Håll käften

I morse gick jag in och tände upp åt fåglarna, sa “Godmorgon” och skulle ge dom en brödbit. Då får jag detta till svar av Golle

“Håll käften”…..Ja han kanske är som mig, lite morgonsur. Raija har sagt någon lång harang också men det är lite oklart vad hon egentligen sa för nånting. Jag har en känsla av att det kommer bli många skratt här i huset framöver 🙂

This entry was posted in Våra Grå Jakos Golle & Raija and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Håll käften

 1. Leroy says:

  Trevligt!
  🙂

 2. Catta says:

  Haha ja Leroy det är en artig herre det där 😀 Han hakade upp sig förut och sa håll käften flera gånger så jag började skratta, då försökte han ”skratta” likadant han också så framgent kanske han säger håll käften och sen gapskrattar 😀

 3. Jenny says:

  Hahaha, fler fågelrapporter önskas!

 4. Catta says:

  Det lär nog bli en del rapporter framgent 😀 Det är otroligt hur de härmar uttal och tonfall också. När han säger Håll käften låter han irriterad, när han säger hejdå låter han så där mjuk och fin med ett utdraget å på slutet, hejdåååå 😀

 5. Ann-Charlotte says:

  Tack för dagens skratt 🙂

 6. T says:

  Fågelskit är bra gödningsmedel fast det behövs fler om det ska bli nåt att räkna med 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)