Trakasserier mot 13-årigt våldtäktsoffer

Den 10 november 2014 våldtas en nyss fyllda 12 år gammal flicka av en 17-åring i Sundsvall. Gärningsmannen nekade och hävdade att de varit ett par i flera månader och att det var frivillig sex. Hans story höll inte riktigt ihop och efter mycket om och men påstod han att  “när han kysste hennes kropp såg han att hon var oskuld vilket gjorde att han föreslog att de skulle ha oralsex istället”. En hejare den där killen som kan göra någon slags okulärbesiktning och se att flickan är oskuld.

Flickans berättelse styrktes av att hennes jacka var sönderriven, hon blödde kraftigt från underlivet och hon uppträdde förvirrat. Våldtäktsmannens “ringa” ålder gjorde dock att han endast dömdes till 180 timmars samhällstjänst. Han är vuxen nog att veta hur man använder kuken men inte vuxen nog att förstå att handling får konsekvens?

Hur som så fick våldtäktsmannen och hans kompis som lurat dit flickan, kontaktförbud mot henne. Det har inte hjälpt ett skvatt. Förövarens yngre bror har 5-6 gånger efter det attackerat flickan både på affärer och utomhus. Det resulterade att hon till slut inte orkade gå i skolan. Nu har hon bytt skola men helvetet fortsätter. På skärtorsdagen klev de båda bröderna av bussen på samma busshållplats som flickan. Den yngre brodern slog ner henne och den äldre (våldtäktsmannen) gav henne ett knytnävsslag över munnen vilket resulterade i att munnen svällde upp och två tänder blev lösa. Som om inte det räckte så kom deras mamma och sparkade på henne.

image

Det hela polisanmäldes men nu har hon fått en hälsning att hon ska “få stryk sex gånger till”. Flickans bror har också blivit utsatt för bröderna och de har kastat en blomkruka genom deras köksfönster. Nu vågar inte flickan gå ut. Då kan man ju tycka att det här är något som skulle rendera i att flickan och hennes familj får allt stöd från socialtjänst och polis när hon attackeras gång på gång av personer som har kontaktförbud. Men nej…..

Socialtjänsten har varit kritiska till att flickan inte gått i skolan, det tyder ju på att dom inte alls fattar vad som händer. De har erbjudit att hjälpa familjen att flytta till annan ort, och senast har dom erbjudit familjen att bo på vandrarhem eller jourhem. Vilken himla bra lösning, och framför allt vilket statement man gör: Våldta, hota, misshandla, du får inget straff, du får fortfarande gå fritt ute, du behöver inte förändra ditt liv alls, myndigheterna i landet Sverige ser till att få bort “problemet”, nämligen offren.

Polisen då? Tja polischefen i Medelpad uppmanar henne att anmäla allting och säger att det är bra att föra dagbok som bevisning, och att hon kan begära kontaktförbud för den yngre brodern. Det lär ju dock kännas ganska tröstlöst om dom ändå inte plockar in dom när kontaktförbudet bryts.

Att våga fota är ju också bra, säger polischefen.

Jag kan ju tycka att man har ganska höga förväntningar här på en skräckslagen trettonåring….

Våldtäktsmannen är somalisk medborgare, likaså lär hans bror och mamma vara. De har alla tre misshandlat flickan, en av dom har våldtagit henne. Jag kan inte se någon som helst anledning till varför de ens ska få vara kvar i ett land där de inte är medborgare. Är det så att de flytt Somalia på grund av oroligheter så är det likt förbannat ett val de gjort att begå brott gång på gång här, och då får de faktiskt ta konsekvenserna. Vi har tillräckligt många våldsamma och perversa typer som är svenska medborgare, vi behöver inte alls husera hela världens jävla avarter.

