köttbullarna. Man får vila sitt trötta lekamen hela dagen i morgon. God Jul! (Grått nytt hår får vi alla så småningom) 😀

 5. Marianne skriver:

  God Jul önskar jag Dig och Din familj.Vi höres .

 6. whitelady7/Eva skriver:

  God Jul alla i bubblan!

  +22 grader hos mig, och *hostharkel* ingen snö i sikte..

  Ta hand om er 😎

 7. Ann-Charlotte skriver:

  Catta!

  När du kommer till Stockholm nästa gång MÅSTE vi utforska alla second hand butiker. Jag hittade Tutis julklapp på Second hand. Ett par svarta, tighta jeans. Helt nya och som kommer att bli perfekta på honom. Kostade bara 30 kronor. I samma affär hittade jag ett par jeans till mig själv och flera andra coola plagg, bland annat en lång rostfärgad skinnkappa som var grym!

  Idag firar jag med min son och hans pappa och farmor. Ska bli jättemysigt. Tyvärr ingen snö, vilket är trist.

  Hoppas du skriver någonting i jul. Man har ju en del dötid mellan alla måltider 😉

 8. Catta skriver:

  A-C: Tack själv och god fortsättning 🙂 Haha ja var så säker, men då måste vi nog hyra en släpvagn så vi kan få hem allt vi hittar 😀 Nu har mina gäster åkt hem så nu pustar vi ut, med mat upp i halsen!

  SM: Du är också bäst! Du kan bli en grad bättre och det är om du kommer och hälsar på mig i sommar 🙂

  dolf: Vi har inte heller någon riktig vinter, med vårväder här faktiskt. Men jag var så fiffig att jag delegerade bort all jobbig mat så som Janssons, revbensspjäll och köttbullar i år. Hoppas dina smakade!

  T: Tror det är t-shirt-väder överallt nästan i år, makalöst och lite tråkigt. Nu är jag ingen snöfantast men är det vinter så kan det ju vara det då inte nån halvblandning.

  Marianne: Tack och hoppas ni hade en bra julafton 🙂

  Eva: Haha du ska alltid vara värst du 😀

 9. Ann-Charlotte skriver:

  Catta! Lite OT (som vanligt).

  Du har väl inte missat att det är mellandagsrea på Zara!

  Kolla in deras snygga skjortor. Jag har önskat mig den blå- och vitrutiga skjortan samt den lång mönstrade skjortan i rött och svart i födelsedagspresent.

  http://www.zara.com/se/sv/rea/dam/skjortor/skjortor-c634523.html#product=2858549&viewMode=six

  God fortsättning!

 10. Catta skriver:

  A-C: Lura inte in mig å några reor nu, jag blir ju helt manisk när jag bläddrar i kataloger! Men snygga absolut 🙂

 11. Ann-Charlotte skriver:

  Catta!

  Hahaha. Man blir verkligen manisk när man bläddrar i katalogerna. Jag älskar kläderna på Zara. Mycket färger och mönster!!

 12. Ann-Charlotte skriver:

  Måste bara tipsa Catta och alla andra om de här gummistövlarna som jag beställt från Hunter. Så bekväma och snygga och perfekta om man är ute i ur och skur. De får bli en sen julklapp till mig själv och de kommer att komma till användning.

  http://www.footway.se/original-back-adjust-black.html

 13. Catta skriver:

  A-C: Är du alldeles stollig, gummistövlar för 1300 😀 Men du är ju ute mycket och traskar så egentligen är det ingen skillnad om du kostar på rejäla vinterskor eller gummistövlar. För mig som inte är ute på det sättet skulle det vara för mycket.

 14. Ann-Charlotte skriver:

  Jag är ju en toka. Har det till och med på papper. Hehe. Jag har gjort misstaget att köpa skor utan kvalitet och mina fötter och min rygg klarar inte det. Jag är ute minst tre timmar per dag och knallar och har varit på jakt efter ett par skor som jag kan ha i alla väderlekar och de här gummistövlarna ska vara grymma. Jag kan ha dem året runt. Resten av livet!

 15. Catta skriver:

  A-C: Haha ja förvisso, står det ”skostolle” som diagnos där? 😀

  JA det är sant, är det något man använder mycket så ska man köpa kvalité för det tjänar man på i längden. DU har förresten fått in mig på västfetischen nu, inhandlade två pälsvästar här i dagarna 😀

 16. Ann-Charlotte skriver:

  Catta!

  Det står ”skostolle”. Nej nu skojade jag med dig. Haha! Köp inte västen från Esprit bara. Det får du inte göra, för jag har planer som jag inte kan avslöja i dagsläget 😉

 17. Catta skriver:

  Haha ja men det känns ju som en rätt bra diagnos, då kan man skylla på den när man handlar hysteriskt 😀

  Jag köpte mina på torget, jättefina och varma!

 18. Ann-Charlotte skriver:

  Apropå västar! Den här är toksnygg:

  http://www.bonprix.se/produkt/vaest-i-skinnimitation-svart-926087/?typ=PSM&anbieter=Kelkoo&utm_term=BODYFLIRT%2BV%25C3%25A4star%253A%2BDam%2BV%25C3%25A4st%2Bi%2Bskinnimitat&utm_campaign=kelkooclick&utm_medium=cpc&utm_source=kelkoose

  Jag har en så pass ansträngd ekonomi att jag inte kommer att ha råd att köpa kläder i framtiden. Det blir mina gummistövlar och sen kör jag på second hand MEN jag får mycket kläder och jag har kläder. Jag är nöjd med det jag har och man kan piffa upp vanliga basplagg med roliga strumpbyxor, en scarf eller ett läppstift. Bara fantasin sätter gränser. Sen måste jag lägga undan pengar så att jag och Tutis kan resa till Norrland i sommar! Åh vad roligt det ska bli!!!

 19. Ann-Charlotte skriver:

  PS Den beiga och inte den svarta ska det vara!

 20. Catta skriver:

  Ja precis så, med basplagg kan man göra många förändringar med små detaljer bara. Kläder är otroligt roligt men det är detsamma om man handlar i butik eller på second hand tycker jag. Strumpbyxor har jag dille på, har säkert 30 par i alla de färger och mönster 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.