Fy vad jag är trött på det här samhället och flatheten. Det är dags att ta i lite nu, sluta ömka unga människor som begår grova brott. Är man 17 år är man ingen bäbis, man vet vad som är rätt och fel, och man är vuxen nog att ta konsekvenser av sina handlingar. Att behandla ungdomar som småbarn är ingenting som förespråkas inom några andra områden. Då ska man lära dom att ta ansvar, att handlingar får konsekvenser osv, men när det gäller brott då ska vi plötsligt ta ifrån dom allt ansvar och dadda med dom som om dom vore helt imbecilla? Vår mesighet kommer bli det här landets undergång…..

This entry was posted in samhälle och politik and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Trakasserier mot 13-årigt våldtäktsoffer

 1. Ann-Charlotte says:

  Det verkar dessutom vara stalking. Utvisning borde ske omedelbart bums. Vi måste visa vart skåpet ska stå när det gäller kvinnofridsbrott. I Sverige är kvinnan och mannen jämställda. Det är det som gäller. Punkt.

   

 2. Catta says:

  Ja nog skulle jag kalla det både stalking, ofredande, olaga hot och misshandel. Det är dessutom ett barn det handlar om och då är utsattheten mycket värre. Usch det är nästan så jag har lust att åka dit och gå med henne, gärna en bit bakom så de där fegisarna dyker upp så jag får ge dom en fet smäll .

 3. A-L says:

  Stackars liten 🙁 vilka sjuka typer som håller på så och vilket tandlöst rättssystem vi har i Sverige som inte sätter P för det hela 🙁

  Det enda de förtjänar är omedelbar utvisning utan tillstånd att bevista Sverige överhuvudtaget igen. Om de dyker upp igen trots det så borde det bli fängelse om det inte går att utvisa dem.

  Sociala verkar ju helt strunta i familjen vilket inte gör folk mindre less på deras flathet och mer övertygade om att denna instans uppgift är att jävlas med oskyldiga 🙁

 4. T says:

  Skjut, gräv, tig!

 5. Catta says:

  A-L: Ja det är bedrövligt. Sen är folk brydd varför det dyker upp ”medborgargarden”. Jag tycker också att de har förverkat sin rätt att få skydd av sverige, vår uppgift måste vara att skydda svenska medborgare (av alla de kulörer) i första hand, om det då kommer någon/några som hotar medborgarna så borde det vara självklart att de får lämna landet.

  T: Fast då blir man ju lite av grottmänniska själv, men det är väl ändå en första känsla man får.

 6. T says:

  Catta: När man redan prövat allt annat…

  ”Parallellt med att vi upplever vårens lagbundna skönhet skräms vi alltmer  av hur laglösheten breder ut sig i vårt land. Ingen svensk toppolitiker vågar i dag nämna Guds namn eller tala om Sverige som ett kristet land. I stället har man i sin gemensamma dårarnas fest kommit en bra bit på väg att skapa det normlösa samhälle som man drömmer om. Resultatet talar för sig själv. Utan Gud finns heller ingen moral. Vägen till total anarki ligger öppen. De flesta av dagens politiska ledare tycks inte ens kunna se Gud på ryggen.” (Bert Stålhammar)

 7. Svart-Malin says:

  ”Vår mesighet kommer bli det här landets undergång…..”

  Jepp. Och när undergången står för dörren kommer våra politiker att lägga huvudet på sned och säga att det kunde absolut ingen aaana att det skulle gå så. Alla, ja precis  alla, trodde att det skulle gå finfint.
  Sen sticker de iväg till högavlönade jobb utomlands som de fått av sina kompisar.

  Nä jag är inte bitter. 😉

   

   

 8. Ann-Charlotte says:

  Ingen svensk toppolitiker vågar i dag nämna Guds namn eller tala om Sverige som ett kristet land.”

  Det är så himla sorgligt 🙁

   

 9. Catta says:

  Svart-Mvlin: Exakt så ja (är du synsk?) det är otroligt att man som politiker får lov att vara hur dum och naiv som helst och ändå kunna fortsätta vara i toppen på ena eller andra stället sen. Man behöver inte ens ha någon särskild kompetens inom området man ska verka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)